Лиза: Той знаеше как ще умре

Дъщерята на Краля на рока и бивша съпруга на Краля на попа написа емоционален блог
27 юни 2009 09:29,
117
Лиза: Той знаеше как ще умре
Снимка: GettyImages/Guliver Photos

 

Майкъл Джексън знаеше „много добре как ще бъде разиграна съдбата му“ и се страхуваше, че реакциите след смъртта му ще наподобяват тези след смъртта на Елвис Пресли, е написала в блога си Лиза-Мари Пресли, съобщи CNN.

Пресли – дъщерята на Краля на рока и бивша съпруга на Краля на попа, написа в страницата си в MySpace, че иска да каже това, което никога не е изричала, "тъй като искам истината да излезе наяве веднъж завинаги“.

Нейният издател потвърди, че точно Лиза е писала блога.

По думите й, краткият й брак с Джаксън – от май 1994 година до януари 1996 година, не е бил някаква преструвка, както бе писано в медиите.

Още по темата

Тя се е развела с него, защото й е било непосилно да се опитва да спаси Майкъл „от неизбежното, което се случи сега“.

В много откровен разговор преди 14 години двамата говорили за смъртта на Елвис и в един момент Майкъл заговорил и за собствената си смъртт.

„В един момент млъкна, погледна ме втренчено и убедено отсече: „Притеснявам се, че ще свърша като него““, пише Пресли в блога си.

„Опитах се бързо да го разубедя, но той просто сви рамене и кимна, сякаш да ми каже, че е наясно с нещата и това е“.

„Сега седя и гледам новините, докато линейките напускат къщата му, виждам огромните врати на дома му, тълпите пред тях, пред болницата, слушам причините за смъртта му и разсъждавам за това какво е довело до нея.

И в този момент ме връхлетяха спомените за този разговор и се разплаках неудържимо“, споделя Лиза и добавя:

„Това беше предвидено от самия него, от тези, които обичаше и от мен. Но това, което не предвидих, е колко много ще боли, когато най-накрая се случи“.

Елвис Пресли колабира в банята си в Мемфис, Тенеси, на 16 август 1977 година, когато е едва на 42 години.

Въпреки че смъртта му официално бе отдадена на проблеми със сърдечната дейност, докладът от аутопсията бе потулен заради обвинения, че Краля на рока може да е починал след злоупотреба с лекарства.

Това, което не предвидих, е колко много ще боли, когато най-накрая се случи
„Седя, потънала в тъга и объркване, и мисля как това е най-големият ми провал в живота. Като гледам новините, виждам, че това е почти идентичен сценарий на този, на който станах свидетел на 16 август 1977 година.

Сега той се случва с Майкъл /нещо, което никога не исках да виждам отново/ и то по начин, който той сам предвиди. Чувствам се истински унищожена.

Исках да го спася от неизбежното – това, което се случи. Най-трудното решение, което някога съм взимала, бе това да си тръгна и да го оставя на съдбата му, въпреки че го обичах отчаяно и се опитах да променя или спра нещата някакси“, пише още Пресли.
 

„Връзката ни бе необичайна – връзка на двама необичайни хора, които никога не са познавали или живели нормален живот. 

Вярвам, че ме обичаше. И аз го обичах много“, казва Лиза и добавя, че Майкъл е бил „невероятно динамична и мощна сила, която никога не трябва да бъде подценявана“.

 „Когато я използваше за нещо добро, ставаше най-доброто. Когато обаче я използваше за нещо лошо, ставаше наистина, НАИСТИНА лошо“, добавя тя.

 В завършек Лиза благодари на всички, които ще прочетат блога й и казва:

  „Имах нужда да кажа всичко това, благодаря, че ме изслушахте“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
0
 
! Отговори
izne преди 14 години
психопат! :)
115
0
 
0
 
! Отговори
меги преди 14 години
ние да не сме психотерапевти? *** при психиатъра си ЛИЗА че и ти си бая нередовна......... това ви доиде от многото мъни.......... ако беше тука да се чудиш как да нахраниш децата си завършила висше образование , щяхме да говорим на друг език! сега просто няма смисъл...... зависи от доминантата в мозъка .....а когато я нямаш защото имаш всичко какво става ? ето какво!
114
0
 
0
 
! Отговори
Gab4o преди 14 години
Четете cnn, а не българските медии, които пишат новините след дни и то чули-недочули. Безсрамници!
113
0
 
0
 
! Отговори
zz преди 14 години
по мое мнение,той е мъценик и трябва да се обяви за светец.По католическите закони някакава мъченица дето е живеела без да яде,е обявена за светица.поставена е в саркофаг в изолирано помещение.В един златен съд събират бистра течност,която се прибира от една монахиня редовно.разреждат я с вода.Монахинята казва че няма никакво действие,но въпреки това много хора си купуват и поръчват.За мен той е светец.Жалко че го няма.
112
0
 
