Шварценегер в стрес, замрази кариерата си

Актьорът ще се концентрира върху проблемите в личния си живот
Обновена: 20 май 2011 11:14 | 20 май 2011 11:13,
44
Шварценегер в стрес, замрази кариерата си
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Актьорът Арнолд Шварценегер е решил да се концентрира върху проблемите в личния си живот и за момента е отказал да работи по всякакви филмови проекти.

Бившият губернатор се раздели със съпругата си след 25-годишен брак заради неговото извънбрачно, тайно дете от домашна прислужница на семейството.

Говорителят на звездата официално е помолил продуцентите да не се ангажират с Арни.

„По изрично желание на Арнолд Шварценегер помолихме всички хора от филмовия бизнес, с които в момента е задвижил някакви проекти, да ги замразят временно.

Още по темата
Шварценегер ще се концентрира върху личния си живот и не е готов в момента да се впише в работния процес.

Това важи и за филмите "Cry Macho", продължението на "Terminator" и други проекти, които в момента се дискутират. Преговорите ще продължат, когато губернаторът реши", е пишело в изявлението към киноиндустрията.

Основният проблем на 63-годишният актьор е как да умилостиви съпругата си Мария Шрайвър и да се опита да измоли прошка от децата си. „Мария отдавна подозираше нещо и даже питаше домашната прислужница. Накрая тя призна и Мария отиде при Арнолд, който потвърди", докладвал източник пред сайта „RadarOnline.com".

Вижте още звездни новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
10
 
! Отговори
светски лъв преди 12 години
И какво толкова станало? Направил дете ня някоя си, плаща си издръжката, дежи и е купил къща с басейн. Останалото е семейна работа. Нали не е направил като онзи загорял французин Строс - Кан , да кара камериерките по хотелите насила да му правят ***.. Така че всичко е нармално, животът продължава
40
1
 
20
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 12 години
Хора престанете да се занимавате с глупости. Има по важни неща от това да мъдрувате дали бил верен или неверен. Знаете ли къде го е стягал чепика?Важното е, че е бил верен на себе си! Арни, не обръщай внимание, какво говорят глупаците за тебе!
39
9
 
5
 
! Отговори
Т2 преди 12 години
Никога не е късно да станеш за резил .... казват старите хораЖалко за Терминатора много ги харесвах със съпругата му....
38
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може и да го съдят ,защото той е излъгал не само съпругата си, но и избирателите и живял като губернатор-лъжец ,мамейки всички.
37
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами тя работила толкова дълго време в дома, били вече като едно семейство.Какво не може да се прости? Не самият факт на изневярата, не дори,че има дете, а подлостта. И лицемерието също.Той е знаел една тайна и я е крил толкова дълго време, живеейки с всички през цялото време. Е,не. Толкова време да се живее в лъжа - гадно.
36
0
 
3
 
! Отговори
към Боби преди 12 години
:))) А, можеше да има всичко!
35
4
 
12
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Сега като му прилапа 50 % от милионите, г-жа Шрайвър набързо ще забрави че Арнолд бил спал с еди коя си.
34
4
 
7
 
! Отговори
Мима преди 12 години
Жените що сме толкова *** патки когато става въпрос за егото ни?
33
0
 
12
 
! Отговори
ll преди 12 години
He'll be back!!!
32
5
 
21
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Е, кво се е размрънкала толкова тая Мария Шрайвър? Нали на нея и е направил 4 деца? Ще рече, не може да се оплаче, че я е пренебрегвал... Ама, че фуста!
31
2
 
12
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Не го мислете Арни, ще се оправи той, на жена му ще и мине, няма къде да ходи, дори помня едно нейно изказване, когато го бяха намесили в секс скандал, по време на предизборната му кампания за губернатор: Е, и какво ако е спал с толкова много жени? Това значи само, че е голям мъж така, че се разкарайте! Ще го преглътне накрая, ще видите!
30
5
 
11
 
! Отговори
Неква женска преди 12 години
Мъжете требе по- лекинко и деликатно да борявят с пи*ките си. Требе да бъдат осторожни и да подбират внимателно местата, където еякулират, за да не става играчка-плачка. Ето сега човека бере ядове с неговата булка щото навремето не е бил достатъчно осторожен по време на забавление.
29
0
 
13
 
! Отговори
мен преди 12 години
Ха ха, ще пази парите много ясно, така може да го ощави, че не е истина.
28
1
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 12 години
я вземи направи един тест за бащинство на децата си, че малко жени не биха се изкушили да ти отмъстят тайно
27
3
 
17
 
! Отговори
.). преди 12 години
Много са ми интересни тия американци , по филмите пропагандират шибане на ляво и надясно и нулев морал , като това го прилагат и в живота си , ама виж разбере ли се почват всички да се възмущават как Арни ще направи такова нещо , той пък почва да се маймуньосва как сега ще оправя нещата нали е доброто момче Арни . губернатора ... *** и изкуствен народ.
26
1
 
32
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
14 години да пази такава тайна. Браво Арни, добър актьор си !
25
0
 
3
 
! Отговори
хахаха преди 12 години
абе голямата работа ще тища след всеки на улицата и ще му вика тате....Индия Африка дори и не ги интересува кой е бил що е бил. Цял живот не ги бърка
24
1
 
8
 
! Отговори
за 25 преди 12 години
Е то тука ако така стане ще има същия рев, рев, рев. Жената риве, децата риват, обвиняват: "Той тати вместо да ни е... мамата, е...л тая леличка, аууу, ауууу, трагедия."
23
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Първо се" погрижи" за себе си!
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама па културни хора, бе - попитала прислужницата-и тя си признала, отишла при него-и той потвърдил. Де да можехме и ние така...

Спонсорирани публикации