Българка стана "Най-добър модел в света"

Ива Атанасова спечели 23-тото издание на конкурса
Обновена: 1 авг 2011 22:44 | 1 авг 2011 18:07,
152

Снимка: Best Model of the World

 

Ива Атанасова е казва е най-добрият модел в света за 2011 година. Името й изправи на крака развълнуваната публика в Античния театър в Пловдив, където се проведе финалът на продължилия цяла седмица конкурс Best Model of the World.

България е негов домакин за втори път, но в 23-годишната история на надпреварата за професионални модели за първи път короната отива при български представител. Сред мъжете победител стана сърбинът Даниел Михайлович.

Първи подгласници станаха азербайджанката Гюнай Мусаева и турчинът Ибрахим Гюбери. Сред специалните награди бяха тези за най-добър национален костюм, които отидоха заслужено при мексиканката и представителя на Шри Ланка.

С лента за „Най-добър фотомодел” се окичи венецуелецът Диего Росас, а за най-грациозен модел бе отличена чаровната китайка Мо Ли. Сенегалката с безкрайно дълги крака Раматулайе Диуф бе обявена за най-фотогенична сред жените, а Нсимба Силвестре от Ангола – за най-добрия джентълмен.

Като втори подгласници Алекс Прунес от Испания и Анахи Васкез от Мексико. Това бе и двойката, класирана от журналистите на първо място в специалната Вечер на медиите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
5
 
25
 
! Отговори
darcas преди 12 години
Тоя злобен и завистлив народ заслужава да го тъпчат, да му вдигат сметките през 3 месеца и да го гърчат до дупка. Скотове.
64
4
 
19
 
! Отговори
*-* преди 12 години
Гадни , гнусни компексарчета! Заради такива арогантни типове съм готов да зарежа всичко тук и да ходя накъде другаде! Жалка ***, която вмириса цялата държава! Няма оправия и няма и да има! Май наистина ще се окаже, че човешкият материал не струва! Ами да НЕ СТРУВА! Гади ми се от вАС!
63
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не виждам коментарите на платените ***(турски) драскачи
62
6
 
20
 
! Отговори
nie преди 12 години
ee, как не се намери някои да похвали момичето, че е българка, че е млада и красива и че е спечелила конкурса....само клепане...което няма нищо общто с темата...
61
1
 
24
 
! Отговори
Дилдо Дилдов преди 12 години
Тая наградата ли си държи в дясната ръка? Луксозно "Дилдо" трябва да е.
60
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Явно избират моделите по страховитост и нехармонично развито тяло. На наща цомбите и почти до пъпа са стигнале
59
1
 
23
 
! Отговори
Пичагата преди 12 години
Забравих да поздравя всички, които не са част от стадото, а са свободолюбиви! Ако усетите духа на тази песен ще усетите защо и ние, и руснаците, и украинците, и сърбите, и дори евреите никога не сме изчезнали като нации, при такива условия, при които други не биха съществували и рано или късно ако някой пак ни обедини няма да има кой да ни спре! Със здраве!
58
2
 
20
 
! Отговори
Пичагата преди 12 години
ниво на обучение и с това безаконие, виждал съм в детска градина в Младост в София да се продават наркотици ако искате ми вярвайте, но е факт! Имам доста познати, които мислят като мен, но в един момент и те се махнаха на Запад, защото имат деца и няма как да ги гледат и за това никой не гледа да оправи икономиката, ащото искат и ние да им работим, защото няма кой иначе или арабите и *** или славяните от изтока. Спирам да пише,че темата е много дълга и отивам да си правя тренировката. Успех!
57
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Best Model of the World..........What the *** is it??Селски конкурс наречен Световен.*****а му, какви утрепаняци сме.Едва ли някой по целият свят е чул че има подобен конКУРс.
56
2
 
20
 
! Отговори
Пичагата преди 12 години
до 60:така е, именно, защото не искат да бъде така господарите от Запад и техните тукашни слуги пускат изнасилвачи и убийци най-вече от ромски произход след 1-2 години затвор, защото искат народа е уплашен, да взима малко пари и в един момент да се изнесе пти тях и да им бачка! След като взеха всичките ни ресурси остана само да ни вземат най-ценния ресурс, а именно човешкия, защото природно сме много под-доре от тях и не могат да повярват как нашите ученици печелят всички олимпиади с това ниво
55
1
 
