Шварценегер и Мария Шрайвър си поделят $400 млн.

Кой с каква собственост ще си тръгне остава тайна
Обновена: 4 юли 2011 22:27 | 4 юли 2011 22:27, Елка Василева
29
Шварценегер и Мария Шрайвър си поделят $400 млн.
Снимка: Архив Reuters

След като Мария Шрайвър подаде молба за развод, тя ще раздели поравно семейното имущество с Арнолд Шварценегер, възлизащо на 400 милиона долара, предвижда сайтът TMZ.

Авоарите на бившия губернатор на Калифорния са оценени на около 300 милиона долара, а на Мария Шрайвър - на 100 милиона.

И тъй като двойката няма предбрачно споразумение, според калифорнийските закони придобитото по време на брака трябва да се раздели поравно след развода.

Сайтът припомня, че звездната двойка е женена от четвърт век и подялбата на имуществото по всяка вероятност ще бъде постигната чрез извънсъдебно споразумение.

Тъй като нещата не могат да се разполовят като с нож, ще има пазарлъци, типични за подобни случаи. Единият ще вземе едната вила, другият - другата къща и т.н.

Адвокатите на Шварценегер и Шрайвър ще уточняват подробностите в продължение на месеци, докато постигнат изгодно споразумение и за двете страни.

Но кой с каква собственост ще си тръгне след разлъката, ще остане тайна, тъй като ще има клауза
за конфиденциалност, както става при VIP разводите, прогнозира сайтът.
(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
6
 
! Отговори
Джон Готи преди 12 години
А зад всяка успяваща жена - много, по-умни мъже, нали . *** глупоститеРавенстовото е прекрасно изразено във всяко едно отношение. Не ми обяснявайте , че българските жени били добри , а пък мъжете лоши. Един народ сме абсолютно едни и същи сме . Както е и на всякъде. Жена му на Арнолд колко е умна и как го е създала ги разправяйте на друг. Този човек от 20 годишна възраст обикаля цял свят за да популяризира боди билдинга и го превърна в една от най-могъщите индустрий на 21 век. Велик е .
28
0
 
9
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Ами, имат за това си и разделят! А, ние тук сме: Вземи панелите, трабанта... Но въздухът ми остави! :))))
27
12
 
4
 
! Отговори
korleone преди 12 години
Зад всеки един успяващ мъж стои една много по умна от него жена !
26
0
 
10
 
! Отговори
Бургазлия преди 12 години
Що имам чувството , че нашите българки си помислиха , че покрай с чалгата и силикона стават за много повече неща .Големият блян на 80% от българките да се омъжат за богат чужденец с частен бизнес говори достатъчно за какво точно стават.
25
5
 
1
 
! Отговори
Клара преди 12 години
Арни ела в Бълагария да видим и ние мъж, че нашите българи за нищо не стават.
24
0
 
28
 
! Отговори
Тракийски преди 12 години
Бате , ти на тяхната възраст вероятно и на *** си няма да приличаш . Ама от друга страна нито 7 пъти мисър Олимпия ще си станал , нито най-голямата екшън звезда нито , губернатор на Калифорния , така че поне може да си спокоен , че никой няма да ти е виждал нито лицето , нито *** .
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mr.Olympia rullz! Арни, изплющи ги сега всичките наред да видят що е то мускул!
22
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей това живота си е пълен със странни явления.....да имаш всичко, хубава и умна жена,деца ,блестяща кариера, пари ,къщи........и да захвърлиш всичко това заради една дебела цигънка......
21
16
 
5
 
! Отговори
Бате преди 12 години
И двамата приличат на *** ми.
20
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"И 400 и 4 милиона да има пак на човек на му трябват толкова пари. Колко по-просто живее един човек, толкова по-добре. Покрив над главата, дрехи, чиста храна и задължително любим човек до себе си - всичко останало са глезотии и лигавщини... бягайте от излишното като от чума."Нямам нищо против да живея простичко с няколко милиона излишен резерв в банката.
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бате Арни си е железен ,никога няма да забравя как пребори хищника
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дечица веселушки що не ходите да си играете на друго място
17
1
 
9
 
! Отговори
До dynamo преди 12 години
Прав си, но до някъде. Мария му беше нужна за да се добере до по-тесните кръгове в политиката. Вече е създал кариера и тя не му е нужна. Защо мислиш точно сега си е признал за греховете, а не по-рано или вобще да си е мълчал ;) .
16
5
 
11
 
! Отговори
Пич преди 12 години
"леле, някои жени остаряват ужасно. и на външен вид и на душа. "Каква душа бе, мой човек?! Този вдигач на тежести се издигна в политиката благодарение на тази жена. Я се позаинтересувай коя е тя. От тези 400 милиона според мен поне 300 са нейни.
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз ако имах толкова пари 1/3 бих дала като дарения на бедни държави и хора...Дори на случайни хора, за да ги направя поне закратко щастливи
14
4
 
8
 
! Отговори
JT преди 12 години
Що за глупост, че всичко далжи на Мария.Да тя е умна и находчива жена, но всичко което е постигнал е заради личните му качества, не защото някой го лансирал.
13
2
 
5
 
! Отговори
пепи преди 12 години
леле, някои жени остаряват ужасно. и на външен вид и на душа.
12
7
 
20
 
! Отговори
dynamo преди 12 години
Tя е богата - от клана Кенеди, образована също, милоните са й били най-малкият проблем, но Арни наистина се прецака, до тук беше във всичко, тя му беше ракетата-носител, от тук нататък е просто един старец с биография...
11
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е общото между урагана и жената ?И двете идват с духане, и двете отнасят къщата.
10
5
 
44
 
! Отговори
без лигавщини преди 12 години
Ей, коментиращите, само парите ли ви интересуват? И 400 и 4 милиона да има пак на човек на му трябват толкова пари. Колко по-просто живее един човек, толкова по-добре. Покрив над главата, дрехи, чиста храна и задължително любим човек до себе си - всичко останало са глезотии и лигавщини... бягайте от излишното като от чума.

Спонсорирани публикации