Китаристът на "Аеросмит" изчезна. Бандата го издирва

Не знаем къде е Джо, призна фронтменът Стив Тайлър
Обновена: 11 яну 2011 15:01 | 11 яну 2011 11:08,
66
Китаристът на "Аеросмит" изчезна. Бандата го издирва
Джо Пери. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Аеросмит" планираха да влязат в студио този месец, за да запишат нов албум. Появи се обаче един проблем – членовете на групата нямат никаква представа къде е китаристът Джо Пери.

Още по темата

Фронтменът на групата Стив Тайлър каза пред списание "Ролинг стоун", че няма търпение да се върнат в студиото, за да записват нови парчета, но няма представа къде е партньорът му в писането на песни.

"Не знаем къде е Джо", призна той.

Тайлър се надява, че в крайна сметка с Пери ще загърбят различията и ще се съберат за нов албум.

Пери публично критикува Тайлър, когато певецът се отказа от групата през 2009 г., а след това прие да участва в журито на "American Idol".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Аеросмиткитарист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Данъчен преди 13 години
Случайно попаднах тук, но бих попитал Хасан.Знаеш ли Хасане, кой е Ahmet Ertegun и с какво се е занимавал, и какъв е по народност!!!
56
0
 
5
 
! Отговори
до Хасан преди 13 години
Хасане,ако не беше провокирал рокаджиите с думите си,никой нямаше да се влияе от името ти.Истината е обаче,че в съчетание с отношението ти към рока(и най-вече споменаването на проституиращите *** бълващи мазна чалга) и името ти може би влияе на коментарите,които отнасяш.Трябва да се съгласиш все пак,че (като изключим *** атакисти и други псевдопатриоти)основната част от българите сме толерантни и ви уважаваме.Но виж,към чалгата не може и не бива да сме.Към теб лично,нищо лошо.
55
4
 
0
 
! Отговори
xaxaxa преди 13 години
ам в долните квартални кръчми погледнаха ли ---при братята му наркомани
54
0
 
13
 
! Отговори
стар рокер преди 13 години
Въпросът не е кое ти харесва, а кое има стойност, качество, значимост... Мара от махалата мое и да ти харесва повече от Мона Лиза от Лувъра, но Мона Лиза е която е в Лувъра - от много по-отдавана и за много по-напред.
53
18
 
2
 
! Отговори
Хасан преди 13 години
Не ми дреме за подобни комплексари като тебе. Ако смяташ че си велик като слушаш рок можеш да ходиш да се гърмиш с ***! Дано да ти пръснат дупарата у ***'лата!
52
2
 
4
 
! Отговори
aaaaaaaa преди 13 години
hasan4o 6to ne vzeme6 da se obesi6,6te ti pusnem 4alga na pogrebenito.
51
18
 
1
 
! Отговори
Хасан преди 13 години
Какво очакваш да кажа? Моля ти се недей или да се разплача? Стар рокер тоя луминисцентния и той ли е от вашата интелигенция? Не знам имам само две рокаджийски песни които харесвам всичко друго не ме кефи!
50
1
 
8
 
! Отговори
стар рокер преди 13 години
Не религия, но е една по-сложна, трудна, висококоачествена, елитарна сфера в музиката и съответно разни тъмни страни също може да са й по-силни - не се чуди толкова!
49
2
 
10
 
! Отговори
Neon Knight преди 13 години
Хасане, да знаеш само с какъв кеф ти цъкам минусчета!!! :-DDDDDDDDD
48
19
 
2
 
! Отговори
Хасан преди 13 години
Тук ме разби с твоите разсъждения! Ти рока за религия ли го имаш? Това общество е откачило тотално?!
47
2
 
11
 
! Отговори
стар рокер преди 13 години
Ти думата "цикличност" не си ли чувал? Като се понатрупат Лейди Гарга и сие в повече и омръзват - отново се засилва интересът към алтернатива, най-често забравеното старо. И обратното. Иначе рокът е "заумирал" вече половин век...Нали ти обяснихме що рокерите се дрогират повече - щото са в сферата на духовното, а кънтри певецът пее за реколтата и силата на здравия бодър селянин - съвсем друга културна плоскост. Все едно да питаш що математиците са средно по-хърбави от спортистите.
46
15
 
