Ориенталско парти от Славея и Виолета Сиракови

Дъщерите на Наско Сираков и Илияна Раева бяха домакини на първия си тематичен купон
Обновена: 23 дек 2011 15:28 | 23 дек 2011 12:51,
127

Славея и Виолета с родителите си. Снимка: Dnes.bg

 

Два дни преди Коледа Славея и Виолета Сиракови бяха домакини на първото си тематично парти, в което акцент са музиката и танците.

Дъщерите на Наско Сираков и Илияна Раева развиват денс център - Dance Palace Sofia, където се практикуват над 30 танцувални стила и аеробика. Сред по-нетрадиционните са попинг, модетика и бурлеска.

На дебютното парти гостите се потопиха в ориенталска атмосфера, а на всяка маса имаше наргиле. Балет от школата представи атрактивни тематични танци, а между техните изпълнения звучаха джаз парчета на живо.

Желанието на двете домакини е два пъти месечно да бъдат представяни различни видове танци, които се практикуват в техния център.

Сред тези, които уважиха коледния купон на Славея и Виолета, бяха футболистът Павел Виданов, поп певицата Лилана, футболният мениджър Лъчезар Танев, кандидатът за кмет на София на последните избори Владимир Каролев.

Естествено, на партито присъстваха и Наско Сираков и Илияна Раева, която се открои сред присъстващите с дълга рокля, решена в червено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
2
 
32
 
! Отговори
аз преди 12 години
Ужас :) Нали уж имат стилисти, модисти и не знам още какво на разположение, а изглеждат ужасно, особено Славея. Що не се допитат до майка си, женат поне се облича с вкус.Към журналистите - пак ме изненадвате с изрази - ...дълга рокла, решена в червено. Що за странен начин да кажете, че е с червена рокля
102
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ориенталско ами,няма виенски бал да организират я!
101
1
 
29
 
! Отговори
дедо Тъпчо преди 12 години
Цървуля и на файтон да го качиш трандафор нема да стане...
100
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
малее.. тая едната е доста страшна
99
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кви "ориенталски" бе ... тва са порно изпълнения. Тия в ориента ще ги избият публично с камъни, ако ги видят така...Селяшка му работа.
98
1
 
33
 
! Отговори
смях! преди 12 години
Смях!!! Смях!!! АМА ГОЛЯМ СМЯХ!!!!!!!!!
97
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къф е тоя вампир до Илияна?!?
96
0
 
31
 
! Отговори
legion d'etrang преди 12 години
едната изглежда чак страшно с толкова много кит бе........ужас
95
4
 
11
 
! Отговори
t-rock преди 12 години
Да го турим на Раева:)
94
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** манталитет
93
14
 
11
 
! Отговори
похвала преди 12 години
Моите поздравления за смелостта им , с риск от много критика ! Приличат ми да един литературен герой , дете което казва : ЦАРЯТ Е ГОЛ , без да се съобразява с останалите ,които казват : ах колко са красиви дрехите на царя! Сещате се за приказката нали ?! В България някой се опитва да манипулира хората ,че който слуша ориенталска музика е *** и едва ли не изменник на родината ! Жалка работа !
92
1
 
35
 
! Отговори
ж преди 12 години
Славея прилича на Майкъл Джексън.
91
0
 
22
 
! Отговори
rm преди 12 години
хаха, тематично парти, в което акцент са музиката и танците.Тъкмо си викам сега ще ходя да го местя на новината за кимкарвашиян, пък гледай тука колко материал за местене има.
90
1
 
29
 
! Отговори
Шпор преди 12 години
Къртят от простотия, ***.
89
4
 
40
 
! Отговори
преди 12 години
Вместо да направят вечеря и парти за бездомните,бедните и сираците,та и те да разберат какво е това коледа,тия *** богаташчета само плюскат и се забавляват пък и малумните журналисти ги имат за звезди,срамота...
88
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не очаквах от Илияна Раева такава простотия, граничеща с порно-чалга. И това няма нищо общо с ориенталските танци, а си е една *** оргия.
87
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма гъзария, вижте нъ кви'сми
86
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кои са тия?
85
15
 
10
 
! Отговори
гурбетчия преди 12 години
Ние тук нямаме вашите проблеми ,да се цупим и блещим на този и онзи ! В Европа има всякакви хора и всеки си слуша и танцува каквото му харесва и никой никого не обижда,има заведения с музика за "по-умни" хора като вас ,има и за "по-прости" ! Дори по тв има предавания за чуждите обичаи ,танци ,песни и т.н. , без германците да се притесняват , че на децата им може да им хареса чуждото ! Много сте назад вие от Европа , а този 81 сигурно не е излизал от селото си , а е станал за Европа да пише !
84
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
haha a ne sa li se na----i haha