Рики, Карлос и двете близначета. Едно щастливо семейство!

Всички са на корицата на априлския брой на списание "Vanity Fair"
23 мар 2012 11:30,
123
Рики, Карлос и двете близначета. Едно щастливо семейство!
Снимка: сп. Vanity Fair

Певецът Рики Мартин най-накрая направи фотосесия с 3-годишните си близнаци Матео и Валентино.

Тя ще излезе в априлския брой на сп. "Vanity Fair". Партньорът на певеца – Карлос, също се появява на кадрите.

Пред изданието той споделя за срещата си с Рики: "Аз си търсех гадже, а не баща. Срещнах един пораснал мъж".

Латинозвездата пък споделя за избора на майка, която да износи и роди прекрасните му синове. "Видях нейна снимка и си казах: Коя е тази жена, изглежда толкова нежна, като ангел е. Не съм взимал матка под наем. Взех назаем корем. Не съм плащал за него", казва певецът.

"Бих жертвал живота си за жената, която помогна синовете ми да се появят на бял свят", допълва Мартин.

Относно въпроса за неговата хомосексуалност, певецът, който преди четири години получи испанско гражданство, даде ясно да се разбере, че не е имал проблеми при интимността с жените.

"Спал съм с жени и съм се влюбвал в тях. Преживял съм чудесни неща с тях. Имаше и любов, и страст", споделя още Рики Мартин.

Вижте щастливото семейство, съставено само от мъже, в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
3
 
11
 
! Отговори
Какво ще кажете за.. преди 12 години
А какво ще кажете за следната (напълно реална) исторя: родителите на момче се развеждат; отглежда го само бащата (майката го напуска защото е гей/би, дете оставя с него). Бащата поддържа към 10 години връзка с друг мъж в последствие, верно, не живеят заедно, но си гостуват, прочее. Детето (сега вече мъж на 23 години) е хетеро; има си и приятелка от нпколко години. Знае какъв е баща му. Не, не го е виждал да прави се*с с гаджето си. Не, не е изпитвал нужда да е с мъж. Със сескуалността се раждаш.
55
13
 
3
 
! Отговори
the Lord преди 12 години
пълни ***, нравствената *** на обществото вече диктува начина на мислене...време е за restart
54
17
 
7
 
! Отговори
:) преди 12 години
така, значи да си дойдем на думата, тези дечица Ако се окажат хетеросексулани , как ли ще се почувстват когато разберат в какви темни дупки си ги завират бащите им ( или майките ?!?!)хомосексуализма е доказано че Е психично заболяване, НЕ се раждаш с него, както искат да изкарат защитниците на тези объркани същества :)
53
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква идилия.Къде е мястото в картинката на жената износила тези дечица.Не изпитва ли майчински чувства.Или огромната сума я е кастрирала откъм подобни емоции.Може би в бъдеще това ще е най-печелившата професия.Жената ща служи за разплод и ще ощастливява семейството гейове.Какво светло бъдеще си чертаем.
52
5
 
3
 
! Отговори
Az преди 12 години
Abe ako sudq po pliysovete koito sa dadeni na nakoi komentari,baq pedali vlizat mai v toq sait.
51
5
 
16
 
! Отговори
ева преди 12 години
Имам син. С баща му сме разговаряли за бъдещата сексуална ориентация на детето и той е категорично против хомосексуализма. Само че това не зависи нито от него, нито от мен и природата си е природа. Правени са изследвания - хомосексуализма не е болест, не може да се придобие - човек се ражда с него и на определен етап от живота си го осъзнава. Това е реалността. Колкото и да ми е неприятно, все пак е важно човек да е щастлив и да не се изпада в крайности.
50
4
 
1
 
! Отговори
Кики преди 12 години
Най-новата клетка на обществото - ХОМОклетка! Честито на печалившите!
49
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Елементарните хора,които наричат мислещите хора "изостанали",явно не могат да отчетат естествения ход на живота.А именно:1.Любов между мъж и жена=дете!2.Любов между мъж и мъж=никакъв шанс за дете,по-скоро за оплетени черва.Мили толерасти,не се опитвайте да надхвърлите възможностите на природата,това няма как да стане.По-скоро може да се случи обратното!
48
4
 
4
 
! Отговори
Провиденеца преди 12 години
Свиквайте хора! При жени ялови анорексички, озлобяли от глад и мъже с меки китки, въздигнати на пиадестал, много скоро българското семейство ще изглежда като снимчицата горе! Майките ще са мъже, а децата ще са предимно от онези подомовете, щото българките от анорексия и кисти по яйчниците от ослабващи лекарства, няма да могат да раждат! Ха честито за новия вид "клетка на обществото" - семейство!
47
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хетеросексуална двойка се държи за ръцете и целува на улицата - нищо ненормално и неморално.Хомосексуална двойка се държи за ръцете и целува на улицата - афиширане, парадиране, трън в очите на обществото.Хетеросексуална двойка се снима с децата си - нищо ненормално и неморално.Хомосексуална двойка се снима с децата си - афиширане, парадиране, трън в очите на обществото.... Доста лицемерно а?
46
5
 
10
 
! Отговори
до 69 преди 12 години
И как може хем да си обратен и да се афишираш и хем да не пречиш на другите? Знаеш ли колко деца ще видят това списание и в мозъчетата им ще бъде посято зрънцето, че това което виждат е нормално! А то не е нормално! Ти искаш ли твоя син да *** моркова на някой свой партньор?... Да пази Господ!
45
0
 
1
 
! Отговори
дт преди 12 години
72 се отнася за 67Промениха номерацията-съжалявам...
44
5
 
14
 
! Отговори
дт преди 12 години
до 69 МериНе искам да те обиждам,но изобщо не блестиш с интелект,момиче...Никой от пишещите тук няма нищо против обратните-това е Природа и ние не можем да я съдим.Обратни винаги е имало,но никога не са афиширали така нагло и брутално природната си аномалия както го правят сега според "демократичните" принципи... Подобни хора не могат да възпитат поколение с правилна сексуална ориентация и се превръщат в инкубатор за объркани деца с обратна нагласа.Дано нещо си разбрала!
43
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко ли ще са "щастливи" и "не психично обременени индивиди" като видят двамата си бащи огъзени. Природата не търпи такова поведение.
42
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-важното е децата да имат избор - да изберат какви искат да са, а тези близнаци нямат избор. Те вече са различни от раждането си.
41
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много красиви деца има и най-важното - щастливи ... може да си гей, важното е да не пречиш на другите . а пък колко деца има в нормални семейства които са нещастни и живеят зле
40
9
 
14
 
! Отговори
merry преди 12 години
На всички пишещи и мислейки против хомосексуалистите мога само да кажа - и вие имате /или ще имате/ деца - няма да ви пожелавам да са хомосексуални, а само ще ви помоля да размислите над въпроса - какво би било важно за вас - децата ви да са щастливи без значение с кого си лягат или да са психично обременени индивиди, не можейки да споделят с вас?
39
2
 
1
 
! Отговори
Кемъни преди 12 години
@65: Това не е "клюкарска статия", а официален материал на Американската асоциация по психология. Тъпотията трябва да се инкриминира.
38
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Liberal Mind,ti si tolkova liberal,kolkoto az sum pianist.Samo plestish glupüosti.
37
7
 
12
 
! Отговори
и пак ще кажа.... преди 12 години
хубавите мъже или са женени или гейове:(

Спонсорирани публикации