Кристен Бел: Всичко в живота трябва да бъде приемано с любов

Или коя е новата „Кристен“ на Холивуд
28 авг 2012 19:20,
4
Кристен Бел: Всичко в живота трябва да бъде приемано с любов
Снимка: сп. Zooey

Кристен Бел е прелестната винтидж красавица от корицата на септемврийския брой на списание Zooey.

Актрисата може да изглежда като Ледената кралица, но всъщност от нея блика истинска положителна енергия. В сесията Кристен донякъде ни връща блясъка на холивудските богини от 20-те години на миналия век.

Най-новата лента със сладката блондинка, известна от сериала „Клюкараката" и филмите „Вероника Марс", „Брулеска" и „Когато си в Рим", е комедията с Брадли Купър - „Гепи и бегай". Тя ще се появи по кината в средата на септември.

Ето какво споделя 32-годишната актриса за списанието:

С какво годеникът ѝ Дакс Шепърд, с когото са заедно от пет години, я е спечелил: "Колко време имате? Той е изключително общителен и винаги казва това, което мисли. Понякога хората го мислят за много властен или за всезнайко, но аз мисля, че това е хубава черта. Когато е уязвим или се чувства несигурен, той си признава, а не се прави на голям мъж. Това е толкова привлекателно!"

Дали някога е мислила да се откаже от шоубизнеса: "Не ми се е случвало често, но имах един учител в гимназията в Оклахома, който пред целия клас ми каза, че пея фалшиво и тогава доста се отчаях. Странното е, че 20 минути след като часът приключи и излязохме от клас, ми се обадиха, че съм получила първата си роля за мюзикъла на Бродуей „Приключенията на Том Сойер". Това е най-голямата ирония в живота ми.

Затова, че е много сантиментална: "Да, наистина е така - моето най-ценно притежание е венчалната халка на баба ми. Мисля, че всичко в живота трябва да бъде приемано с любов и във всичко трябва да се търси положителната страна."

Разгледайте снимките на чаровната Кристен Бел в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мен тая ме кефи
3
1
 
3
 
! Отговори
Легендата преди 11 години
Обичам Вероника Марс!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Клюкараката" и филмите Вероника Марс", Брулеска" Само тук - 3 грешки.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кристен, отиди да живееш в Столипиново, не в Холивуд, и пак ще те питам...