Мадона пътува с 200 човека антураж и собствени мебели

Иска навсякъде да се чувства като у дома си
16 юни 2012 19:44,
54
Мадона пътува с 200 човека антураж и собствени мебели
Мадона, Снимка: Reuters

Поп кралицата Мадона не си е заслужила титлата само заради таланта си. Звездата има специфични изисквания, когато прави концерт или тръгва на турне. Някои ги наричат капризи, а за Мардж са си чиста необходимост.

В момента звездата е на турне из Европа и Близкия Изток. С нея се движат около 200 човека антураж, сред които 30 бодигарда, персонални готвачи, специалист по акупунктура, учител по йога, дори хора, които да ѝ перат и мият. Мадона яде специална храна и държи тоалетите си по специален начин в специален гардероб...въобще тя е доста специална във всяко едно отношение.

Певицата обича да се чувства у дома си навсякъде. Затова след концерт тя отива в хотелската си стая, която е обновена със собствените ѝ мебели.

„Едно то изискванията на Мадона е нейните мебели да пътуват с нея и да са част от интериора на всяка хотелска стая, където отсяда", разкри вътрешен човек пред сп." InTouch".

Още новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: мадонатурнеантураж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
2
 
! Отговори
bigbadboy преди 11 години
"иска" лелеее смешници
14
3
 
8
 
! Отговори
. преди 11 години
Хахахаах от мен ако зависи тоя *** хляб няма да яде , не да си разнася мебелите ...
13
9
 
13
 
! Отговори
MMM преди 11 години
МНОГО ОТКАЧЕНИ КОМЕНТАРИ ПО-ДОЛУ! ЩЕ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА! И ВИЕ ДА ИМАТЕ НЕЙНИТЕ ПАРИ ЩЕ ПРАВИТЕ КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕТЕ, АМА НЯМА ТЕЕЕЕЕ... БАБКА БИЛА - А КОЛКО ОТ ВАС ЩЕ ИЗГЛЕЖДАТ ТОЛКОВА АТЛЕТИЧНО НА НЕЙНИТЕ ГОДИНИ? СЛЕД ТОВА СЪВСЕМ НЕ Е БАБКА!!! ТОВА И Е ПРИЗВАНИЕ, ТОВА ПРАВИ. ДА НЕ ДАВАЛ БОГ ДА ТИ Е ЕДИ КАКВА СИ - И ДА ИСКАТЕ - НЕ ВИ Е НИКАКВА. ТАКА ЧЕ ... ЧУКАЙТЕ ПО КЛАВИАТУРИТЕ ДОКАТО ТЯ СИ ИЗКАРВА МИЛИОНИТЕ... А ВАШИТЕ МНЕНИЯ ТАКА СИ И УВИСВАТ ВЪВ ВЪЗДУХА... НЕНУЖНИ И ПРОСТИ.
12
5
 
8
 
! Отговори
16 преди 11 години
Жената сама си изкарва парите и си ги харчи. А може би комунизмът трябва да се върне според 14?
11
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз работя на Wall Street и бих искал да споделя, че тази баба е много неприятна компания. Друго си е с елитните манекенки от Манхатън.
10
4
 
15
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
Казват, че парите развалят хората, ми незнам, май е така, защото като прочетох статията, първо за това ми хрумна. На това му се вика изг**ици
9
8
 
5
 
! Отговори
Kiro kurvaro преди 11 години
Ami shto da ne si hodi SOS legloto kato drug plashta MASRAFA?Tya pak edna peviza kato vsichki drugi ima 2 hubavi pesni i drugoto e palnej za EKLERI.Ama dokato ima dobitak shte ima i valzi.
8
4
 
6
 
! Отговори
Мдааааааа.... преди 11 години
Разходите на свръх-супер талантливата се плащат от две бели мечки .
7
4
 
12
 
! Отговори
35 преди 11 години
И аз така бих пътувал ако бях известенЧуждите храни не е добре да се опитват ако ще изнасяш концертНе знаеш как ще ти въздеистват на стомаха
6
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
има възможност защо да не мисли за комфорта си първо. то не може пък и да се готви за концерт и все да приквиква към разни неща, човек си търси уюта, храната, а не все да експериментира
5
9
 
20
 
! Отговори
Machiavelli преди 11 години
Болна бабка, чак пък и със собствените мебели пътувала.Тая е типичен пример как човек изперква тотално като са му твърде пълни джобовете с пари.Да не дава Господ тва да ти е майка, жена, въобще роднина или приятел.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Da i imam problemite na bednata Madona !
3
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
по-скоро ще заприлича на лили иванова
2
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мадоня! И тя ще свърши като М. Джаксън, Уитни Хюстън и много други...
1
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ш и т ! ! !