Рики, Карлос и двете близначета. Едно щастливо семейство!

Всички са на корицата на априлския брой на списание "Vanity Fair"
23 мар 2012 11:30,
123
Рики, Карлос и двете близначета. Едно щастливо семейство!
Снимка: сп. Vanity Fair

Певецът Рики Мартин най-накрая направи фотосесия с 3-годишните си близнаци Матео и Валентино.

Тя ще излезе в априлския брой на сп. "Vanity Fair". Партньорът на певеца – Карлос, също се появява на кадрите.

Пред изданието той споделя за срещата си с Рики: "Аз си търсех гадже, а не баща. Срещнах един пораснал мъж".

Латинозвездата пък споделя за избора на майка, която да износи и роди прекрасните му синове. "Видях нейна снимка и си казах: Коя е тази жена, изглежда толкова нежна, като ангел е. Не съм взимал матка под наем. Взех назаем корем. Не съм плащал за него", казва певецът.

"Бих жертвал живота си за жената, която помогна синовете ми да се появят на бял свят", допълва Мартин.

Относно въпроса за неговата хомосексуалност, певецът, който преди четири години получи испанско гражданство, даде ясно да се разбере, че не е имал проблеми при интимността с жените.

"Спал съм с жени и съм се влюбвал в тях. Преживял съм чудесни неща с тях. Имаше и любов, и страст", споделя още Рики Мартин.

Вижте щастливото семейство, съставено само от мъже, в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като виждам гласуването по коментарите и осъзнавам колко много *** четат Днес.бг, ми че то това обяснява всичко! А някой да знае към коя партия гравитира сайта, че да ни светне кои са най-големите педерунгелчета в политическия ни живот?!
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изкънчих се двойно! Благодаря за статията Днес.бг!
74
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щастливо семейство засега. По-нататък ще им е доста трудно в живота на тези две чудесни момченца. Колкото и да се променя, светът не е напълно готов да приеме този модел на съществуване. Ще им се наложи да се защитават.
73
7
 
6
 
! Отговори
Гейчо Манафков преди 12 години
Пляс,пляс ***,водно колело...:-)))
72
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОГ е отсъдил -за МЪЖЕЛОЖЕСТВО прошка няма ....и ИЗОБЩО НЕ МИ ГОВОРЕТЕ КОООЛКО СТЕ напредничави ...*** !!!!... ПРОТИВ ВСИЧКИ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ Е...!!!
71
4
 
8
 
! Отговори
--- преди 12 години
Не знам, но хлапетата са такива хубави сладури! А за татковците нямам мнение, въпреки че и те ми изглеждат симпатични мъже. Дано само не се опитат да повлияят в бъдеще сексуалната ориетация на малките!
70
5
 
15
 
! Отговори
хаха преди 12 години
не, ще се целуват като мъж с мъж, а не като мъж и жена... Не виждам какво ненормално има в това
69
8
 
10
 
! Отговори
just ament преди 12 години
не виждам какво лошо има, ако детето се отглежда от двама бащи... нима няма сами бащи, които отглеждат, възптават и дават всичко на своите деца..? в случая ще бъдат двама. А на въпроса за мама - мама е тази, която ме е износила и ми е дала живот, а сега ме отглждат двмата ми татковци. Има толкова много семейства без условия и по-лошото без желание да си гледат децата така, че е похвално, че тези хора са го искали и ще се грижат за тях, като няма да им липсва нищо, в това никой не се съмнява май.
68
10
 
9
 
! Отговори
Конспиратора преди 12 години
Хора, не разбирате ли че света трябва да се напълни с хомосексуалисти и жени с детеродни проблеми! Така света ще стане на половина само за 50 год. Жалкото е обаче, че *** не спират да се множат, но пък като унищожиш биологично по-умните и населението е предимно ***, то с малко управляваш целия свят! Ей за това не понасям *** и чалгаджийки, те са просто инструмент за постигане на голямата цел!
67
10
 