4
 
! Отговори
Хасан преди 13 години
Аз съм свикнал да ме наричат какъв ли не! Питах ви колко рок"звезди" са умрели от свръх дози или мистериозно? Никой не ми отговори а отговора е много! Що за култура е това? Възпитават се наркомани! Вместо самите "звезди" да учат подрастващото поколение на нещо добро те преподават разврат, наркомания и охолен живот! Това ако е нормално според вас няма какво да говорим!
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Освен това рока го погребват откакто го има, и то все ей такива умници като теб,И не виждам друг човек с предразсъдъци тук освен теб. Ти тръгна с заяждането и с категоризациите на наркомани и подобни. Така че не се обиждай когато и теб те категоризират по някакъв начин. Не е приятно нали?
44
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
КОГАТО НЕ ХАРЕСВАТ НЕЩО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА ПЪРВО СЕ ОПИТВАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ И ПОСЛЕ ДА ГО КРИТИКУВАТ. НЕНАВИЖДАШ НЕЩО - ХУБАВО ТОВА СИ Е ТВОЕ МНЕНИЕ, НО ДА КАТЕГОРИЗИРАШ МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА КАТО НАРКОМАНИ САМО ЗАЩОТО ТЕ СЛУШАТ МУЗИКА КОЯТО ТИ НЕ РАЗБИРАШ Е МАЛОУМНО - ПРАВЯТ ГО 13-ГОДИШНИТЕ.
43
22
 
2
 
! Отговори
Хасан преди 13 години
Току що казаха по бТВ че според списание Билборд "Рока е мъртъв"! Най-големия хит за миналата година е песен на 30 години на Ози Озбърн! Тази музика ще се умре с вас. И никъде не съм казал че слушам чалга!!! Един от вас го спомена а аз казах че поне нейните изпълнители НЕ УМИРАТ от свръх дози! Не съм и казал че няма изпълнители които употребяват наркотици. Вие разсъждавате с предразсъдъци заради турското ми име. И наистина ненавиждам рока и метъла
42
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
хахахахахахах, нямало наркоман ти ме уби бе,голям наивник трябва да си, коцето винаги е друсан като прасе, а и половината от другите съм сигурен че не остават по - назад.Порнозвезди, *** и посредствени певци - всичко това в едно - това са твоите звезди....А колкото до това колко са музиканти "Аеросмит" го доказват многомилионните им продажби в цял свят и концертите им, на които те за разлика от твоите любимци са на живо а не на плейбек
41
1
 
15
 
! Отговори
стар рокер преди 13 години
"глупава музика" няма как да е, щом такива групи се създават толкова рядко и са на върха десетилетия - не като чалгата: всяка квичаща селска *** може да блесне и угасне в седмичен такт.
40
1
 
6
 
! Отговори
gabriela преди 13 години
любимата ми група.страхотни са и се надявам пак да работят заедно.половината хора,които са коментирали съм сигурна че не са ги и чували.това са ***,които висят по цял ден пред комп.и коментират всички теми.ами няма как да имате пари,затова единственото ,което ви остава е да плюете.работете бе хора.аз на 30 години имах вече 2 апартамента купени от мен с работа по 85-90 часа в чужбина.лек ден ви желая.
39
17
 
3
 
! Отговори
Хасан преди 13 години
Ти сега дрогиран ли пишеш из форума? Слушай си глупавата музика и не ми говори глупости! Имигрирай за Каварна и се омъжи за Цонко като ти се слуша подобен ***!
38
1
 
12
 
! Отговори
стар рокер преди 13 години
Чалгарите не се дрогират, щото са толкова бедни духовно, че няма какво да изживеят чрез дрогата. Те също и никога не се депресират или самоубиват... Като животните.