0
 
! Отговори
iff преди 14 години
Снощи гледах в youtube документален филм на британски журналист за Майкъл отпреди 6 години. Там Майкъл разказва всичко така както е било- за тормоза от баща му и семейството му, за децата си, за Невърленд, за делата, за начина му на живот....за всичко......просто го гледайте- Lives whit Michael Jackson, аз останах много впечатлена....и ми стана още по- мъчно , че си отиде така млад, неразбран и сам....Почивай в мир, Майкъл.......
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
цвети явно слуша чалга-това е изказване на безмозъчен чалгар.
110
0
 
1
 
! Отговори
Copper преди 14 години
Може и да е бил на петна но все пак се е гримирал да не му личат
109
0
 
0
 
! Отговори
Rumi преди 14 години
Витилиго е болестта, и според мен не е бил болен от нея,защото няма как да избелееш равномерно, ами се става на бели петна!Обожавам Майкъл Джексън, израстнах с музиката му и всеки знае че този човек просто искаше да е бял!
108
0
 
0
 
! Отговори
Светла преди 14 години
Абе цвета на кожата си сменил.... или аз нещо не съм схванала, за което се извинявам, но той не беше ли болен от една много гадна болест, на която й заблавих името и кожата от нея побелява,нещо става с пигментацията.аз съм виждала и уж бели хора да побеляват от нея, аз до колкото знам за това е "побелял",не щото е искал на бял да се прави. Иначе да, трябваще да му се помогне. Но след дъжд - качулка. Последните години човека по мое виждане беше развалина, загубата е голяма.. но поне се е оттървал
107
0
 
0
 
! Отговори
Люба преди 14 години
Между другото винаги съм се чудила как така не се намери един човек, който да се опита да му помогне - той наистина е имал нужда от помощ още като започна да си сменя цвета на кожата..
106
0
 
0
 
! Отговори
Люба преди 14 години
До cveti: A дали си чувала за Елвис Пресли? А нещо във фамилиите им да ти се струва еднакво???? Колк си невежа и непросветена!!! По-добре не се излагай като не знаеш елементарни неща...
105
0
 
0
 
! Отговори
До cveti преди 14 години
Много добре си апочнала...1.Написала си името си с малка буква.Нормално и често срещано явление сред непросветените и необразовани хора2.Коя си пък ти и колко хора са чували за теб?3.Да споделиш,че не си чувала за "тази жена" само потвърждава колко си задръстена и некадърна4.Никога и никой няма да чуе нещо за теб,каквото и да било,защото си жалка.....
104
0
 
0
 
! Отговори
от кака ти преди 14 години
това че не си чувала за Лиза Мари Пресли....си е лично твой проблем...и няма да е зле първо да прочетеш това-онова и след това да се излагаш по форумите...
103
0
 
0
 
! Отговори
ххх преди 14 години
апропо погледнив you toube pod liza marie pressli,ще видиш какъв ремембъл дует пее с баща си по неговата песен (в гетото)и всичко друго за нея там.аз изобщо нямам впечатление че има нужда от известност...имай малко респект към това което другите са направили.ти какво си направил,този си задай подобре вместо да злобееш и да приписваш неща на хора за които дори не си си направил труда да се информираш.Това което селянина не знае, не го яде-стара френска поговорка ,актуална и днес
102
0
 
0
 
! Отговори
до елдорадо преди 14 години
В българското списание Сватба от 2005/06има реклама на тази френска фирма с нейния визаж.ако можеш да намериш това списание или да пишеш в редакцията ще останеш възхитен от тази личност.има очите на елвис и лицето на лиза.
101
0
 
0
 
! Отговори
до елдорадо преди 14 години
уважаеми,ти сигурно не си чул нито една песен изпята от лиса мари пресли?мога да ти кажа че подобен глас и такъв талант,какъвто е тя рядкосе срещат.жалко че тя изобщо не иска и няма желание да прави кариера.стига да изяви желание всички врати са и отворени,не само заради баща и.аз имах възможността да ячуя веднъж и много съжалявам че тя не желае шоубизнес.дъщеря и която има желание за това бива спирана от майка си.но въпреки всичко успя да направи снимки за една френска фирма.
100
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Не съм му фен но наистина Майкъл Джексън беше уникален. Може би защото беше различен. Отличната музика и нестандартното му поведение не само на сцената го направи известен. Много други са оптали да го направят но безуспешно. Той винаги е бил и ще остане един велик музикант. Нека почива в мир.До тези, които пишат с латински букви. Вземете се научете да пишете на кирилица (може и без точки и запетаи) защото с тая шлокавица много се излагате.
99
0
 
0
 
! Отговори
cveti преди 14 години
Az za toq jena nai-mnogo 2 puti da sam chuvala prez jivota si. Tova, che e beziszvestna ne i dava pravoto da se vazpolzva ot smurtta na Kralq, za da se pokaje na nqkoq snimka. Ei, che koza prosta.
98
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
и да знам нещо тайно - няма да ти го кажадо всички *** които са против мнението мине съм казал и дума против творчеството и на Елвис и М.Д.първо четете и после пишете простотииаре
97
0
 
0
 
! Отговори
el dorado преди 14 години
що ти какъв вид помощи раздаваш? ляб ли?да не си Майкъл Джексъна на кроасаните?:)