Красотата не е слагане на "кошница" на главата!

Лили Иванова държи да излъчва красота, любов и уважение
Обновена: 3 май 2011 11:00 | 3 май 2011 10:50,
101
Красотата не е слагане на "кошница" на главата!
Снимка: Булфото

„Някои обичат да си слагат „кошници“ по главата, тоест изкуствена коса. Аз не съм го правила. Мисля, че е малко смешно“, призна в интервю за bTV естрадната прима Лили Иванова.

Външният вид е много важен. Той е част от сценичната изява на един певец, на един артист, откровено споделя тя.

„Трябва да сме красиви и добри, да излъчваме красота, любов и уважение. За мен това са нещата, които са много важни“, допълва Лили Иванова.

„Искам да кажа на всички млади автори, които имат нещо интересно, да не се страхуват да ми го предложат, аз ще реша дали става или не става за мен, но с удоволствие търся млади автори“, призова певицата.

Българската музика май е на изчезване, констатира примата.

„Много се омеша с гръцко, турско, циганско, с какво още не зная, което не бих нарекла българско в никакъв случай. Ние имаме хубава българска песен и мисля, че тази песен все още се харесва“, смята Лили Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: Лили Иванова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вярно е, всички ще остареем, но едва ли някой от нас ще се излага така. Просто трябва да имаш малко самоуважение и реална преценка за нещата. Няма как да си на 70+ и да продължаваш да се държиш и да се обличаш като момиченце, смешно е. И тук не става дума нито за таланта и, нито за песните, а за липсата и на реален поглед върху нещата.
71
8
 
4
 
! Отговори
фараон преди 13 години
за АНОНИМЕН....а майка ти изглеждаи ли по добре от ЛИЛИТО, а за баба ти да не говорим.......що не се задавиш в плюнките си.......
70
4
 
8
 
! Отговори
Придворна на Клеопат преди 13 години
А помня я. Беше една от любимките на Клеопатра, която и прощаваше високомерното поведение. Обаче и Цезар и Марк Антоний хич не я харсвеха заради фасоните и.
69
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
sisi-Я,върви.си-прегледай-очите.Вярно-е-дъртата-баба-,изглежда.добре.за-полу-разложен-труп.
68
8
 
10
 
! Отговори
Калина преди 13 години
С какви очи казваш Трябва да сме красиви и добри, да излъчваме красота, любов и уважение. За мен това са нещата, които са много важни, Лили? Кое от тези качества излъчваш ти, дърта злобна егоистке? Къде бяха тези твои думи, когато обиждаше, нагрубяваше просташки и високомерно всеки, дръзнал да се изяви по някакъв начин на родната сцена? Плюеш си на големия талант с дебилното си отношение и капризи! Имаш ли въобще достойснтво, чест и себеуважение? Понеже се държиш като някакъв пълен ***.
67
5
 
6
 
! Отговори
НЕИЗВЕСТЕН преди 13 години
ЗАЩО КАТО НЕ МОЖЕМ ДА ОБИЧАМЕ, МРАЗИМ ТОЛКОВА МНОГО. НЕ МРАЗИМ ЛИ САМИТЕ СЕБЕ СИ, ЗАТОВА МРАЗИМ И ОСТАНАЛИТЕ КРАЙ НАС. ПОМИСЛЕТЕ И ЗА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ И ТОГАВА ОБСЪЖДАЙТЕ КОГОТО И ДА БИЛО, ПЪК БИЛО И ТАЗИ КОЯТО НАРИЧАТЕ СТАРА ЧАНТА, ЗАЩОТО СИГУРНО ЕДИН ДЕН И ВИЕ ЩЕ ОСТАРЕЕТЕ
66
6
 
7
 
! Отговори
sissi преди 13 години
Ne badete taka zlobni,zlobata ubiva! Lili e zaslugila da bade uvagavana ot svoja narod!!! Ne samo che e nai-dobrata peviza na Balgarija,no i sas silen harakter dostoen za uvagenie! I koja druga jena na tezi godini izglegda taka strahotno? PEI.LILI!!!!
65
7
 
11
 
! Отговори
Matrixman преди 13 години
Виж какво 65 на мен лично Лиляна Иванова ми е адски безразлична, и не я слушам. Но ме дразни това, че тази буквално се натрапва, и всеки трябва неприменно да и признава едва ли не за това че е благоволила слънцето да изгрее. А кой обича натрапниците. И като изрази човек негодувание от натрапниците, излиза че хората се били интересували от еди какво си, или не били оценявали достатачно заслугите и. И това ли ви е целта? Да създавате интерес към излезнала от интерес и употреба дърта чанта, полулачена. Просто да си пее, не ми пречи. Но да изисква от мен и такива като мен вниманието ми, е съжалявам, на инфантилни пост-комунистически певачки, и поглед не извръщам, а камо ли да ги удостоявам с внимание. Така че останете си със здраве, върли нейни фенове.
64
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бабо, бабо поглеждала ли си се скоро в огледалото? Един певец освен глас и талант трябва да има и самоуважение и да знае кога е време да сложи край, а не да чака да стане за посмещище като теб! Безспорнно не и липсва глас и кталант и е била супер за вламето си, но днес е просто една бабичка, която отказва да приме простия факт, че остарява и продължава да се държи като 20-годишна, което я прави не смешна, а направо жалка.
63
8
 
