Камелия се вижда като булка, но на 50

"На 90 ще съм с малко бръчки, но с много блясък в очите"
Обновена: 19 май 2011 13:00 | 19 май 2011 13:00,
61
Камелия се вижда като булка, но на 50
Снимка: Elle

Може и да стана 50-годишна булка, откровено казва фолк дивата Камелия.

В началото на лятото скандалната певица издава тайните на перфектния си вид пред списание Elle. Тя не крие възрастта си и споделя, че на 40 години се чувства по-спокойна и уравновесена от всякога. Смята, че така ще е и на 90 – с малко бръчки, но с много блясък в очите.

Изпълнителката, известна с екстравагантността си на сцената, разкрива, че идеите за сценичните тоалети са изцяло нейни. Тя споделя, че e завършила моделиерство и планира да създаде собствена линия обувки.

Една година след старта на телевизионното шоу „Споделено с Камелия“ водещата е категорична, че именно то я държи здраво стъпила на земята в сложния свят на шоубизнеса.

Камелия не иска поведението и реакциите й пред камерата да изглеждат нагласени, затова не чете предварително историите, които ще разкаже.

Певицата разкрива и интересни истории от запознанството си с Цветин. Настоящият й годеник я впечатлил най-вече с умението да танцува и с гвардейската си униформа, която носел като караул пред президентството.

Певицата минавала оттам редовно да го гледа и веднъж дори заблудила професионални фотографи, че това е брат й, за да успее да го снима във военното облекло.

Пред списанието Камелия споделя още защо след 14-годишна връзка двамата все още не са вдигнали сватба и защо мисли, че бракът е „подпис, който те слага в пашкул”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: булкакамелия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
8
 
! Отговори
american boy преди 13 години
Абе тази Камелия май наистина ще се окаже безобразна ***? Или по-скоро ***? Въпрос към знаещите тук, взима ли пари за секс Камелия, или го прави с много мъже (както я обвинявате) безкористно?Тенкс!
16
6
 
8
 
! Отговори
Валери преди 13 години
Камелия гледа живота от друг прозорец , тези които не могат да я разберът си е за тяхна сметка.
15
7
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 13 години
Я помисли малко,чукал ли те е някой по-яко от пазарджиклията във Варна?На ,,Слънчев ден"?
14
17
 
8
 
! Отговори
ива преди 13 години
Скъпа, Камелия, замисли се, като станеш, като Татяна Лолова или Лили Иванова, мисли за гроба, какво си ми тръгнала да мислиш за сватба, като одъртееш. Ей така идва смъртта и се чудиш как стана. Ти и за булка не ставаш. Вече си стара. Булка на 25г., 30г., 35год. - да. И второ предаването ти не зная кой го гледа, освен пенсионерките и майките с деца, то и аз съм майка с малко дете, но не може да ме задържи това глупаво предаване. Стига сте писали за тези стари певици, ако обичате от екипа на Днес.
13
8
 
12
 
! Отговори
зюзюжюжю преди 13 години
ха ха ха на 50 булка пък на 70 ще роди един малък камелийчо който ще наследи достойната си майчица ***
12
8
 
20
 
! Отговори
baceto преди 13 години
*** гъска,жалко,че много млади момичета им подражават на фолкаджийките.
11
8
 
10
 
! Отговори
до хамерикан гей под преди 13 години
ти да не си им светил бре , само за твое сведение тая е най бруталната и зловонна *** в целия чалга битпазар
10
17
 
16
 
! Отговори
american boy преди 13 години
Аз наример харесвам много Камелия и ходих чак в Свищов да я гледам. Според мен не е редно да се злослови по неин адрес, че е *** и лека жена, защото тя е моногамна. От 15 години е с един мъж - гаджето и Цветан.
9
5
 
9
 
! Отговори
баба Яга преди 13 години
"Тя не крие възрастта си и споделя, че на 40 години се чувства по-спокойна и уравновесена от всякога."И аз мислех така, Кеми...
8
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
*** веднъж,такава за цял живот!
7
9
 
6
 
! Отговори
Ivan преди 13 години
mnogo propadnala i pogroznqla ve4e ot tolkova sex i maje ujas aman ot takiva k.... n mi dreme kva 6te bade na 50 , 90 i t.n.
6
11
 
34
 
! Отговори
Nasty преди 13 години
Фък оф чалга и всеки който я харесва и поддържа!
5
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Камелия се вижда като булка, но на 50". Ако някой го интересува.
4
5
 
41
 
! Отговори
axaxxa преди 13 години
да на 90 как ще изглеждала....ми ако доживее случайно до 90 ще се нааква,защото то от толкова *** секс няма да държи :) к'во ни занима'ате с тия селянки дето преди 10 години не знаеха български, слязоха от балката и чупят стойки,че били много оборотни... всичките ги знаем как започнаха при Митко Пайнера и какво правиха само и само да ги дават по ТВ
3
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тая ***...
2
8
 
53
 
! Отговори
да ама не... преди 13 години
Защо пишете за тази .... (сложи обидна дума тук)? Какво стана с момичето, спечелило сребро на европейския шахматен турнир? Нима е българка, която не заслужава да стои повече от половин час в новините на първа страница? Или защо не направите интервюта с известни и успели българки, не само с разни чалга глупачки? Сори за острия тон, но оня ден вие се оплаквахте, че имало много известни в БГ без да има защо.. Е, вие ги правите известни!
1
34
 
22
 
! Отговори
Ина преди 13 години
Браво, Ками! Супер си!