Синди Крауфорд мъничко завижда на щерка си

46-годишният модел си иска обратно младостта
12 мар 2012 19:11,
97
Синди Крауфорд мъничко завижда на щерка си
Синди Крауфорд. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Топмоделът от 90-те години Синди Крауфорд чистосърдечно си призна, че малко завижда на 10-годишната си дъщеря за младостта.

Малката Кая Гербер наскоро направи дебюта си като модел за кампанията на детските облекла на "Версаче".

Майка й Синди безспорно се гордее с щерка си, но пък и разкри, че мъничко завижда. Според Синди никоя нормална жена не иска да остарява.

"Гледам дъщеря си и си казвам: Тя има моята кожа от преди, искам си я обратно. Тя има моите крака от преди, искам си ги обратно. Има косата ми, искам си я обратно", разкрива супермоделът от 90-те години.

В същото време тя отбелязва, че с остаряването идват и хубави неща, а ако си щастлив в живота, го приемаш много по-лесно.

С фотосесията си за "Версаче" Кая предизвика смут, а майка й защити решението си да й позволи да се снима.

Още по темата

"Смятам, че беше прилична и красива фотосесия, дъщеря ми нямаше грим. За нея беше полезно, защото й харесва да се снима, а също така видя какво се казва работа", каза тогава Синди.

Самата тя беше едва на 16 години, когато беше открита като талант.

След това стана един от супермоделите, които доминираха по модния подиум през 80-те и 90-те години, припомня "Daily Mail".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: дъщерясинди крауфорд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След още 5-10 години /да е жива и здрава/ още повече ще и се стъжни
83
1
 
4
 
! Отговори
Mima преди 12 години
Как може така буквално да приемате подобно изказване....малко да вземете да помислите преди да бълвате толкова злоба.
82
1
 
3
 
! Отговори
Mima преди 12 години
Как може така буквално да приемате подобно изказване....малко да вземете да помислите преди да бълвате толкова злоба.
81
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо налапахте кукичката и започнахте да се противопоставяте мъже и жени, стари и млади? Истинската тема е - Докога ще се занимаваме с подробности от живота и повърхностните интервюта на измислените "звезди"?Идете поне на София филм фест, събитие, завряно някъде си из сайта /вместо в изкуство, защото киното все още е, въпреки заслугата на Холивуд в обратна посока/ и прочетете някоя смислена приказка от устата, ума и сърцето на някой некомерсиален режисьор.
80
3
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 12 години
Страшно изказване - наистина страшно, искала си клетките обратно. Синди е за награда, ама от онези - малинките.Горките им деца - имат пари, ама нямат по-важното - нормални родители, а и умни баби и дядовци. Дано поне на даскал случат някъде в този живот.Това, че всеки си плещи каквото му падне, едно на ръка, въпросът е защо се публикува?
79
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази жена е работила "закачалка". Не са и плащали за акъл, затова плещи глупости, защото наистина са пълни глупости, как може да интервюират такива тъпухи - не знам...Тя не е актриса, нито писателка, нито нещо друго, лошото е, че от години се фокусира само върху този ВИП, предназначен да носи парцали и възползвайки се от това, че изглеждат и ги "гюздисват" добре, правят компания на заможни мъже. Следва подходящ брак.Пише се КРОФЪРД!!!! /Крауфорд просто смешно звучи/
78
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво,че си минал. Но годините са си години. Това,което казах,е вярно,независимо от това,че изместваш темата. Цинично е да се опитваш да твърдиш,че възрастната жена е по-красива от младата. Това го няма никъде в природата.
77
2
 
8
 
! Отговори
Психоглог преди 12 години
До 86"Няма как жената с годините да не загрубее и загубва женствеността си"... Признай ми, ама честно, на колко си? Аз казвам 17, познах ли? Изказът ти е типичен за младите пикли- циничен и самоуверен! Животът ще ти натрие носа, не се коси, аз пък мога да си позволя лукса да гледам и да се подсмихвам отстрани ;) И аз съм минал от там, дечко ;)
76
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой му пука ти какво ще предпочетеш. Естетиката се показва именно на модния подиум.Там не може да излезе жената на средна възраст, там може да излезе само младо и красиво момиче.ОСвен това моделките също не са възрастни жени. Изобщо като харесваш лели и баби, се разправяй с тях. Тя самата Синди си признава,че не е хубава както е била като млада.А ти нещо твърдиш против природните закони. Няма как жената с годините да не загрубее и загубва женствеността си. Губи женските си хормони.
75
3
 
17
 
! Отговори
Психоглог преди 12 години
Много се кефя тук на някакво безумно фанатизирано тийн-зомби, което се опитва да сведе критериите за красота до нивото на модния подиум!!! Ей, малката ;) Промит мозък си, но не си виновна, ти си просто жертва на изкривените ни представи за добро и красиво! На 32 съм и мога да ти кажа, че винаги ще предпочета узрялата чувственост на жената на средна възраст, пред стерилните, хаотични *** на подрастваща девойка с гладък *** ;) Съмнявам се да ме разбереш, но пак казвам- ти не си винована...
74
2
 
11
 
! Отговори
Доналд Тръмп преди 12 години
Обаче и Синди и щерка и завиждат на Кардашиян! :D
73
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И аз съм имала дъщеря на 10години .но никога подобни мисли не са ми минавали .а дъщеря ми не е била с по-лоша външност от нейната.
72
1
 
3
 
! Отговори
Даола преди 12 години
Синди Крофорд !
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доколкото разбирам, тя казва" Тя има моята кожа от преди, искам си я обратно. Тя има моите крака от преди, искам си ги обратно. Има косата ми, искам си я обратно" Това ще да е някаква авто-педофилия :))) И същността не е ,че я привлича сексуално дъщеря й, а отбелязва,че с времето всичко се изхабява.
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Синди прави реклама на дъщеря си.Кожата .косата ама жено всички 10 год.деца са такива.
69
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
синди завижда на 10 годишната се дъщеря -нещо педофилско ...а!!!
68
4
 
6
 
! Отговори
до 76 преди 12 години
Именно! Щом жена като Синди Крауфорд го казва... Склонна съм да повярвам на нея, не на някоя добре изглеждаща 40 годишна българка.
67
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Синди го каза ясно и точно:"Гледам дъщеря си и си казвам: Тя има моята кожа от преди, искам си я обратно. Тя има моите крака от преди, искам си ги обратно. Има косата ми, искам си я обратно", разкрива супермоделът от 90-те години.
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голям *** е класически фетиш за големите шкембета. Нека да е голям фетиш, ама с големи *** по подиумите никой не вика! То е и фетиш Грани - бабички, но това не значи ,че са красиви.
65
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мъжете са с по-млади ,защото по-младите са по-хубави-стегната кожа,цици, ***. По-старите лелки са амортизирани. Комплексарите налитат на стари жени,защото вече никой не им обръща вномание и те са готови да си легнат. Нека се опита комплексара да свали млада- ами тя има десетки оферти за разлика от лелката. Тя и Синди си го призна,само лелките комплексарки пишат тука коментари. Една красива жена ви го каза- младостта си е младост. Ама Синди може да го каже,защото е реалист и е била в модния би