Голата Линдзи вече се "разхожда" из нета

Снимките от фотосесията й за Playboy изтекоха след корицата
Обновена: 14 дек 2011 14:54 | 13 дек 2011 11:28,
51
Голата Линдзи вече се "разхожда" из нета
Снимка: Playboy

Преди месец Линдзи Лоън прие да се снима срещу хонорар от 1 милион долара за "Playboy".

Веднага стана ясно, че тя ще позира в стил Мерилин Монро, чийто образ от години е експлоатиран в клипове, фотосесии и дори филми.

За да се създаде известно напрежение Линдзи отричаше, че ще бъде гола, докато собственикът на медията Хю Хефнър, твърдеше точно обратното.

Януарският брой на списанието трябва да излезе след близо седмица, но вече изтече корицата, на която Линдзи си е съвсем голичка, яхнала стол във формата на прочутото зайче на марката "Playboy".

Хакери обаче успяха да източат и снимки от броя и ги пуснаха в нета. Хефнър определено се е вбесил, но публично реагира с видимо спокойствие и препоръча броя на всички мъже: "Броят с Линдзи е перфектният подарък за Коледа за всички мъже – бащи, синове, съпрузи, приятели. Намирам сесията за фантастична, не мога да бъда по-щастлив от резултата", каза Хю.

Пред списанието пък Линдзи показва разкрепостен дух и самочувствие: "Сексът и сексуалността са нещо естествено. Нямам никакви проблеми със своята природа. Важно е да познаваш себе си и тялото си, защото на това се крепи самочувствието на един човек. Жените имат нужда от самочувствие", споделя гледната си точка скандалната актриса.

Снимките на Линдзи можете да видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужасна визия. Най-грозният и отблъскващ секс символ е ММ. Просто изрусена *** с два-три скъсани обръча. Как можа тая симпатяга да се върже на тази фотосесия. Или иска да убеди всички, че и тя е същата ***. Много по-възбуждащи бяха снимките в нета на които и се забелязва сливката. И не заради самата сливка или това, че ходи без ***, а за това, че е напълно естествена. Препоръка към жените: ако искате да вървите само в селската кръчма направете се като ММ. Все някай ще е изпил три-четири.
49
1
 
1
 
! Отговори
Слънчоглед преди 12 години
Де са и луничките?
48
2
 
1
 
! Отговори
Сладкар преди 12 години
Ще и напълня носоглътката с бяло сладко! :))
47
0
 
3
 
! Отговори
Хомо Еректус преди 12 години
С тези сочни устни е чудесна за орална!;)
46
1
 
2
 
! Отговори
Шоп преди 12 години
фотоШопа голяма работа
45
2
 
3
 
! Отговори
видях я преди 12 години
Нищо особено,но както 43 казва,за задна прашка става!:)
44
1
 
2
 
! Отговори
член на бан преди 12 години
абе, мен повече започна да ме безпокои въпроса дали засиленият ми интерес към добре развити млечни жлези е свързан с факта, че майка ми не ме е кърмила достатъчно, или си е просто класически едипов комплекс, но пак в крайна минаващ през стомаха
43
3
 
8
 
! Отговори
преди 12 години
В лице е грозничка, но на "задна прашка" ще става!!!
42
1
 
11
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
Напълно подкрепям. Нищо общо с реалността. Фотошопа глади бръчки, маха целулита и т.н.
41
1
 
14
 
! Отговори
хаха преди 12 години
Тия от playboy спокойно могат да вземат вече да си рисуват кориците и да плащат на жените само за да им ползват имената ;) Аниме яко, не си падам по рисувани образи ;)
40
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пеше успях ди да ти дигна дъртия ***? :)))))))))) Гледам искаш да се убедиш сам, че вече за нищо не ставаш :)))Момченцето колко пъти свърши, 2 -а поне нали, като първия път беше преждевременен :))))))0 Споко и аз свършвам преждевременно като видя расов *** :))))Дзвер , ти нямаш думата и никой не те пита за мнеие. Гледай си твоята пастърма у вас и земи извади някой леф за силикон и липосукция че е мноо зле работата. ..........
39
2
 
12
 
! Отговори
Мистик преди 12 години
и вие от днес бг веднага трябва да сложите една от изтеклите снимки в нета без да сте платили за това. и това ако не е явно пиратство?
38
5
 
11
 
! Отговори
Мария Антоанета преди 12 години
Хайде, хайде, Марилин Монро е сексимвол заради медиите. Всеки, запознат с биографията й знае, че тя просто си е лягала, с когото трябва и че не е получила роли с талант, защото такъв тя не притежава. Относно красотата - да, имала е повече месце на някои места, но тогава такива са били и критериите за красиво женско тяло.Отделно пристрастеността и към хапчета и алкохол е била чудна.
37
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има хубави налети цоци. Ашколсун. Луничава е, ша траа да я забраждаме летоска като дои по цоци кравята
36
0
 
2
 
! Отговори
Цонко преди 12 години
Айде бе, че не е въпросът дали е слаба или дебела!
35
5
 
0
 
! Отговори
Цонка преди 12 години
Значи не е въпроса дали е слаба или дебела, въпроса е в пропорцията.Пък, че българите не разбират, го знаем!31 - подкрепям с две ръце, но истината боли и някои хора не обичат да я гледат в очите! :)
34
1
 
22
 
! Отговори
Марулчо преди 12 години
Е па тая нема ли да фане някоя настинка тъй както оди гола из нета ?
33
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да разбера защо за 2 зърна и 2 бузи казват, че е гола.То и аз съм гол под дрехите си.
32
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам кой нормален мъж би харесал Мерилин Монро - неестествена, слаба актриса с прекалено много наднормено тегло, едър кокал и малки цици. Тя е един от най-ярките примери как медиите могат да накарат хората да вярват, че черното всъщност е бяло.
31
20
 
7
 
! Отговори
българин преди 12 години
е това се казва хубава жена с авторитет и самочуствие .наи хубавите жени са шведките,рускините и гъркините а може би и сръбкините.не падат по долу и полякините които са същто перфектни.но какво разбира българския мъж от жени-нищто на него му даи футбол,политика,и да се бори за насъщтия и за същтествуването си .мъжете в българия са затапели от футбол мозаците им са промити като на пещтерни хора и те не разбират от жени.бай *** с ракииката и лютите чушки,дисагите това е българина.