Роузи без рози, но пък по бельо в списание "Максим"

Втора по сексапил е актрисата Оливия Мън
Обновена: 4 май 2011 15:00 | 4 май 2011 12:16,
54

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

Моделът и актриса Роузи Хънтингтън-Уайтли е начело в 11-ата годишна класация на сп. "Максим" за най-сексапилните жени на планетата, съобщи Контактмюзик.

24-годишната Хънтингтън-Уайтли наскоро замени звездата от филмовата поредица "Трансформърс" Меган Фокс. По този повод главният редактор на сп. "Максим" Джо Леви казва:

"Роузи е истински "трансформър" – от зашеметяващ модел на "Викторияс сикрет" тя е напът да избухне в свръхнова като актриса. Актьорският й талант е неоспорим като красотата й. А красотата й е поразяващо неоспорима".

На второ място е 30-годишната актриса Оливия Мън, която наскоро се снима за втори път за корицата на "Максим". Миналата година актрисата заемаше осмото място в класацията.

Трета е певицата Кейти Пери, която през 2010 г. оглавяваше листата на "Максим". Следват я 38-годишната холивудска звезда Камерън Диас – "постоянното присъствие" в класацията, и актрисата Майла Кънис.

Топ 10 на най-сексапилните жени на планетата се допълва от Бар Рафаели, Ан Хатауей, Натали Портман, Коби Смълдърс и Дженифър Лорънс.

Дебют в класацията на сп. "Максим" за най-сексапилните жени на планетата прави новата херцогиня на Кембридж. Съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън, е поставена на 26-о място, като изпреварва прочути със сексапила си красавици като София Вергара, Бруклин Декър и Никол Шерцингер.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
она мне не нравится
22
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
den mu aresi katholou
21
7
 
12
 
! Отговори
PLAM преди 13 години
Едва ли тези,които са писали по-долу,че момичето е кльощаво,са имали предвид че е грозно или нещо такова.По-скоро това е един вид протест,че се налагат за красиви единствено супер-слаби жени,което разбира се не е редно.Пълнотата не е хубаво нещо,но и не може на жени,които са да речем 60-70 кг да се казва че са дебелани и прочие.Трябва да спре промиването на мозъци,че манекенките са най-красиви,защото са слаби.Слаба жена не е равно на красива жена.Това е.Иначе момичето на снимките си е хубаво.
20
6
 
40
 
! Отговори
До хейтърчетата преди 13 години
Аз си признавам (да ме прощава жената), че много малко ще ме убеждава тази кака :) И не разбирам ***, които хем са *** и грозни, хем на всеки друг намират кусури ! Спрете хейтъри, усмърдяхте ни живота ! Никой не е виновен, че Господ е бил щедър към тази на снимката, а към вас не. А може и причина да има !
19
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кльощава била. Ми така ще ви се струва като си лягате с хипопотами. Те обикновенно жените по природа не са дебели. Сега ще се оплачете че не е космата или нямала мускули.
18
2
 
26
 
! Отговори
ХАХАХААХА преди 13 години
ХАХАХАХА - Майла Кънис - ХАХАХАХА Днес.бг - пълен смях.Актрисата се казва Мила Кунис (Black Swan!), но нееее, ние ще сме по УК от UK.
17
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на такива лъскотини им е много разплякано червото-отвън лъскаво а отвътре гнило
16
11
 
34
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Тези, дето я плюят, я първо да погледнат с какви крокодили си лягат у тях.
15
8
 
9
 
! Отговори
Nosferatu преди 13 години
Не е ли си кака Мегън... къде е тръгнала тая щека, като нито е по-красива нито ще може да я замести като актриса.
14
10
 
23
 
! Отговори
darcas преди 13 години
Нема ли 100 кила не е жена:))) Мбуахахааха
13
5
 
22
 
! Отговори
Владко преди 13 години
Много хубава жена. Всеки има кусури. На живо вероятно е по-готина даже. И какво се жалват някои, я си погледнете половинките или пък ***, който ни заобикаля. Рядко има нещо готино, затова трябва да се оценява.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Haide bylgarskia "cenitel" se obajda :) pliute pliute :) za drugo vyzmojnost niama da vi se dade:D
11
13
 
0
 
! Отговори
dobrev преди 13 години
huahuahuahuahu КЪФ ТОС НОС МААААААААААА :D
10
1
 
29
 
! Отговори
Хубавка си е преди 13 години
Много си е хубаво момето. Комуто не харесва, да гледа други жени - природата е създала подходящи за всякакви вкусове.
9
10
 
16
 
! Отговори
Ау! Пак безобразие! преди 13 години
38-годишна и друга 30-годишна да са на челни места в класацията за най-сексапилна жена?! Неееееееееееее!!!!! Тук някои участници не разрешават на жените над 30 да стават майки, което ще рече, че и сексът би трябвало да е неподходящо занимание над тази възраст. Какъв сексапил, бе?! Щом е над 30 год., значи е "дърта чанта" и "***", според *** Балкански(дето и себе си не може да изхрани, камо ли жена си) и за малката Гана, изцвъкала дете в тийнейджърска възраст (та да й го гледа майка й).
8
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тялото - ОК, но погледа ... мани, мани
7
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
даа..като в приказката за лисицата и гроздето....гроздето е кисело :)
6
2
 
15
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Ако ще търсиме кусури, торса и врата и главата й са по-дълги от краката й въпреки, че е на токчета! Иначе си е екстра мацето, аз по-принцип съм против класациите "най-" защото винаги има поне една която е "по-" от "Най-" , а и всяка жена е красива по свой си начин не е задължително да е 90-60-90, според мен де!
5
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кльощава била само да ми падне :) Какав ви е проблема бе хора ! :D
4
2
 
35
 
! Отговори
Хм преди 13 години
Кльощава, дебела, едва ли някой оттук ако му падне случай би я върнал...:-)