Почина американският актьор Патрик Суейзи

Отиде си след дълга и тежка борба с рака на панкреаса
15 сеп 2009 07:42,
138
Почина американският актьор Патрик Суейзи
Снимка: БГНЕС

 

Холивудският актьор Патрик Суейзи почина след дълга борба с рак на панкреаса, съобщи АФП.

57-годишният Суейзи, известен с ролите си в „Мръсни танци” и „Призрак”, е починал след усложнения от тежката болест.

През януари 2008 г. лекарите заявиха, че ракът на Суейзи се намира в напреднала фаза и му дадоха само 1% шанс да живее повече от пет години.

Още по темата

Актьорът храбро се бори с болестта и продължаваше да работи въпреки лечението и голямата загуба на килограми.

В интервю през януари той заяви, че смята да се пребори с болестта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лека му пръст..бил е страхотен актьор
111
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 14 години
Жалко,отиде си един емблематичен и страхотен актьор.Поклон пред волята за живот която имаше,но за съжаление не можа да се пребори с таз коварна болест.Почивай в мир Патрик!Радваме се че те имаше,ти никога няма да бъдеш забравен!!!
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хванаха принц Хари с розови ноктиПринц Хари бе хванат от папарците с крещящ розов лак на ноктите на лявата ръка на петъчното парти в лондонския клуб Raffles. За доказателство в. "Дейли мейл" дори публикува снимки. Клиенти на клуба и журналисти са видели, че принцът бил смутен от лакираните си нокти и дори се опитвал да държи ръката си в джоба на дънките. Пресата на Острова се чуди какво е накарало по-малкия син на престолонаследника принц Чарлз и покойната принцеса Даяна да се появи в клуб в такъв вид. Със сигурност обаче днес 24-годишният Хари вече няма да е лакиран. Той трябва да се върне във военната база в графство Хемпшир, където правилата не позволяват такива отклонения в поведението на служещите. За ужас на кралската фамилия и по-големият син на принц Чарлз - Уилям, също изуми английската преса. На друго парти в петък в нощния клуб Kitts младежът се появил с мръсни, износени мокасини.
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Патрик умря, да живее Патрик - синът на Венета Райкова!
108
0
 
0
 
! Отговори
vivi преди 14 години
dnes v 15.00h. pusnah tv prevkluchvah kanali te i kakvo chuvam na edin ot kanali te puskat suoshtenia che patrik sueizai bil pochinl ot rak na pankreasa. kajete mi che moiat lubim aktior ne e pochinal kakto oshte nemoga da osuznaia za maikal jakson. no ako e istina zagibih me edin strahoten chovek i aktior na sveta. moi te saboleznovania na blizki te i priateli te na nezaravimia aktior i chovek. leka mu prust i dano bog ti prosti vsichki grehove koito samo ti si znaesh.
107
0
 
0
 
! Отговори
zuza преди 14 години
Тединке,теб ще те видим на 57 дали ще си си поживяла.Със сигурност ще оживееш до тогава-то такива като теб живеят дълго,макар и непълноцено.Почивай в мир,Патрик!Мой много близък човек почина от същото, на същата възраст.Не мога да кажа,че си е поживял.Имаше още много положителни емоции да даде на семейството си.Беше прекрасен човек и липсата му ми тежи всяка секунда.Но Тединка вече я знаем колко плитко същество е,така че мога много да и кажа,но нека е в някой друг форум.Тук обидите не вървят.
106
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
Заспала Гана си ти..да не кажа овца!
105
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
R.I.P...Жалко..отиде си добър актьор...
104
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 14 години
Няма оживял от рак на панкреаса. Бог да го прости!
103
0
 
0
 
! Отговори
Елмар преди 14 години
Съгласен съм с предишното мнение - едва ли смъртта на някой велик човек би ме накарала да не гледам неговите филми..Например Леджър в Черният рицар или Суйези в "Точка на пречупване" ще ги гледам още много пъти с огромен кеф..:) РИП, Патрик:(
102
0
 
0
 
! Отговори
diana преди 14 години
Za vsi4ki, koito sled Kriti4na to4ka, napravihme purvija si skok, zapo4nahme da karame i da minavame ot drugata strana:Imate li ve4e pogleda na kamikadze?
101
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
98, извинявай за това, че ще коментирам изказването ти, но ме впечатли много мнението ти... Ти какво очакваш да причини времето върху тялото на човек, още повече когато боледува от коварна болест като - рак? Да не мислиш, че всеки остава млад завинаги... Може и да остане млад, но не и ако е жив. И какво те спира да гледаш отново филма "Мръсни танци"? И защо вече нищо не те свързва с Патрик Суейзи? Нима смъртта е причината да го забравиш или чрез смъртта му се мъчиш да го игнорираш??? Много недодялано мнение от твоя страна!!!! Нещо си се помъчила да кажеш, но не ти се е получило.
100
0
 
1
 
! Отговори
д-р Теменужка Любено преди 14 години
Бог да го прости! Изключителен актьор и човек!
99
0
 
1
 
! Отговори
pipi преди 14 години
Достойно живял,прекрасен актьор.Почивай в мир :( Патрик.Съболезнования на близките му.Ще останеш в сърцата ни!
98
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
бях влюбена в този човек когато бях на вълна "мръсни танци"и все още понякога си пускам филма и все още немога да повярвам какво причини времето на такъв красавец като Патрик.Съсипана съм,едва ли пак ще гледам филма-вече нищо не ме свързва с него....R.I.P
97
0
 
0
 
! Отговори
Elin преди 14 години
R.I.P !
96
0
 
1
 
! Отговори
Пешо S-класа преди 14 години
Много добър актьор и несправедлив край на живота му... RIP
95
0
 
0
 
! Отговори
почитател преди 14 години
R.I.P Лека му пръст !Да почива в мир! Един найстина добър актьор си отиде!!!
94
0
 
1
 
! Отговори
offline преди 14 години
..много стойностни и знакови фигури в изкуството си отидоха.... Почивай в мир, Mr. Swayze! Никога няма да бъдеш забравен! Ще гледам филмите ти пак и пак и ще си спомням за теб! Поклон! :(
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да почива в мир!