Робърт прости на Кристен

Патинсън не можел да живее без нея
17 сеп 2012 10:45,
39
Робърт прости на Кристен
Робърт и Кристен отново са щастливи заедно. Снимка: Reuters

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт се събраха. Актьорът прости на половинката си, която му изневери с режисьора на „Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс и това стана обществено достояние.

Малко преди официалната премиера на последната част на сагата „Здрач" двойката е решила да изглади проблемите си и да се събере отново, пише в. Sun.

Източник разкрива пред медията, че Патинсън се чувствал ужасно от случилото се, но и не можел да издържа без своята половинка и решил да ѝ даде втори шанс.

„Те разбраха, че не могат да живеят един без друг. Кристен си изля сърцето пред него и го увери, че това е била еднократна грешка и няма да се повтори".

„Робърт видя, че това е една глупава грешка и след много разговори ѝ прости. Те наистина се обичат", допълни информаторът пред медията.

Разбира се, събирането им е имало и някои условия, които Патинсън е поставил. Едно от тях е Стюарт да прекарва повече време в родния му град Лондон, за да са заедно въпреки натоварената му програма.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
10
 
19
 
! Отговори
.... преди 11 години
"... това е била еднократна грешка и няма да се повтори" със същия човек!Никога!Еднократните грешки са простими, нали??Дори и да са многократни ...
2
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мен ме вълнува съпругата на режисьора простила ли му е и също така защо той не беше уволнен както уволниха Кристен ?
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
premest :)