22
 
! Отговори
Пичагата преди 12 години
Значи пак ви казвам тези конкурси са направени за да може красивите жени да се продават, а богаташите за които работите по един или друг начин да си ги купуват! ИМах една позната дето беше по тези среди и ми разясни за какво става въпрос на Запад положението е същото,то реално от идва това де, ако сте богат човек без грам морал как ще си запълниш харема, едва ли е подходящо за някой депутат да отиде в някоя чалготека и да почне да предлага,това е начина и не знам нас какво ни интересува конкурса
54
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
59, Пичагата, прав си за това, че вече няма много мислене като за общество сред българите. Време е да поправяме това и да сме по-единни и повече да помагаме на другите българи. Те после ще ни помогнат на нас. Така всеки има изгода от едно общество с повече разбиране помежду ни.
53
3
 
24
 
! Отговори
Пичагата преди 12 години
Реално почти всички хора мислят само за едно- за жени, пари, коли и как да мачкат другите по пътя си за да го постигнат вече няма идеали като патриотизъм, мислене за обществото като цяло, това децата да бъдат възпитани правилно и т.н.и колкото и странно да ви звучи част от положителните неща са се запазили в Русия, там не се мисли само за секс и пари и в БЪлгария птчасти голям процент хората са свестни, но изчезват по малко-я на Запад, я измират или се пропиват като гледат какво става!
52
3
 
19
 
! Отговори
MAGITO преди 12 години
LELEEEEEEEEEEEEEEE .....MALEEEEEEEEEEEEEEEEE.....UGASSSSSSSSSSSSS......
51
1
 
25
 
! Отговори
Пичагата преди 12 години
Има една легенда за тайно общество в Индия създадено рпеди няколко хиляди години нариче "Общество на деветимата неизвестни" , е там всеки от тях пазел по една тайна и единия пазел тайната за груповото мислене на масите и се казва, че който съумее да накара хората да мислят по един начин ги превръща в роби и има пълната власт над тях и тази легенда, а може би не е легенда е от хилядолетия и като се погледне реално от САЩ до Сърбия някой съумя да постигне това нещо, изглежда не са опазили тайната
50
3
 
22
 
! Отговори
Естет преди 12 години
До такава степен се е занижил критерият за красота,че 90% от мъжете във форума казват "хубава" на всяка слаба жена.Слаба ли е,висока ли е,значи е хубава.Пък че имала нос,като поялник,че след седмица никой няма да си спомни безличното лице-не е важно...То затова всяка що годе слаба и наточена *** върви със самочувствие на мис Свят-щото има бунаци,дето да й се кефят и дето на всеки трезвомислещ повтарят клишето за гроздето.Баси смешниците.Мъж съм,но мн хубаво ви правят жените-евала.
49
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мацката изглежда повече от прилично и се усмихва някак естествено (май?), не разбирам някой хора дето я плюят.
48
2
 
21
 
! Отговори
Пичагата преди 12 години
Ако отидете в ИЗпания, Германия, Великобритания и т.н. всички носят едни и същи дрехи, мислят по един и същ начин и дори говорят по един и същ начин! Единствените народи, които са по-свободолюбиви и не се борят за това са народите от Сърбия до Русия и именно от Русия може да дойде някаква промяна! И братовчед ми сегакато беше в България ме пита как мога да седя тук вместо да отида при него и как всичко щяло да ми е 6 е как да му обясна, че има по-стойностни неща от това за което мислят робите!
47
2
 
21
 
! Отговори
Пичагата преди 12 години
до 52:знам навсякъде е едно и също, разликата е че на Запад дават на хората повече трохи и живеят що годе нормално, даже на момемнти ми се иска да мога да бъда глупав и апатичен като запднярите, единственото за което се бориш в живота да бъде новата кола и жилището и да отидеш 5 минути преди работа, да си тръгнеш 5 минути след това и събота да се наливаш с бира пред поредния футболен мач! НИе на изток не сме такива и за това по всякакъв начин се опитват да ни скапят морално и материлано!
46
2
 
18
 
! Отговори
Do PICAGATA преди 12 години
Edva li ste te razberat ovcete,az sum v Holland i....tuk e sustata izmama kato navsiakude.No masovata ovca -konsumator i backator si znaijat prednacertania put i ""derzaiat''...Po cesten put s backane .......ne mi govori,,,,,,