Джако: Татко ме биеше с каиш. Баща му: Не е вярно!

Джо Джексън се изповяд пред Опра Уинфри
9 ное 2010 09:04,
37
Джако: Татко ме биеше с каиш. Баща му: Не е вярно!
Снимка: БГНЕС

Бащата на Майкъл Джексън отрече твърденията на покойния си син, че го е бил. Джо Джексън направи това в интервю за Опра Уинфри. 

Кралят на попа отправи подобно обвинение към баща си през 1993 г., също в интервю за популярната американска телевизионна водеща. 

Джако твърдеше, че Джо – строгият баща, е биел децата си с каиш, за да „затегне дисциплината им“.

Майката на Майкъл Джексън Катрин, която също бе интервюирана от Опра Уинфри, обаче се обърна към своя съпруг с думите: "Ти би могъл да си признаеш." 

Родителите на Майкъл Джексън отрекоха някога да са подавали молба за развод.

Кралят на попа почина през юни 2009 г. от свръхдоза силен анестетик. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
МММДДДЖЖЖ преди 13 години
Ами никой не те занимава с него, то за глупаците има по-интересни теми : като долнопробната българска чалга, простите спортисти и елементарните ни "звезди"... А такива като теб, дето нямат и елементарна култура и уважение, по-добре да си стоят там на тихичко и да не отварят устата си .........
28
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Хахахах... Много ме разсмя... Както виждаш, едва ли съм толкова злобен... след, като съм в състояние да се смея така :))) Ще ме заболят лицевите мускули направо :)))) Е, ми какво сега... щом не щеш да пишеш на кирилица... ще си дешифрирам и това си е :))))
27
2
 
0
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Леле, момата от старозагорско била обидчива... В този случай: Извинявай за пачата, хайде не го взимай толкова навътре ;) Само, че аз се извиних, но ти не си оправи шльокавицата :))) Ну, понимаеш? :)))) Пиши си на диалект, всеки диалект е езиково богатство само, че го прави, както се прави, на родния си език :) Или да дойда и да ти инсталирам една кирилица?
26
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ostavete nagara da umre bre hora,ot tozi sha sa vadqt $$$ kato ot Elvis
25
1
 
0
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Shut up, you bitch!!! :)))))))) Злоба нямаше, само заслужена подигравка :))))
24
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Заглавието е подвеждащо! Така сте го написали все едно MJ е дал интервю от отвъдното... А, това дето сте го написали не е никаква сензация... Цял свят знае за това, и дали дъртия *** ще си признае, или не... Няма никакво значение. А, и нали MJ вече се отърва; сега могат да си дращят каквото си щат не могат вече да го достигнат...
23
0
 
2
 
! Отговори
муткуров преди 13 години
до кримена..... ама на тебе май ти трябва здрав пердах.....голям извратеняк си
22
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Ама... Крименоооооууу... Че си от Стара Загора разбрахме... Ама, да пишеш на шльокавица, че и на диалект!? Случайно вие в тая Стара Загора да не би да изучавате друг български език!? Ама, че ***!!!
21
8
 
2
 
! Отговори
макаренко преди 13 години
малко го е бил
20
6
 
4
 
! Отговори
... преди 13 години
Ама разбира се, че е заради такива като мене, то и *** стават *** пак заради такива като мене, въобще - целият свят се върти около такива като мене...
19
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той не стана бял заради себе си а заради такива като теб.
18
11
 
2
 
! Отговори
... преди 13 години
Докога ще ни занимавате с тоя избелил се ***? Всеки, който се отрича от произхода си, и за *** не става.
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
15добавен от: MJGeorge преди 46 секундидо: Monarch Projectдо Monarch Project :страницата на ЦРУ е другаде, дрънкаш абсолютни глупости! И имението не е Wonderland, a Neverland - вземи прочети нещо, преди да се изказваш неподготвен и да ставаш за смях. Biach!--------Сбърках името. Знам, че се казва Neverland, но само за това се хвана! ***.
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дъртия да не лъже щото вчера пак го налагаше.
15
1
 
2
 
! Отговори
MJGeorge преди 13 години
до Monarch Project :страницата на ЦРУ е другаде, дрънкаш абсолютни глупости! И имението не е Wonderland, a Neverland - вземи прочети нещо, преди да се изказваш неподготвен и да ставаш за смях. Biach!
14
4
 
2
 
! Отговори
Monarch Project преди 13 години
...затова и имението на M.J. "Wonderland" е направено като един голям Дисниленд. Майкъл е бил на акъла на дете. Останал с детска психика заради издевателствата върху него. Спретнаха му педофилските обвинения и сега никой не би повярвал, че той самият е бил жертва на баща си - педофил. Има още много, което обществото не знае или по-скоро не иска да знае за M.J.
13
4
 
2
 
! Отговори
Monarch Project преди 13 години
Дъртия Джо е педофил и "благодарение" на тази си зависимост децата от Джаксънс 5 попадат под "опеката" на ЦРУ и проекта Monarch. След това е спиралата на ада - цял живот изнасилвания, изтезания, електрошок, мощни експериментални наркотици. Всичко това се прави за да се разбие психиката на детето на множество отделни личности - фрагменти, които могат да се програмират и моделират по желание на психо-програмистите от ЦРУ. Децата ги държат непрекъснато в имагинерна приказна реалност...следва
12
1
 
5
 
! Отговори
MJGeorge преди 13 години
М А Й К Ъ Л !!!!! няма такова лице "джако", не го ли научихте бе, ДНЕС.БГ ?!!!!А тоя Джо отдавна си има запазено място в най-горещия казан на ада, дърт чакал.Жалко, заформи се поредния цирк, където намесено бе името на Майкъл. И тия неговите "роднини" само от интервю на интервю, как не го съжалиха, и най-после да го оставят на мира. Жалко и за децата, колко има да теглят още ........Dance in peace, Mike !!!
11
5
 
4
 
! Отговори
еееее преди 13 години
Ама и Вие от Днес.бг,се сетихте кога да пускате такива новини....целият свят обсъжда втори ден новият албум,който предстои да излезе и дали в него песните са на Майкъл......по темата-жесток е боят с каиш,но благодарение суровият характер на баща му става известен....И аз съм яла бой с точилка,и брат ми с каиш,и много наши връстници,но сега сме хора,а днешните лигльовци,които шамар не знаят какво е......
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Гори в адаааа, Джо Джексън !!!!! А колкото то това, има ли дете, поне от по-старото поколение, което да не е бито- има родители и родители, но детето винаги е едно- то е свещено, невинно и то е твое създание !!!! Никой няма право да посяга на децата си , правят го само безсилните и слабите..МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН - ДА ЖИВЕЕ КРАЛЯ !! ЗАВИНАГИ !!