Деми Мур изпълни заканата си – смени си името в Twitter

Вече е "просто Деми", написа наранената актриса
4 май 2012 18:50,
19
Деми Мур изпълни заканата си – смени си името в Twitter
Деми Мур, Снимка: Reuters

Наранената от аферите на все още настоящия ѝ съпруг Ащън Кътчър, Деми Мур изпълни заканата си от преди месец и най-накрая смени името си в социалната мрежа Twitter. В интернет тя вече се подвизава с името @justdemi, вместо старото ѝ - @mrskutcher.

„Беше толкова трудно да намеря подходящо име, което да се помни и да отговаря на личността ми", написа Деми в сайта след промяната.

„Сега съм просто Деми (@justdemi), смятам, че бързо ще свикна с това. Благодаря ви много за помощта в търсене на подходящо наименование", допълни актрисата.

През април Мур сподели намерението си да махне фамилията, която вече не ѝ приляга. Тогава тя написа в профила си, който има около 4,9 милиона последователи: „Време е за промяна – ново име за акунта ми в Twitter. Някакви предложения?".

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Кашон С Тиичърс преди 11 години
Бабоебието е неразривно свързано с кинтосмукането,и е до време....
17
1
 
1
 
! Отговори
kritika преди 12 години
normalno pi4a da i izneverqva
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мн се е загрозила, направо е ужасна и страшна
15
1
 
3
 
! Отговори
Рачо, до 10: преди 12 години
Абе, то на нас ни е лесно да си сменяме никовете колкото искаме, ама виж, тя, милата, не е могла, даже и помощ от публиката е трябвало... Мъка голяма!Как сега да не пророня някоя и друга сълза на радост и умиление!до редакторите на сайта: Ако може по-малки снимки да й слагате, че вече започва да плаши децата.
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боли ме хейзъла да ви кажа!За сведение на дежурния ***, "Хейзъл" е стадион в Белгия. Белгия пък е държава в Европейския съюз. Пиша го защото предния път когато се позовах на "Хейзъл", коментарът ми беше изтрит.:) Всъщност ми е през КУРделата и за цензурата! :) Хайде живи и здрави на всички!
13
2
 
3
 
! Отговори
Фалшиви Инициали преди 12 години
като не ви интересува, защо отваряте новината? че се хабите и коментари да пишете?! май това, че не ви интересува не е вярно, иначе не виждам какво правите под ВСЯКА новина, която "не ви ИНТЕРЕСУВА".
12
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
га ше местим?
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И мен ко май бе от тая цялата работа ?!
10
5
 
12
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Добре бе, какво ме интересува че тази си сменила името в Twitter, то всеки който си пожелае може да си сменя името колкото си иска в Twitter Facebook и където си ще, тва кво не бърка нас хората дето не сме и никакви на тая и тя не ни е никаква ? Това новина ли е изобщо ???? То актриса актриса, известна била, окей има си някакви фенове там, но аз несъм и фен сигурен съм че и много други хора който четат новините тука не са, и какво не интересува нас че си сменила името в Twitter, нищо и нищо...
9
3
 
3
 
! Отговори
oxlip преди 12 години
haha pohvalno...
8
4
 
14
 
! Отговори
до 6 преди 12 години
И що ,бре какво е направила толкова.Въпреки ,че не я харесвам като човек....шушука се ,че с младокът - съпруг правили тройки ама нещо Ащън я шкартирал е не я включвал.......
7
7
 
14
 
! Отговори
Лист в мора преди 12 години
Нека не се взема толкова на сериозно. Връзката им беше доста несъразмерна, като възраст. По ще и приляга името @justoldnhorny!
6
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мръснапача-курв гъзаустатаиухотозатояпарцал
5
2
 
22
 
! Отговори
4 преди 12 години
Дреми Му
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дреми Мỳ
3
2
 
13
 
! Отговори
мим преди 12 години
Въхми сиги ко ша прайми?
2
6
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Толкова ли не и стига акъла да си го измисли сама
1
1
 
24
 
! Отговори
Уплашен преди 12 години
"Деми Мур изпълни заканата си смени си името в Twitter"Брей , ми сега кво ше правиме ?? Ше пропусна вечеря заради това грандиозно събитие ...