Сватбата на Алекс и Стайко не струвала половин милион

Милионерската щерка чакала с нетърпение да стане майка
Обновена: 20 дек 2011 13:36 | 20 дек 2011 13:36,
134
Сватбата на Алекс и Стайко не струвала половин милион
Снимка: "Story"

Сватбата на милионерските деца - Александра Арабаджиева и Стайко Стайков, не струвала повече от разумното за такова тържество въпреки слуховете, че родителите им са похарчили над половин милион лева.

Това разкриват младоженците пред списание "Story".  Двамата влюбени сключиха брак в началото на месец декември в Несебър. 

Младата двойка се врече във вярност и обич пред най-близките си приятели и роднини на церемония в петзвезден хотел.

Сватбата свърза децата на две от най-богатите фамилии в България - на хотелиера Ветко Арабаджиев и на алкохолния бос Миньо Стайков.

Александра, която е бивша половинка на вратаря на националния ни отбор Ники Михайлов, признава, че възнамерява да се откаже от спортната си кариера в конните състезания, защото с нетърпение очаква да стане майка и да се посвети изцяло на това ново предизвикателство.

Стайко пък разкрива, че ако им се роди син, ще го кръстят на баща му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
28
 
! Отговори
Н Б преди 12 години
ВСЕ ЕДНО ГЛЕДАМ НЯКОЯ ТУРСКА БОЗА, ТИПИЧНИ ***...НАДУВКИ И БАЛОНИ!!
40
0
 
21
 
! Отговори
c0ldblooded преди 12 години
я някъв *** тука ги хвали тия двамата куфарни милионери/ченгета. Абе върбанов *** кои са тия, че да им се кефим за това че са ни окрали А?
39
0
 
24
 
! Отговори
комисар Молдован преди 12 години
ЧЕТА,И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ...НАЙ НАКРАЯ БЪЛГАРИНА ДА Е ЕДИНОДУШЕН!!!ТОВА МЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВ И СЪБУЖДА ИСКРИЦА НАДЕЖДА В МЕН...БЛАГОДАРЯ ВИ БЪЛГАРИ!!!.. а за тия двамата..машингън най добре го рече :)
38
4
 
9
 
! Отговори
до 42 преди 12 години
само *** искат да приличат на николета.кой нормален иска да злобен,завистлив,меркантилен, долен и продажен заради едното красиво лице.а и колко по-красиви жени има от николета които имат и някой на втория етаж... не само силикон. момичето е симпатично.може да е прекалила с хилуронавата киселина ,но е симпатяга.дано да е добър човек
37
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази е много грозна.Опитва се да прилича на Николета , но парите не могат да ти купят красиво лице.Оперира си джуките,циците и носа ,но мяза на баща си Вълчо.
36
0
 
27
 
! Отговори
ANONIMEN преди 12 години
V Bulgaria niama bogati hora- a ima moshenitsi i kradsi ,kam koito prinadlejat i tezi *** NA SNIMKATA.Chalga izlacvane i homoseksualizam !
35
1
 
7
 
! Отговори
eh преди 12 години
Nqma takawa prikazka...blqn za wsqko malko momichence...da sy napompi i da go napompat :)...S wseki izminal den towa zapochwa da prilicha na latinoamerikanskata dejstwitelnost, sega gledam i turskata e podobna...sapunka da ima...pyk nas prostite horica, kucheta ni qli...
34
15
 
7
 
! Отговори
ПЧ преди 12 години
И аз не съм ги чувал, но това няма значение.Пожелавам им щастие и любов.Много злоба и завист усещам......Бат Манолееее.. от тебе направо съм потресен!
33
0
 
43
 
! Отговори
Тамбуктуилски преди 12 години
Ако им се роди момче, ще го кръстят на дядовците Вълчо и Миньо- ще се получи Вълчомин. Стари аристократи са тези със синя кръв, кога ще ги стигнем ние :)
32
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много сладка булка и няма отвратително чалга излъчване като повечето "модерни" българки.Да са живи и здрави другото си го имат:)
31
0
 
48
 
! Отговори
Инфо от "хай-ла преди 12 години
Ники Михайлов е спал с Алекс,Николета,Алисия,Ралица ТошковаВладо Арабаджиев-Николета,Ралица Тошкова,Мара Отварачката(която се ч.каше и с баща му)Валери-Алисия,НиколетаТази Александра е много грозна.Особено противни са силиконовите джуки.И двамата не изглеждат щастливи.П.П. Истинското име на Ветко е Вълчо, а Маринела беше ***.
30
0
 
5
 
! Отговори
до Varbanov преди 12 години
прав си, много е жалко
29
1
 
15
 
! Отговори
govedoto преди 12 години
za takova govedo ne bih se ogenil ako shte shterka na princa na BRUNEI da e!!!!!!!!!!!!!
28
2
 
48
 
! Отговори
дхгф преди 12 години
Никакъв Ветко не е ,каза се Вълчо...Вълчо,Миньо *** ти селтиците...
27
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре! Да са живи и здрави, и много щастие им пожелавам на младото семейство. Но една забележка към булката, така и така имат кинти да отиде на специалист и да оправи тази природна несправедливост на лицето и.
26
0
 
15
 
! Отговори
е, да де преди 12 години
След като се посвети на това ---"предизвикателство ",веднага се подготвя ,за ----друго !Така е при по-богатите !
25
0
 
47
 
! Отговори
хайлайфа преди 12 години
Егати хайлайфа...глутница мутри,*** и чалгари...
24
0
 
45
 
! Отговори
Varbanov veche 17 преди 12 години
Кой го интересува какво и колко са крали. Сега хората се интересуват от Ьайлайфа. А Българският Хайлайф е Андреа, Николета, Стайко и Азис. Айде и Веско Маринов.
23
0
 
17
 
! Отговори
нормално за Бг ...! преди 12 години
Нали трябва и някой да харчи кинтите ....на родителите!
22
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Познавам такива "деца на богати родители" ... всички до едно са от *** нагоре ! Уникални *** просто ... и най-великия режисьор не може да измисли такива характери.