Джордж Клуни не иска никога да бъде баща

Главният приоритет в живота му винаги ще бъде работата
Обновена: 6 дек 2011 11:57 | 6 дек 2011 11:56,
60
Джордж Клуни не иска никога да бъде баща
Снимка: Reuters

Актьорът Джордж Клуни е един от малкото мъже, който не желае да бъде баща, нито съпруг. Второто е известно на всички дами, но те продължават да го преследват с надеждата, че все някоя отново ще ми надене халката.

В откровен разговор пред "Daily Telegraph" Клуни допълни картинката с нежеланието си да има и деца.

"Винаги съм знаел, че бащинството не е за мен. Отглеждането и възпитаването на децата е едно задължение, най-големият приоритет. Моят е работата, затова никога няма да се оженя", споделя Клуни.

Думите му потвърждава и младата актриса Амара Милър, която играе негова дъщеря във филма "The Descendants".

"Той не би бил добър баща. Харесва му да бъде възрастен и не би се оправил с деца. Знам, че в бъдеще не възнамерява и да има", разказва тя пред сп. "The Descendants".

С остаряването Клуни също няма проблем. Актьорът упорито отказва да боядисва косата си, която вече е посребрена.

"Чувам цялата тази дискусия за това, че побелявам. Но не мога да си представя да се боядисам. Баща ми е с напълно бяла коса и мисля, че изглежда изключително добре" решително коментира Клуни.

Още новини за звезди в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
0
 
! Отговори
jena преди 12 години
Омръзна ми от този самовлюбен стар ерген
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да е жив и здрав и да си живее живота! Ония двамката на които им викат "Бранджелина" да взимат пример!
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво, издигна ми се в очите - не се поддава на манипулации. Какво значи "Богатите ТРЯБВА да осиновяват деца" (коментар 26)? Да не е закон публикуван в Държавен вестник? Не иска - няма да има. И аз не искам, а като гледам доста от пишещите тук не искат. При всички животни в природата има баланс - един оплождащ самец, няколко самки дето раждат, а останалите нямат деца.И моля някой да ми обясни защо наричат хората които не искат деца "егоисти"? Не мога да разбера логиката.
57
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Задължително ли е да имаш деца? Не е ли право на всеки да реши какво ще прави с гените си? Човек може да реши да има деца, може да реши и да няма. Дали ще му е добре със или без, само той си знае. Още повече, че в случая Клуни има финансови възможности, така че да не чака на някого да му помага на стари години. Животът може да бъде интересен и без внуци. Но ако някой реши, че внуците го правят щастлив, е прав за себе си.Важното е, че е наясно със себе си.
56
1
 
5
 
! Отговори
Покрусена преди 12 години
ами жалко за генетичния мат'риал. аз веднага бих заредила фурната с неговото семе. и ако се метне на таткото...... малииййй
55
9
 
1
 
! Отговори
The Real Man преди 12 години
На тоя дърт пръч баща му ако разсъждаваше така нямаше да съществува! Искам да го направя майк на децата ми :)... Пълен ***!
54
13
 
18
 
! Отговори
Любо Крика преди 12 години
Жените като цяло са малоумно племе като всяка вярва че е толкова неустоима че един мъж няма да и устои и ще прави каквото тя поиска. И после вият че не мъжете не били такива каквито им се искало. В общи линии ако една жена трябва да разкаже живота си то ще се събере до "омъжих се" и "родих". 50 000 години еволюция са минали напразно.Клуни е пич - надмогнал е да живее са едното размножаване. Пък и 7 милиарда са твърде много за тази земя
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
точно затова не бих се изказвал така категорично, а ти откъде знаеш как е в Молдова? сигурно от интернет и от познати? да не се окаже, че от по-добре от тук например? това имах предвид - да отричаш крайно нещо без да си го видял/опитал е доста тъпо. явно е, че човекът си е направил избора в живота и предпочита да сменя мацки вместо памперси...докато може, а после идва скуката и самосъжалението
52
2
 
4
 
! Отговори
до 36 преди 12 години
Приятел верно е че по Кубратово време не всеки e имал лап топ,а по Турско не всеки е карал BMW ***.
51
13
 
4
 
! Отговори
да преди 12 години
бе тоя да не се окаже скрит гей като Ричард Чембърлейн?
50
1
 
8
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 48А това какво ще ти помогне в "задгробния живот" - че са ти затворили очите???
49
0
 
6
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 36"Много хора си спомнят с умиление социализма, но тогава имаше дефицит на месо по много магазини! "Сигурно намекваш, че никой не си спомня вече какво е било ПРЕДИ социализма?Може и така да е, не знам ...
48
20
 
6
 
! Отговори
Хм преди 12 години
*** си клуни... да нямаш кой да ти затвори очите...
47
3
 
6
 
! Отговори
до 45 преди 12 години
...рече дебелогъзия ***, дето всичко може и всичко знае... и сънува как го опъват на задна, докато малките му дечица треперят от студ в съседната стая....
46
1
 
29
 
! Отговори
4efo преди 12 години
Нашите са изгледали 3 деца и знам какво е да нямаш!За това искам някой ден моите да бъдат по-добре!За да имаш деца,трябва да можеш да понесеш отговорност за тях!
45
10
 
7
 
! Отговори
Мислещ преди 12 години
43, чефо, вашите с какви пари са те гледали, бе глезльо.Нямал пари. *** извинения.До 37, не си много в ред.
44
24
 
22
 
! Отговори
Мислещ преди 12 години
***, истински мъж се става само след като бършеш наакани дупенца.А като бършеш само своето ставаш ***.
43
4
 
26
 
! Отговори
4efo преди 12 години
Всеки е свободен сам да взима решенията,касаещи живота му!Не знам кое е по-добре- без деца или като *** с по 10-15.Аз бих бил щастлив някой ден да отгледам син, който да продължи рода!На този етап,с парите които печеля това не е възможно.По-добре без деца, отколкото отгледани в мизерия.
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ох, е това е мъж
41
4
 
41
 
! Отговори
Факт преди 12 години
Най-умният и най-почтен измежду всички холивудски звезди. Човек неведнъж заставал на страната на слабите и онеправданите. Артист с будна гражданска съвест и активна позиция по всички важни световни въпроси.Изключителен като актьор. Невероятен като човек !Жалко, че такива хора като този не оставят "гена" си за човечеството.За сметка на това *** имат по 10 чаавета, а и немалко оскотели българи бързат да оставят "безценния" си ген за бъдещето. :)Накъде отива света тогава ?