Замениха Ким Кардaшиян с булдог

Риалити звездата вече няма да рекламира маратонките Skechers
11 яну 2012 18:33,
34
Замениха Ким Кардaшиян с булдог
Снимка: Skechers

Ким Кардашиян вече няма да бъде рекламно лице на марката Skechers и ще бъде заменена от френски булдог. Риалити звездата, която е сред най-одумваните в шоубизнеса покрай развода си с баскетболиста Крис Хъмфрис,  бракът й с когото продължи 72 дни, е прекратила договора си с лейбъла.

По този повод президентът на Skechers Fitness Леонард Армато каза: „Ким привлече повече внимание към нас, отколкото сме очаквали. Сега искаме да утвърдим компанията като нещо повече от лайфстайл компания".

Кардашиян подписа с марката миналата година и според Леонард тя има огромно влияние за възприемането на бранда. Страницата на Skechers във Фейсбук в момента има 400 000 фенове, като преди участието на Ким те са били 100 000.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
4
 
! Отговори
rm преди 12 години
Аз прочетох "замериха с булдог".
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Урааа, и днес новина за Ким! Вече можем да сме спокойни. Виж, ако утре примерно няма - просто не знам как ще го понесем. :(((((
27
1
 
4
 
! Отговори
Местачев до #14 преди 12 години
Ти не си местачев. Аз съм Местачев. Измисли си твой ник за местене.И под новини за Ким (Кардашиян/Чен Ун) не го местя.(в единия случай ми става, в другия ме е страх от трудов лагер)
26
2
 
16
 
! Отговори
ined преди 12 години
Булдога ходи по-елеганто от Ким Кардашиян затова е по-подходящ за реклама на обувки. Обаче тя пък може да стане рекламно лице на произбодител на столове и табуретки. Нещо от рода "Нашият стол е толкова здрав, че ще издържи и *** на Ким" или "Нашата табуретка има стойката на Ким Кардашиян"
25
3
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 12 години
аааа е как, интирисувъ ни!
24
5
 
4
 
! Отговори
До всички местачи преди 12 години
Абе, вие от толкова местене не свършвате ли?? То като *** става- щом за всяка новина ту наляво, ту надясно (а днес.бг е сайт, пълен с новини за местене)!!! А иначе, според мен, някои прекаляват със злобата си към кака Ким- може да не е кой знае какво, ама това дупе не вярвам някой да го върне, ако му падне, нали така!? ;)
23
5
 
5
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
ти знайш ли кой съм аз бе *** гърбав, кой има въшки бе космат ***, аз за ким в огъня влизам, куклата под наем не я давам ако ще пари да ми дават. аман от интелектуалци бе ей. трясни си главата в кавиатурата и си омотай кабела на мишката около оная работа, ти с ким не се занасяй, че мен не ме знаеш.
22
7
 
2
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Не се бъзикай с честното име на Швек, бе ***! Наври си куклата там, където не те огрява слънцето и кудкудякай, хабдал смотан! Ти от рождение си имаш срамни въшки, пръскач смотан! Вземи се обеси, че да направиш първото добро дело в живота си!
21
5
 
5
 
! Отговори
Швейк до Възмутен преди 12 години
как така никой да не се интересува бе апдал с апдал. аз не мога да заспя ако не я видя в новините. кукла съм си купил ким кардашиян, имам си и една кокошчица ким, милвам милвам, тя куткудяка, аз милвам...аман от прости хора бе, човек да не се качи в тамвай, веднага хваща срамни въшки. ай сиктир
20
3
 
17
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Колко ви плащат за да публикувате невероятни глупости за тая арменска ***, бе? Никой не се интересува от нея! Не желаем да ни я натрапвате, *** такива!
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма ден в седмицата в който да не пишат за тая. Свършиха ли важните новини, че се чудите с какви глупости да ни занимавате?
18
0
 
21
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
е-е-ех, тази мазна кокошчица... давайте да местим докато не се е стъмнило.
17
3
 
30
 
! Отговори
пръдливо джудже преди 12 години
сменили я с булдог... и къде е разликата? :)
16
2
 
17
 
! Отговори
местител преди 12 години
охх най-накрая се появи и ким...няма как, местя с наслада
15
4
 
15
 
! Отговори
/// преди 12 години
Преместиха ми го !
14
3
 
12
 
! Отговори
Dimoff преди 12 години
Местим!
13
1
 
20
 
! Отговори
местачев преди 12 години
и преместих, ч еи го разтръсках- доволен съм :)
12
2
 
21
 
! Отговори
Vladu преди 12 години
долавям тънка нотка на завист у 9. Но не мога да преценя дали защото ние имаме какво да местим или защото можем да пишем на български ?
11
2
 
17
 
! Отговори
* преди 12 години
Наистина се надявам следващата новина за Ким Кардашиян да е чак когато умре, защото на никой извън САЩ не му пука за тоя ***.
10
3
 
10
 
! Отговори
кокуу преди 12 години
9добавен от: Анонимен преди 4 минутиMnogo me draznqt takiva deto pod sqka statiq pishat 4e shte si go premestqt. Koi znae nqkvi tapi lapita oshte pishka nqmat ama ina4e she gi mestqt. Prostaci... Kato ni vi intersuva statiq ne q otvarqite izobshto.Внимавай как приказваш да не си го преместя в задния ти двор :)