Сейдж Сталоун живеел отшелнически живот

Синът на Слай открит в стая, пълна с фасове и бутилки
16 юли 2012 22:00,
47
Сейдж Сталоун живеел отшелнически живот
Сейдж Сталоун. Снимка: Reuters

Синът на Силвестър Сталоун Сейдж, който беше намерен мъртъв в дома си, е бил открит след 3-4 дни и е живял отшелнически като милиардера Хауърд Хюз, съобщи сайтът TMZ.

Помещението, в което било открито безжизненото тяло на Сейдж, било пълно с фасове, празни бирени бутилки и най-различни флакончета с лекарства. Там царял пълен безпорядък.

Още по темата

Никой не бил говорил със Сейдж от 7 дни. Прислужницата пък била в апартамента по-рано миналата седмица, но тя имала изрични инструкции никога да не влиза в стаята на 36-годишния мъж.

Най-накрая майката на актьора изрично я помолила да влезе в стаята на сина й, защото той дълго време не вдигал телефона.

Според полицейски източници обаче смъртта на Сейдж е нещастен случай.

Силвестър Сталоун от своя страна помоли медиите за разбиране и да бъдат по-дискретни.

"Няма по-голяма болка от тазина един родител, загубил детето си. Умолявам ви да уважите паметта на талантливия ми син и да засвидетелствате състрадание към любящата му майка Саша", заяви екшън героят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
10
 
! Отговори
God преди 11 години
Отишъл си е един млад човек. Какво значение има как? Какво трябва да се случи, за да покажем малко състрадание към чуждо нещастие? Да бъдем хора. Лека му пръст на момчето. Няма по-голямо нещастие от това родител да погребва децата си.
38
3
 
10
 
! Отговори
баба Иванка преди 11 години
Ех какви *** имало тука.Абе вие за кви се зимате бе?Наркоман бил,кривоглед бил,добре че умрял та да го видите.Е,видяхте го ама вие кат *** никой няма да разбере щото сте ***,никому не известни комплексари.
37
2
 
5
 
! Отговори
Nikola преди 11 години
Що за отшелнически живот с толкова алкохол и дрога?
36
4
 
2
 
! Отговори
KIKO преди 11 години
RAZXAITEN ZIVOT VODI DO TOVA !!!!
35
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте, не сме запознати какъв е бил животът му, какви са били проблемите му и т.н. и нямаме право да го съдим. Така, че по-добре да кажем само едно: Да почива в мир! И да направим нещо мило за хората около нас, защото никой не е вечен и не се знае дали някой ден няма да съжаляваме за пропуснатите възможности да зарадваме близките си хора.
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тест
33
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знаем дали е бил "разглезен милионерски син" нали така? Много хора не разбират че да си дете на известни родители е брутално бреме и повечето не оцеляват. Дори да оцелеят физически, рухват психически. Поставете се на тяхно място, представете си за малко какво е и ще разберете. А точно българи да връзват кусур на някого че бил "пиянка" е върхът на лицемерието. Стегнете се, бъдете пичове и кажете "лека му пръст на момчето", добър или лош, няма го вече.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такава смърт за холивудските актьори трябва да се класифицира като естественна смърт.Някак си по-безобидно звучи.
31
3
 
8
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
По подобен начин да си отнемеш сам живота е грехота, защото живота е безценен дар, еле пък като си някакъв разглезен *** милионерски син. Има толкова бедни хора които са отговорни пред близките си и се борят с живота, "тежко бреме било понеже е син на Сталоун" айде моля ви да не ви казвам какво е тежко бреме!!!
30
2
 
11
 
! Отговори
Бахх ... преди 11 години
Винаги съм знаел, че аскетизмът е основен атрибут на отшелничеството. Не съм и подозирал, че отшелниците се наливат с алкохол, пушат като комини и замезват с дрога.Това ли е съвременният аскетизъм?
29
0
 
10
 
! Отговори
Хехе преди 11 години
Ние българите сме все наопаки. Цялата западна преса още веднага писа ,че в стаята са се валяли толкова алкахол и хапчета ,че е ясно от какво е починал. Как тяхната преса може смело да изказва мнение ,а нашата се чуди как да завърти новината така ,че хем да кажат нещо ,хем нищо да не кажат??! Жал ми е за бащата като за всеки човек загубил дете. Но ми е *** как величаят Сеидж колко бил работлив и умен ,пък той се надрусал ,смесил с алкохол и претовареното му сърце не издържало...
28
3
 
21
 
! Отговори
байо от село преди 11 години
Няма по- силен от цар АЛКОХОЛ. То и ние на село си пийваме, но всичко с мярка.Хич пък тъй бивали, до оливане.
27
3
 
16
 
! Отговори
бобо преди 11 години
да,видяхме имението,много отшелническо наистина
26
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Един наркоман по-малко....
25
76
 
5
 
! Отговори
Aлов преди 11 години
И той бил кривоглед с физиономия на психично болен като баща си.Семейство ***.Добре,че умря та да му видя снимката.
24
43
 
25
 
! Отговори
ПОТЕН КОН преди 11 години
Умолявам ви да уважите паметта на талантливия ми син-ПИЯНКА ЛИ Е НЕ МИ ГО ХВАЛИ,ЧЕ Е ТАЛАНТЛИВ!
23
4
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еее и вие като почнете, друсал бил пил бил пушил... и по жени ходил все пак е на 35..Може и кола да е карал.Със сигурност е гледал телевизия и е имал компютър.Може и да е хапвал повечко солено или мазничко.А може и да си е легнал с мокра глава.Иначе ако не беше правил всички тези нещо със сигурност щеше да живее вечно.Просто хората са смъртни.В един момент умират.Никой не е останал :)И по добре... като се замисля кви *** има.
22
12
 
22
 
! Отговори
муспи преди 11 години
И ние можем да се похвалим с отшелници - Стоичков и Бербатов, царя и княгинята, Боко и Цецо...
21
11
 
15
 
! Отговори
Моментално преди 11 години
хер Флик да назначи проверка дали тези фасове са били от кутии с бандерол, истински ли е бандерола и пушил ли е на обществено място! Да се глоби баща му ако е пушил контрабандни цигари и/или си е позволявал да пуши и в парка. Минимум 90 кожи да му се смъкнат! МВР да направи активно мероприятие и занюха всички фасове. Кръв ако ще да пикаят, но трябва да ги изкарат контрабандни тези фасове и цигарите. Бюджет има за връзване. Бонуси, мероприятие по подмазване и после избори. Пари трябват!
20
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бени Хил и той е живял отшелнически живот, но това ли е най-важното? Хайде стига уеб-импресии от съдбата на хората, защото май вярно има справедливост...