Сейдж Сталоун се предозирал с болкоуспокоителни?

Баща му наел частен детектив, който да разследва смъртта му
Обновена: 18 юли 2012 15:52 | 18 юли 2012 14:41,
18
Сейдж Сталоун се предозирал с болкоуспокоителни?
Архивна снимка на Сейдж, Ейми Бренеман и Слай от 1996 г. Снимка: Reuters

Синът на Силвестър Сталоун – Сейдж, който беше открит мъртъв, може да се е предозирал с болкоуспокоителни, след като са му извадили пет зъба две седмици преди да почине. Това разказа майка му Саша Цак, пише британският в. „Сън“.

Майка му го съветвала да не си причинява това в зъболекарския кабинет за един ден. „Казах му: Недей да си вадиш повече от един зъб“, сподели 66-годишната Саша, първата съпруга на Слай.

Шишенца с лекарства бяха намерени в дома на 36-годишния Сейдж в Лос Анджелис на 13 юли.

Междувременно стана ясно, че Силвестър Сталоун е наел частен детектив, който да разследва как е починал синът му.

Още по темата

Звездата от „Роки“ е съкрушен от загубата и е твърдо решен да разбере причината за трагичната смърт на 36-годишния Сейдж, който е дете от първия му брак.

66-годишният Сталоун се е срещнал в дома си с частен детектив Скот Рос, който разследваше също смъртта на Майкъл Джексън и случая с упражненото насилие върху Риана от бившето й гадже Крис Браун.

Екшън звездата иска детективът да научи какво точно се е случило със Сейдж и макар че в случая няма данни да насилие, Сталоун не го изключва като възможност.

Бащата иска да знае също какво е правил Сейдж през последните седмици от живота си, дали е употребявал наркотици или алкохол и дали изобщо е имало нещо, което да го притеснява, съобщава сайтът TMZ.com.

Първоначалната аутопсия на тялото на Сейдж се оказа ненадеждна и причината за смъртта му ще стане ясна до два месеца, когато бъдат готови токсикологичните изследвания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
гадна кучка преди 11 години
HIAKOIA явно говорят за себе си и за това, че в реала са незабележими. И аз това се опитах да им обясня на тия нещастници, но по друг начин. То поведението им издава, че те са наркоманите. Аз отраснах с него и филмите на баща му. Не им се обяснявай, няма да разберат. Нали виждаш, че надрусани са невменяеми.
15
0
 
2
 
! Отговори
HIAKOIA преди 11 години
ABE HORA KAJETE EDNO LEKA MU PRUST NA MOMCHETO. KAKVO STE HUKNALI DA OBSAJDATE MAIKA MU , BASHTA MU. OTISHAL SI E EDIN MLAD CHOVEK BADETE MALKO PO DOBRI. KAKVO VI INTERESUVA NARKOMAN LIE , KAKAV LIE, I KOI E NA SNIMKATA TOLOKOVA LI E VAJNO. BEZDUSHNICI.
14
3
 
2
 
! Отговори
гадна кучка преди 11 години
Не ми стигнаха символите, за това тук ще продължа. Имайте малко жал поне към момчето, което ми е набор и е 2 месеца по малък от мен. Дано заровите дете и да говорят за него,както вие сега. Искрено ви го пожелавам като сте толкова отворени. Много лесно е без да знаете да говорите. Нямам повече какво да кажа на магистрални наркомани като вас. Живейте си вашия скапан живот, не чуждия. От компа сте много велики, в реала нищо, липсва ви личен живот май.Нещастници.
13
0
 
3
 
! Отговори
гадна кучка преди 11 години
До анонимен с 13-1 коментар. Има зъболекари, които вадят по 5 зъба. На моя позната се налагаше да вадят по 5 и по 6 наведнъж. Главоломно й правеха проблем зъбите. Така, че не лъжи за нещо, което съм виждала с очите си. На баща ми някога също са му вадили 2 пъти по 3 зъба и 2 пъти по 5 зъба заради парадентозата. А за наркоманите искам да кажа, че са завистливи комплексари. Това, че вие вземате наркотици не значи, че трябва да обиждате. Израснала съм с филмите на Слай и Арни. Имайте малко жал поне
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма такъв зъболекар, който вади по пет зъба наведнъж.
11
3
 
14
 
! Отговори
Номер 9 преди 11 години
Що ми изтрихте линка бе, *** днесаджийски чалгаджийски
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно как така като умре някой известен и винаги разследват поне година или повече от какво, как и защо е умрял... Винаги е мистерия... ама всъщност изобщо не е.... да лапат пари като поддържат интереса на хората, тва е истината... така беше и с Уитни Хюстън и с Майкъл Джексън...
9
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някои неща за италиано-чифутското животно Сталоун и майнд-контрола.
8
6
 
4
 
! Отговори
ВЪПРОСЧЕ преди 11 години
Нали 5 зъба му махнали на лигоча и от тва бил пукнал ? Май ше се окаже поредния друсалник !
7
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Децата на световноизвестни родители са най-самотните същества на земята. Те нямат личен живот, нямат детство, нямат приятели. Когато тези неща ти липсват, а в замяна имаш много пари, обикновено резултатите са страшни. Повечето не оцеляват. Не говоря за физическо оцеляване, а за психическо. Лека му пръст на момчето.
6
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали е Саша или Ейми-все трима евреи има на снимката...
5
2
 
15
 
! Отговори
пак аз преди 11 години
тъкмо и аз това щях да пиша ... на снимката не е майката на Сейдж - Саша а актрисата от "Съдия Ейми" - Amy BrennemanТо не че някога снимките под статиите в днес.бг са имали нещо общо с истината ама все пак да го утчним.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това на снимката не е Саша, това е Ейми Бренеман...
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези американски звезди са такива наркомани, че в България ни е бедна фантазията. Е, поне умират докато сънуват щастлив сън, но едва ли са живяли щастлив живот, иначе нямаше да се захващат с наркотици, болкоуспокояващи и т.н.
2
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво да ги мисля пък и тези. Да заплача ли, какво?
1
13
 
14
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Нежно момче,прилича на...майка си,явно няма...закалката на баща си.