Бръчките привличат мъжете, щастлива е Шарън Стоун

Сексът не зависи от възрастта, убедена е 54-годишната актриса
Обновена: 16 юли 2012 15:08 | 13 юли 2012 13:50,
101
Бръчките привличат мъжете, щастлива е Шарън Стоун
Шарън Стоун. Снимка: Reuters

Шарън Стоун твърди, че бръчките й привличат мъжете.

54-годишната актриса, която излиза с 27-годишния аржентински модел Мартин Мика, не смята, че сексуалността й намалява с възрастта и е убедена, че силният пол харесва по-зрели жени, тъй като те са по-склонни да прощават и са по-любвеобилни.

"Сексът и сексуалността не зависят от това дали лактите или коленете ти са набръчкани. Един мъж се обръща към теб и ти казва: "Обичам начина, по който се смееш". Ето това го възбужда", споделя Шарън.

"Мъжете обичат бръчките около очите или устата на жената, защото това означава, че се е смяла и ще се смее, ще прощава и ще бъде нежна. Мъжете искат да знаят това. Повярвайте ми, една 20-годишна дама няма да е същата", допълва фаталната Стоун пред британското сп. "OK!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"54-годишната актриса, която излиза с 27-годишния аржентински модел Мартин Мика, не смята, че сексуалността й намалява с възрастта и е убедена, че силният пол харесва по-зрели жени," - ЗРЕЛИ ДА, АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА - ПРЕЗРЕЛИ, А СТИГА ДЕ - ТИЯ ОТ СИЛНИЯ ПОЛ, НЕ СА ЛЕШОЯДИ....
51
2
 
1
 
! Отговори
lele преди 11 години
pulen ad (tmi)
50
5
 
9
 
! Отговори
Жoро тираджийчето преди 11 години
На парите вече "бръчки" ли им викат, не знаех?
49
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абсолютно си права Ани,много е сбръчкана за 54 годишна жена и то с възможност да употребява най-качествена/или по-скоро най-добрата за нея лично/ козметика,наистина си е до кожа и ген
48
1
 
5
 
! Отговори
ani преди 11 години
az sym na 51 godina i kato gledam tazi izvestna aktrisa ne moga da povqrvam.naistina polzvam markova kozmetika i az no qvno vsi4ko si zavisi ot kojata.tq ima prekaleno suja koja i dehidrataciqta si okazva vliqnie.izglejda kato ,,BABA,,.
47
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ШАРЪН, ШАРЪН, ТОТАЛНО СИ ЗАГУБИЛА ВОЙНАТА С БРЪЧКИТЕ, ОЧЕВАДНО Е ЧЕ НИЩО НЕ ТИ ПОМАГА, ЗАМЯЗАЛА СИ НА 300 ГОДИШНА КОСТЕНУРКА, КОЯТО СИ Е ИЗТЪРСИЛА И ТЯ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ, КОРУБАТА. ИНАЧЕ ЗА ТОВА ДЕТО СА ФФАЛИШ, СИГУРНО НЕ Е ТАКА КАКТО ГО РАЗПРАВЯШ, АМА И НЕ Е ИНТЕРЕСНО ЗА КАКВО И КАК ТИ ВРЪЗВАТ, МЛАДИТЕ ПИЧОВЕ. И ТИ КАТО ФОНДА С ТАЯ РАЗТЕГЛИВА КОЖА И ТИЯ ГОЛЕМИ УШИ, ЦЯЛ ЖИВОТ СТЕ ПЕСТИЛИ ОТ ЗАВИВКИ, ТАКИВА ВЪОБЩЕ НЕ ВИ ТРЯБВАТ, ТАКА ЧЕ ХАРЧЕТЕ ПАРИТЕ СИ, КАКТО ВИ ХАРЕСВА!!!
46
8
 
11
 
! Отговори
MERY преди 11 години
з съм на 56 и имам по-малко бръчки от Шарън (не ми дават годините), но не съм така красива, каквато тя продължава да бъде.Блазя й.
45
6
 
23
 
! Отговори
како,како преди 11 години
Привличат ги. Ама не бръчките,а пачките...
44
7
 
15
 
! Отговори
Мъж преди 11 години
Скъпа Шарън,единствената бръчка,която може да ме привлече е тази,която разделя дупето на две...
43
4
 
16
 
! Отговори
една преди 11 години
Хайде кажете сега че мъжете не са меркантилни и че само млади момичета ходят с дядковци заради парите им. Сто процента сигурно е, че тя ако не беше Шарън Стоун, младият нехранимайко изобщо нямаше да и обърне внимание!
42
2
 
4
 
! Отговори
Мъж преди 11 години
Не бих казал
41
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-добре е като станат на 45 известните дами/певици, актриси/ да не се снимат повече Ако са спечелили достатъчно да си живеят живота или да се занимават с нещо друго.Така завинаги ще останат идоли за своите фенове.Като гледам снимката и ми се отщя да си мисля за филмите с нея.Какво нещо е времето? Не прощава на никого.Още повече като започнат да си избиват комплексите с някой на годин ите на децата им.Това момче сигурно си има и млада приятелка, с която харчи парите на бабката.
40
13
 
10
 
! Отговори
20 годишен преди 11 години
на моятя улица през няколко къщи живее един бабек и като се разминаваме на пътя ме гледа хищно и се облизва...какво да правя-мисля че ме сваля...:)))
39
8
 
17
 
! Отговори
PUMPI преди 11 години
...а защо щом бръчките привличат, всички кремове са против тях ? Трябва да има и крем за сбръчкване...и крем причиняващ акне, което има същите силни сексапилни качества.
38
0
 
3
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
Най-вероятно визирате себе си.
37
2
 
8
 
! Отговори
до 44 преди 11 години
Много се заблуждаваш ,малкия.Тесногърдието в мисленето ти ,явно е от малък житейски опит.Простено ти е.
36
9
 
21
 
! Отговори
които я харесват преди 11 години
станете от компа, разходете се, запознайте се с някое момиче, че още малко и мумията на клеопатра ще ви се прииска
35
4
 
8
 
! Отговори
Vitalnost ! преди 11 години
Izla4va v pati po-ve4e vitalnost,4ar i sexapil ot mnogo 20 - 25 godi6ni !!!
34
33
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бръчките не привличат никого защото са асоциация на приближаважата смърт. Секс с 54 годишна е безсмислен защото няма да създаде това заради което се прави секс.
33
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от нейното поколение Ким Бейсинджър е много по-красива и чаровна и СТАНА ЗВЕЗДА БЕЗ ДА СИ ПОКАЗВА...

Спонсорирани публикации