Даниел Радклиф – най-богатата млада британска звезда

Още двама от филмите за Хари Потър в класацията
Обновена: 30 ное 2010 14:23 | 30 ное 2010 14:23, Елка Василева
0
Даниел Радклиф – най-богатата млада британска звезда
Снимка: БГНЕС

Даниел Радклиф беше обявен за най-богатата британска звезда под 30-годишна възраст във Великобритания, съобщава „Дейли мейл“.

Според изданието състоянието на изпълнителя на ролята на Хари Потър в екранизацията на книгите на Джоан Роулинг е над 46 милиона британски лири. Част от тези пари младият актьор, който е само на 21 години, е спечелил от ролите си в театъра, включително и на Бродуей.

Второто място заема Кира Найтли, която на 25 години вече има 30,1 милиона лири. Значителна част от това богатство е от участието й в „Карибски пирати“, както и от договора й с Chanel.

На трето място е посочена Ема Уотсън. Състоянието на 20-годишната актриса се оценява на 20,6 милиона лири. Както и при Радклиф, значителна част от тези средства са от участието й в „потерианата“ в ролята на Хърмаяни Грейнджър. Освен това Уотсън е лице на Chanel и Burberry.

На четвъртото място е трети актьор от филмите за Хари Потър – Рупърт Гринт (22 г.) със състояние от над 19 милиона, пише Lenta.ru.

В първата петица е и изпълнителят на главната роля в сагата „Здрач“ Робърт Патисън, който на 24 години вече е натрупал 18,4 милиона британски лири. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации