Китайската звезди Жан Зъи спечелила милиони от проституция

Актрисата от "Тигър и дракон" е разследвана от китайското правителство
Обновена: 4 юни 2012 14:59 | 1 юни 2012 11:06,
74
Китайската звезди Жан Зъи спечелила милиони от проституция
Жан Зъи, Снимка: Reuters

Актрисата Жан Зъи, която нашумя с ролята си в „Тигър и дракон" и успя дори да се прослави в Холивуд, е замесена в голям скандал в родината си. Дамата е обвинена, че е натрупала милиони от проституция, пише gossipcop.com.

Според тамошните медии Зъи е обслужвала сексуално политици и други по-заможни и влиятелни хора, което за няколко години ѝ е натрупало състояние от 100 милиона долара.

В момента Жан е разследвана от китайското правителство.

"Обвиненията, отправени към носителката на награди Жан Зъи са напълно неверни", твърдят говорителите на звездата. „Няма и капка истина в клеветите, които са част от някакви задкулисни игри, целящи да унищожат имиджа на една утвърдена в шоубизнеса и уважавана звезда.", се казва още в официалното твърдение по случая.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
ZiyiFan преди 11 години
Това, хора, не е вярно! Това е безпочвена лъжа! Е, доста се посмях на коментарите, бяха забавни. Но Зийи не е ***. Политиците нещо не харесват Бо Ксилай и гледат да го наклеветят ама засягат и любимката ми. Ееееииийййххх какво прави завистта с хората по света, независимо от коя земна точка на планетата са! ОБИЧАМ ТЕ, ЗИЙИИИИИ
58
0
 
0
 
! Отговори
ZiyiFan преди 11 години
daaa be kak taka 6te e dvasvtena :D:D:D na 33 godini e da ne e smahnata :D:D:D:D komentara me pobarka ot smqh
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
youtube/watch?v=1Hyl5uAXRtsЖената си е заслужила и славата и парите. Злобните журналисти, дето пишат за нея, биха се изяли и на тях някой да им даде толкова. Ако е вярно, изобщо.
56
2
 
6
 
! Отговори
генерал Жуков преди 11 години
Исках да я взема за жена, но след тези тези слухове КРАЙ !! Вече искам само парите и
55
5
 
0
 
! Отговори
Името преди 11 години
Ами в градски условия вазелина се нарича "Gleitgelen" и доста подобрява онанизма. Също така: Да, предразполага и към хомосексуализъм, като ми стане влажен и хлъзгав а**са и определено си мисля какво би било усещането за *** в него (предметите не е същото). Ако не бях сигурен, че ще ми хареса твърде много и ще се из***растя ужасно, вече щях да съм намерил кой да ми го навре. Иначе бях намерил един тип където ми беше угодно да му д**ам и евентуално да ме *** и после да го забравя, ама не се нави
54
3
 
0
 
! Отговори
ММ от село преди 11 години
Името, първо ако толкова искаш да си жена, има индивиди, които не подбират нито кого ***, нито, колко му плащат. Купувай вазелина и win win. А дали жената щяла да те обича докато заспиваш, то на всички жени е ясно, че си заспал преди нея или преди да си тръгне. За "кой минал" завинаги ми се е запечатала репликата на Клаудия Кардинале в "Имало едно време на запад" за измиването от един мъж с гореща вана.
53
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе тия не са нормални - 100 милиона от проституция? Тази или има армия от ***, или свирката, дето прави започва от 500 000 долара?
52
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разбирайте , китайския комунизъм както всеки комунизъм се стреми да ограби и оклевети успелите и талантливите . А дори да е натрупала такива пари с проституция , начи е егати професионалистката и на който не му изнася да пробва тия пари лично да ги изкара с *** си .
51
1
 
3
 
! Отговори
Името преди 11 години
Double Post. Ако бях жена първо задължително щях да съм много развратна ***, а после отлична съпруга... жалко че съм мъж. Сега вместо аз да получавам пари за **** (което според мен е win win) Аз давам и то на жени които после не остават с мен да ме обичат докато заспивам и в същото време ме притеснява кой и как е минал през тях. Вече 4 месеца не съм се възползвал от съответните услуги, а такааа искам да ми бъде похапнат... Ама после 2х по-нещастен, щото ще искам пак а няма да ми се дават кинти
50
0
 
2
 
! Отговори
Името преди 11 години
Всееки се продава :( Аз продавам времето си , добре поне, че съм толкова жалък, че в действителност не ми трябва. Какво имам в предвид. На работа като цяло през 95% от престоя си там, не правя абсолютно нищо. Обаче ако не отивам всеки ден да си прекарвам времето в днес.бг реддит.цом и 9гаг просто няма да си получавам заплатата. Ако в действителност правех нещо продуктивно, просто щях да си продавам труда/мозъка. И така целия свят се продава за пари които от PCто насам и за огрев не стават.
49
2
 
3
 
! Отговори
соларис преди 11 години
Май се е вживяла много в ролята си от филма : Memoirs of a Geisha,няма лошо,срамна работа НЯМА !
48
0
 
6
 
! Отговори
много сте кухи преди 11 години
избягала от режима. Сметайте че цялата рода е безработа и разчита на парите които тя им праща. Така е с 99% от китайците навън.Партията решила че не трябва да е пример за успех в капиталистическия свят и набързо и скалъпили досие
47
2
 
5
 
! Отговори
Ей 53 преди 11 години
"доставяш удоволствие,плащат ти и така" !!! Трябва да избереш, човек ли си или стока. Ако си стока, защо се сърдим на някои религии, че те смятат за такава? Ако си човек, не би трябвало да се продаваш!
46
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво лошо има в проституцията...доставяш удоволствие,плащат ти и така...Не е по-различна от порното
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако не знаете, Джан Дзъи участваше в мемоарите на една гейша като главната роля - гейшата саюри...
44
1
 
13
 
! Отговори
asd преди 11 години
Ехехе, то от край време си е така, най-скъпоплатените *** са филмовите звезди. Погледнете Холивуд, там или си любовница на някой мастит режисьор или си от някое голямо семейство. Просто западната култура започва да се пренася в Китай, к'во толкова. На този свят много повече жени са успели в живота вдигайки си краката, отколкото разчитайки на ума си.
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако е вярно,значи десетки кофи юнашко мляко са пресукали сладките и устнички.
42
0
 
3
 
! Отговори
44 преди 11 години
до колкото знам тодор славков си е жив и здрав и току що се видя колко ти е сивото вещество на теб.
41
2
 
19
 
! Отговори
Rocker преди 11 години
Тая печели наградата - Златната *** :)))))
40
1
 
32
 
! Отговори
Дракон преди 11 години
Е това значи да си продадеш онази работа скъпо..... а не като нашите кифли за една водка с кола и хайде в леглото....