Красотата не е слагане на "кошница" на главата!

Лили Иванова държи да излъчва красота, любов и уважение
Обновена: 3 май 2011 11:00 | 3 май 2011 10:50,
101
Красотата не е слагане на "кошница" на главата!
Снимка: Булфото

„Някои обичат да си слагат „кошници“ по главата, тоест изкуствена коса. Аз не съм го правила. Мисля, че е малко смешно“, призна в интервю за bTV естрадната прима Лили Иванова.

Външният вид е много важен. Той е част от сценичната изява на един певец, на един артист, откровено споделя тя.

„Трябва да сме красиви и добри, да излъчваме красота, любов и уважение. За мен това са нещата, които са много важни“, допълва Лили Иванова.

„Искам да кажа на всички млади автори, които имат нещо интересно, да не се страхуват да ми го предложат, аз ще реша дали става или не става за мен, но с удоволствие търся млади автори“, призова певицата.

Българската музика май е на изчезване, констатира примата.

„Много се омеша с гръцко, турско, циганско, с какво още не зная, което не бих нарекла българско в никакъв случай. Ние имаме хубава българска песен и мисля, че тази песен все още се харесва“, смята Лили Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: Лили Иванова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
8
 
! Отговори
слав преди 13 години
Тулски,изпей си една песен на Лила да се успокоиш!
31
4
 
11
 
! Отговори
до 19 преди 13 години
с това мислене - ще си останеш бачкатор цял живот. Ние не сме животни, и не се нуждаем само от храна. Смисъла на живота не е в това че се гърбиш върху нивата, има и храна за душата. Иначе ще се превърнем сам в машини за *** разсъждавахме като теб.
30
9
 
15
 
! Отговори
tulski преди 13 години
31, напротив ! Точно това правиш в момента.
29
13
 
10
 
! Отговори
слав преди 13 години
Поне не досаждам на хората и не пълня излишно пространството...
28
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
29, а ти какъв си ? Ти и това не си. Просто господин никой.
27
21
 
9
 
! Отговори
слав преди 13 години
...все пак е просто една певачка....
26
4
 
34
 
! Отговори
jj преди 13 години
Вижте какво момченца и момиченца :)Лили тази година прави 50 години на сцената. Зад гърба си има 30 албума, 10 международни награди включително отвъд желязната завеса, включително за продажби. Познават я няколко поколения в поне 5 съвременни държави и я свързват с най-добри впечатления. А мненията на някои хора наоколо са на бъдещи стари чанти само в срок от 5 години :)
25
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лили Иванова е най-значимото явление в естрадната и забавна музика и никой по никакъв начин не може да оспори това!Злобните коментари на младото чалга поколение са смешни и жалки като тях самите :)) Възрастта не е порок и дори и баба,Лили е по-велика от всички млади певци взети заедно!Това е истината и ако не искате да я приемете просто замълчете по тази тема.Вместо да злословите по адрес на стойностните хора,вземете и свършете нещо полезно за да кажат утре и за вас нещо добро!...
24
8
 
40
 
! Отговори
Срам преди 13 години
Срам ме е да чета някои коментари тук, и все повече се убеждавам колко прав е Бойко като каза, че сме кофти материал!Та западняците щяха да се гордеят с такова чудо като Лили!На тези години слага всички в малкото си джобче!Замисляли ли сте се колко от от нас могат да поддържат такава форма дори на 50 години и да не изглеждат като крави или бабички?Колко от изпълнителите пък могат да пеят на живо, а не да пускат плейбека само?Та това е геройство бе хора!!!Стига сте завиждали, стига храчихте!
23
7
 
34
 
! Отговори
Зайо преди 13 години
До критиците: когато постигнете поне 1/2 от това, което тя е постигнала, тогава зейте! Седите си пред комповете и само дъвчете чужди думи. Тина Търнър да пречи на някого случайно?
22
5
 
29
 
! Отговори
фараон преди 13 години
А ти какво искаш... да седне да плете плетки, като майка ти и баба ти.....или да копае градинка и да стои по пейки като ***......Стани и ти като ЛИЛИ и тогава ще те видим.. което едва ли ще стане.....
21
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
рокаджиите са МУЗИКАНТИ, КОМПОЗИТОРИ, ТВОРЦИ! не ги бъркай с човек, който не може да чете ноти.Гледах наскоро Тото Кутуньо - великолепен глас, излъчване,текстове, да не говорим за мелодиите - най-големите му песни са пети от Джо Дасен и Рей Чарлз, той дори не ги е пазил за себе си. И на 70 години този човек беше невероятен и баба Лили оди да го гледа. Щото знае разликата между творец и буфосинхронист!
20
13
 
24
 
! Отговори
една от русе преди 13 години
А тези дърти рокаджии, които идват в Каварна не са стари и грозни, така ли? Ама тях ги слушате и казвате, че са велики!
19
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Толкова енергия ,толкова хъс притежава българската Едит Пиаф.Един живот отдаден на най-голямата си любов-музиката.ПОКЛОН!
18
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ох камино ,камино..............страшна песен
17
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
фараоне, нямам нищо против работата - истинската, интелектуална или физическа, работа, която да носи блага! аз например не слушам лили иванова. харесвам гласа и, но не я слушам, още повече, че тя не е творец, а изпълнител. т.е. по длъжност тя не се различава от изпълнител в един хор. и трябваше да се пенсионира пред 20 години, не да крие годините си.аз съм работил хиляди пъти повече от нея, при условие че съм само на 33.но тя има претенции,пари и самочувствие,че е нещо повече от мен, а не е!
16
25
 
14
 
! Отговори
Метъла преди 13 години
Когато пее Лили Иванова по телевизията трябва да слагат червена точка и надпис "Забранено за лица под 60 години !"
15
24
 
11
 
! Отговори
шит преди 13 години
Не знам как този "бодил" може да излъчва красота и любов?!Няма да и дойде акъла на тая жена!!Поне не в този живот!От туй човек не става!
14
5
 
14
 
! Отговори
фараон преди 13 години
HORA-ZAVISNICI.....na 40-50 godini izglajdate kato izgorqli ot slance selqnduri.... I 6te govorite za talantliv 4ovek, koito ne spira da raboti....i ne misli kato vas za rakiq i mezeta....q opitaite da ispeete pone edna ot tezi pesni na LILI i togava 6te otvarqte mrasnite usti,- zlobarski.......
13
8
 
45
 
! Отговори
Цецо - до Миро преди 13 години
Може да е баба, но слага у джоба си доста млади певци! Поклон и уважение пред Лили Иванова, да е жива и здрава, и още дълго да ни радва със сценичното си присъствие!!!