7
 
! Отговори
до коментар 64 преди 13 години
Вероятно има хора ,които не харесват песните на Лили,,нейният талант,къртовския труд и огромния професионализъм с ,който прави своето изкуство.Вероятно.Вероятно други я ненавиждат заради финансови интереси.Както например Митко Щерев.Защо обичаме нещастните ,слаби хора.Жалихме Емил Димитров,а не се радваме на виталността на една прекрасна певица.За себе си имам отговор.А ти?
62
8
 
7
 
! Отговори
Matrixman преди 13 години
55 и това ли е крайният ти обобщаващ резултат. Да кажеш хората колко са комплексирани, че не могат да слушат наистина една ретроградна озлобила се мумия. А вие духовно издигнатите сте съвършенните, че в подобни високомерни изказвания, търсите скандалноста, с цел да живеете щастлив живота си. Ами стой си в самозаблудата, и ни позволи на нас комплексарите, да си слушаме поп фолка ни, и да си живеем живота според както го разбираме. А не някакви си умници да ми казват как да си живея и живота, и каква музика да слушам.А и пазара все пак не определяше ли кой изпълнител е най-предпочитан, или бабичката Лиляна Иванова, иска да определя пазара според старческите си капризите. Слънцето ли се върти около Лиляна Иванова? или Лиляна Иванова се върти около слънцето. Хайде отговори ми на този кардинален въпрос, умнице или умнико.
61
7
 
8
 
! Отговори
БОГ РА преди 13 години
Лили,как е твоя набор фараона Равзес II?
60
6
 
9
 
! Отговори
ДИМИТРОВА преди 13 години
На земята под слънцето има място за всички и за всичко. Харесвам я като пее ,но не я харесвам като визия и човек. Чак световна известност не ,но посткомунистическа може би . Аз харесвам Йорданка Христова и Богдана Карадочева . Въппрос на вкус и предпочитания. Не смятам за злобни хората,които се изказват негативно за Лили.
59
8
 
8
 
! Отговори
Иван Стоименов преди 13 години
Лили Иванова се самонтарапва, не може да върне времето, нито пък да го спре. Ако иска някой да я превърне в спомени, по- добре би било да я погълне мрака и който има нужда от нея със светулка да я търси. На мен не ми е нужна!
58
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая до 100 години ли мисли да издевателства над меломаните?Някои хора просто не знаят кога да спрат и нямат реална преценка за това ,какво представляват.
57
7
 
9
 
! Отговори
Шико преди 13 години
Всяко нещо с времето си, бе казан някой.Ако иска мед. сестрата да не става на посмешище, е крайно време да се самоархивира за вечни времена. На никого не е приятно да гледа и слуша ДЪРТОФЕНДЕЛА Лии Иванова. В лицето прилича на сджубросана ябълка. Така де, всяко нещо с времето си! ЛИЛИ ЗВУЧИШ АРХАИЧНО !
56
12
 
19
 
! Отговори
ДИМИТЪР BG преди 13 години
Направих си труда да прочета коментарите по статията и се питам това ли моят народ? Колко много злобни и мразещи най-вероятно и себе си хора, какво неуважение към една жива легенда, изпяла най-силните и качествени песни за любовта, постигнала ниво, качество и съдържание на творчеството на най-големите ни поети,композитори и аранжьори.Живея в САЩ и дойдохме в зала "Olympia" няколко семейства от Ню Йорк. Концертът бе наистина невероятен.Емоцията в залата бе уникална! Лили,много хора те и обичат!
55
9
 
12
 
! Отговори
vlady преди 13 години
Баси бездарната певачка - песните и са адски еднообразни и досадни, пее изключително студено и безчувствено и не е написала една песен през живота си. Отгоре на всичко има огромно самочувствие без грам покритие. Имах възможността да видя и чуя на живо истински стойностни съвременни певци като Aaron Stainthorpe, Fernando Ribeiro, Peter Tagtgren и т.н. и нещата са несравними - изключително уважение към публиката, класно изпълнение на живо без грам плейбек или синбек, изключителна емоция.
54
9
 
8
 
! Отговори
БатБулгар преди 13 години
На всички по-долу, които защитавате Лила: Явно е, че не разбирате от музика. Все ми повтарят колко добре изглеждала и как не и личали годините... ама никой не казва, че не може да пее и че през целия си живот освен да се грижи за *** си друго не е правила. Едно дете не е изгледала, прецакала е супер много музиканти, някой я съдят сега и то с право. Други тя продължава да използва.Лила не може да стъпи на малкия пръст на Паша Христова,Богдана Карадочева,Лея или Йорданка.Тя прави пари не музик
53
8
 
21
 
! Отговори
почитател преди 13 години
Една шепичка хора изпитват луда ненавист към Лили.Това е ясно като бял ден.Измъчвани от собствените си несрети,прехвърлят от болната към здравата глава.Опитват се да я омаскарят и смачкат.Но Лили Иванове освен безспорен талант е и истински боец.За което и свалям шапка.