Хавиер Бардем: В мен живеят и мъж, и жена

Испанският актьор признава, че е свръхемоционален и така му харесва
Обновена: 24 сеп 2012 07:27 | 24 сеп 2012 07:26,
14
Хавиер Бардем: В мен живеят и мъж, и жена
Снимка: сп. GQ

Той е емоционален, експресивен, страхотен актьор и любящ съпруг. Хавиер Бардем се чувства благословен, че има до себе си съпруга като Пенелопе Крус. А семейството му се допълва и от 20-месечния Леонардо, който успя да превърне брюнетката в перфектна домакиня и майка.

Бардем не играе в американски продукции, но пък ролите му винаги са силни и впечатляващи. В Холивуд неговата законна половинка е в пъти по-известна от самия него, но това ни най-малко не го притеснява. Наскоро Барак Обама сподели, че и неговият случай е същият, както и на Джей Зи.

Все пак сп. GQ реши да го почете, като го изкара на октомврийската си корица, която излиза в два варианта (във другия е Дензъл Уошингтън). А ето и какво казва в броя за себе си:

За съпругата си Пенелопе Крус: „Щастливо женен съм. Дишам и живея спокойно. Истински съм благодарен за това, че има кой да ме обича".

За това дали гледа превъплъщенията си на екрана: „Фактът, че харесвам героите си, не означава, че обичам да гледам как съм влязъл в образите им. Не мога да гледам дори очите, носа или гласа им. Не мога да го правя, но когато се наложи, не наблягам на детайлите, не слушам гласа си, нито се съсредоточавам върху носа си. Става въпрос за нещо по-голямо от това".

За своята емоционалност: „Отгледан съм така, че да не се страхувам да показвам емоциите си. В мен живеят и мъж, и жена. Имам мъжки и женски черти едновременно. „Бъди мъж" - какво означава това?".

Вижте снимки в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
4
 
! Отговори
Nord преди 11 години
То всеки човек е така, съчетава черти и емоции и на двата пола, друг е въпроса дали ще го усъзнае някога в живота си.
6
0
 
5
 
! Отговори
хех:) преди 11 години
До dragozow да хубав е много...за филма говоря и актьора е добър определено. И Яж, моли се и обичай е известен филм с него(макар, че е за младите гаржета), и Призраците на Гоя.
5
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен Сидеров премиер!
4
0
 
15
 
! Отговори
dragozow преди 11 години
Според мен най-силният му филм е "Морето в мен". Много добър актьор, на мен лично ми е любимец.
3
6
 
37
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Всеки човек има и мъжка и женска страна и това е природата.Всичко друго е избиване на комплекси.Нещо повече, като се заговори за хромозоми, генетично може да се каже че мъжът има в себе си мъжка и женска страна, докато жената - само женска. Защото жената е изградена със две X хромозоми - XX, докато мъжът и със X и със Y - XY.Казано с други думи, човекът е от женски пол по default. Мъжът се явява мутация.
2
2
 
31
 
! Отговори
хех:) преди 11 години
малееее...не играе в Холивудски продукции??? Не бил известен????днес.бг - зле сте.Вики Кристина Браселона-главна роляНяма място за старите кучета-поддържаща роля като Антон Шигур-името по спомен цитирам(и май взе номинация за оскар, но не съм 100% сигурен)взе оскар и за Butiful(няма значение, че тоя не е хамерикански-дали не е известен)-така се казва с печатната грешка.Но според днес.бг той не е известен. Последните 5-6 год. прави в пъти по-силни роли от Пенелопе(нищо, че съм и фен).
1
5
 
59
 
! Отговори
Зиг преди 11 години
Когато си истински мъжкар, можеш да си позволиш подобно изказване. Не като женчовците, мислещи, че са изцяло изградени от Y-хромозоми, и избиващи комплекси, правещи се на мачовци.