Гага - модният Франкенщайн

Певицата влиза в поредното си уникално превъплъщение за "Vogue"
Обновена: 7 яну 2012 12:58 | 7 яну 2012 12:58,
45
Гага - модният Франкенщайн
Снимка: L’Uomo Vogue.

Още веднъж звездният тим Лейди Гага и Инез Винууд се събира заедно за фотосесията на L’Uomo Vogue.

Сесията е черно-бяла, а в нея певицата прилича на нещо като модернизиран Франкенщайн. Към аксесоарите й са задължителните големи очила и шантава шапка тип капела.

Освен дрехи и метал Гага показва и голяма доза плът. Звездата позира по-скоро с мъжествени стойки и от снимките лъха агресия и провокация, които винаги са били част от имиджа й.

За пореден път Гага показва, че е феномен, които умело влиза в различни превъплъщения. Въпреки откачените си фотосесии певицата твърди, че в живота е съвсем обикновена жена, която се радва на семейството и на гаджето си Тайлър Кини и обича да готви и да се забавлява с приятели.

Разгледайте цялата фотосесия в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
5
 
2
 
! Отговори
грешка преди 12 години
ЧУДОВИЩЕ, разсмя ме! :D Вярвам, че поради някакви философско-естетически причини, от крайно несподелим обществен интерес, си склонен да унифицираш всички, които не живеят в бустанчето ти като "селяни". Дай го малко по-спокойно, а? Толкова друга качествена музика им, заради която си заслужава да се говори, че точно за бутафорията "лейди Гарга", грам не смятам да водя разговор (с теб). Тя е "световно" известна единствено и само в България.
22
2
 
6
 
! Отговори
ЧУДОВИЩЕ преди 12 години
Я ти онзи селянин "грешка" КАКВО КАТО живееш в Белгия тва не значи ,че си възпитан .Явно само хората с някаква ЕТИКА знаят що за музикант е Гага .Еййй Шерил Кол и още много звезди са фенове на тази уникална первица тях гейове ли ги наричаш !!!???Явно ти и твоето обкръжение сте селяни това че живеете в Белгия нищо не говори нали знаеш !?Според мен Tulski е напълно прав хората който не разбират от мода да не се обаждат като толкова я мразите защо чеете новините за нея !??
21
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОЯ *** ТРЯБВА ДА ГО ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН........
20
7
 
5
 
! Отговори
грешка преди 12 години
Грешиш Tulski. Живея в Белгия и не познавам нито един човек, който да може да понася това бутафорно ***. Ако трябва да бъдем точни, трябва да признаем, че гейовете по цял свят в по-голямата си част харесват тоя ***, представящ се за певица. Ти от тази страна на булеварда си, та говориш за "целия свят" като за твой дом, а?
19
3
 
8
 
! Отговори
Чудовище преди 12 години
Простотията не ходи по нас феновете на Гага ,а по вас феновете на Чалгата. И Азис на вокални възможности не може да стъпи на малкият пръст на Гага това че той вие като ОВЦА не значи че е божият глас !!!
18
8
 
4
 
! Отговори
Отвратен преди 12 години
*** *** , направо нечовек.
17
6
 
5
 
! Отговори
Папараци преди 12 години
Гага ми прилича на травестит....Бледо копие на Мадона само , че Гага има някакъв глас...
16
2
 
14
 
! Отговори
Tulski преди 12 години
Моля, чалгарите харесващи Азис и други чалга пачи, да не дават " компетентни " мнения за певица призната в цял Свят, още по - малко пък за мода. Лейди Гага я признава цивилизования Свят с изключение на анадоло - ориенталския район, където обичат гюбеци, зурни и маанета. Като гледам доста хора във форума за съжаление не искат да слязат от Ориент - Експрес.Можеш да извадиш човека от Ориента, но Ориента от човека е мисия невъзможна.
15
4
 
9
 
! Отговори
Бари преди 12 години
Готина е.
14
10
 
9
 
! Отговори
аз преди 12 години
Не е страшно, че един противен *** се прави на чудовище. Страшното е, че това е най-голямата звезда в момента!
13
10
 
4
 
! Отговори
недоволна преди 12 години
Каква е тая Гага, тя е по-зле от нашия Азис, той поне може да пее, а тази Гага е една Гарга, за нищо не става и е една просто откачалка, но страшното е че има и откачалки да я харесват. Но простотията ходи по хората, а не в гората...
12
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Илюминати
11
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
traversa e az kvo ti kazax
10
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
dev има някаква човещина, докато gaga винаги търси бруталните крайности, понякога това е интересно, но като цяло е противно, ако това са 2 интерпретативни модела с които да си представяме и мислим настоящето като "технологично бъдеще", dev e за предпочитане, макар че и това е относително, не знам защо се опитват да превърнат модата на бъдещето като "сбърканяшко пространство" с някви грозни дрехи и прочее
9
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всъщност предпочитам dev, тъй като и двете с гага са креатури на модната индустрия с които се опитват да ни разяснят какво е бъдещето, е, предпочитам дев
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
прави хубава музика, иначе си предпочитам Мадона, и то по-старите парчета
7
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Невероятна е! И между другото "Инез Винууд" не е един юошек както сте го написали, а са двама души - мъж и жена. Едни от най-добрите модни фотографи и са начело на списание V, което някой наричат новата модна Библия. Не мисля, че всеки е длъжен да знае тези неща, но поне щом сте журналисти и редовно пишете за мода се образовайте малко по тази тема, защото точно заради медиите ни хората в Бг не възприемат модата като изкуство, а като "шопинг" в молЪ в Теранова и ***.
6
8
 
9
 
! Отговори
ПРЪДЛИВО ДЖУДЖЕ преди 12 години
Дреме ми на гагата за Гагата
5
6
 
7
 
! Отговори
sevtus преди 12 години
Чудовището е алегория на тъмната страна на доктор Франкенщайн - така, че то бидейки второто Аз на доктора, съвсем спокойно може да бъде наречено Франкенщайн!Така че преди да давате съвети за библиотеки, помислете дали е достатъчно само да прочетеш папагалски една книга или е нужно и да намериш вътрешната логика на произведението и да анализираш взаимовръзките...
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Франкенщайн е доктора създал чудовището...