9
 
! Отговори
Психолога преди 12 години
Давам само пример- детска площадка и момченце на 2 год. Майка му му дава кукличка и го блъска да играе с нея щото много я дразни да се катери по катерушките и да тича с момченцата. Детенцето реве! След месец същото момченце вече играе спокойно с кукли и мечтае да е "кака русалка". Като стане на 20 ще кеси във форумите да ви обяснява как "се е родил хомо". Сори, но това не е вярно! Просто не помниш кога *** е кастрирала мозъчето! Питам само- къде е тати?
66
14
 
16
 
! Отговори
yaro преди 12 години
не мразя гейовете, съжалявам ги ,това са нещастни хора ,победени от демоните си,и колкото и щастливи да се правят че са ,те сами знаят че нещо не им е наред...в Библията ясно е писано:" Мъж да не ляга с мъж,това е гнусота пред Бога".....точка....
65
6
 
6
 
! Отговори
до 92 преди 12 години
Защо трябва англичаните да са ни мерило? Стойте си там.Това е български сайт, ние съдим по силата на морала и убежденията си.Не забравяйте, че също имаме право на това - ДА ИМАМЕ ПОЗИЦИЯ.
64
4
 
6
 
! Отговори
яснота по въпроса преди 12 години
Защо спорите толкова? Има си хора, които са с вродени наклонности към другия пол и при тях е естествено влечението, но трябва ли да "раждат" деца?А по-големият процент са с "придобит" хомосексуализъм - къде от мода, най-често за пари /те са по-добре платени от жените/. В този случай децата са застрашени от придобития.Така, че, коментарите - в правилната посока, моля.
63
9
 
9
 
! Отговори
oxygen преди 12 години
Аз живея в Англия от доста време тук и мога да ви кажа, че това е абсолютно възприето тук. Нито е настъпил Содом и Гомор, нито обществото се е развратило. Английското семейство по мои наблюдения има средно 3 деца и хората живеят много добре. Вместо да нараняват хората с различна сексуална ориентация, те се държат с уважение към всеки. Имам доста гей приятели тук и те са открити и нямат проблеми. Наистина ми е жал за хомосексуалнтите в България, представяйки си на какво са подложени! Глупав наро
62
0
 
0
 
! Отговори
do 85 преди 12 години
Е и как се чувства това дете, и как се е чувствало като по - малко. Срамувало ли се е някога от ситуацията, чувствало ли се е различно, "дефектно"? Отразило ли му се е негативно в някакъв аспект, казвало ли си е някога - защо не съм като другите?Съвсем сериозно питам, любопитно е, не ме притеснява сексуалната ориентация на детето в такива гей двойки, а ефекта в/у психиката му.Имали такъв
61
13
 
12
 
! Отговори
$ преди 12 години
Ужас! Като гледам коментарите, възхваляващи ***, са колкото на нормалните хора, ми става ясно, защо България е на това положение!
60
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 87... да се оправдаваш с нещо, което е "нормално" или "ненормално" е почти толкова условно, колкото с "видимо" и "невидимо". Твоите разбирания са едни, моите други!И след като смяташ, че "природното предназначение на секса е за създаване на деца", ти сигурно би потвърдил, че правиш секс, само когато искаш да правиш деца?! Това нима е нормално?! Или ... започваме да кривим и да обясняваме, как секс може да се прави и за удоволствие?
59
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако успея да се развихря с въображението на Жул Верн си представям как младеж гледа стари снимки ,вижда семейство с мъж ,жена и тяхните деца и се залива от смях.Обръща се към двамата си родители от мъжки пол с думите"Нима това е възможно.Толкова е демоде"
58
7
 
7
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
Естествено, че не е "нормален вариант", най-малкото защото половите органи на двама мъже/жени не са създадени за взаимен контакт, да не говорим, че не могат да създават деца - колкото и да им се иска. Тогава какво му е нормалното, при положение, че природното предназначение на секса е за създаване на деца?
57
5
 
8
 
! Отговори
Кемъни преди 12 години
Така ли? И къде е "доказано" това? Всъщност във всички съвременни легитимни научни издания се твърди именно това - че хомосексуалността е нормален вариант на човешката сексуалност и не е психично разстройство, защото не препятства човека да функционира нормално и пълноценно в обществото. Както се вижда от снимките, които коментираме.