Салма Хайек: Щастливо омъжена? Мислех, че е невъзможно

Актрисата разказва за отношенията с мъжа си и борбата с килограмите
Обновена: 28 сеп 2012 09:38 | 28 сеп 2012 09:37,
15
Салма Хайек: Щастливо омъжена? Мислех, че е невъзможно
Снимка: сп. More

Салма Хайек е една от най-сексапилните жени в света на киното и няма съмнение, че знае как да запази романтиката в брака със съпруга си – милиардера Франсоа-Анри Пино (той е изпълнителен директор на френската фирма за луксозни марки PPR, чиито брандове включват Gucci и Balenciaga). Оказва се, че тя го прави чрез палави, еротични SMS-и, които му изпраща редовно.

46-годишната актриса разказа сама тези интимни подробности за брака си за октомврийския брой на списание "More".

Хайек споделя и други детайли от живота си за борбата с килограмите, за дъщеря си Валентина и за любовта си към хубавата храна.

Ето и няколко акцента от интервюто с най-известната мексиканка в Холивуд:

За палавите SMS-и, които изпраща на мъжа си:

"Разбира се, мога да ви покажа един текст, който ще ви изненада и ще ви изчерви. Мога да ви покажа хиляди даже, но няма да го направя. На встрани от това искам да кажа, че Франсоа е майстор по вземането на решения и на него се дължи това, че моят живот и моята кариера са във възход в момента."

За това, че е чревоугодник:

„Аз не съм кльощава. Имам си своите извивки и не съм щастлива с тях през цялото време. Като повечето жени и аз си имам своите слабости и по отношение на някои храни. Обичам храната във Франция, обичам червеното вино и това е проблем за поддържането на моята форма."

Все пак как пази формата си:

"Трябва да се мерите всеки ден на кантара и трябва да имате килограми, които да ви алармират, че ви е време за диета. Когато стигнете до тези килограми, вие трябва да дадете заден ход на чревоугодничеството. Аз не съм много издръжлива при физически упражнения, но гледам да съм активна в живота."

За връзката с мъжа си:

"Знам че с него мога да бъда слаба и несигурна, но той винаги ще ми вдъхне кураж и смелост. Някои жени си мислят, че жените винаги трябва да са силни, но това не е така. При нас с мъжа ми няма борба за власт. Нямам нищо против да правя неща за него, защото и той прави много за мен."

За брака:

"Честно казано, не мислех, че е възможно да бъда щастливо омъжена. Смятах, че всички женени хора са тайно нещастни и не се развеждат заради децата си. Оказа се, че не е точно така."

В галерията на Tialoto.bg можете да видите снимките на Салма, чийто два нови филми „Диваци" и „Here Comes Boom" ще се появят по кината тази есен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
lili преди 11 години
mnogo krasiva jena, neveroiatna e.
7
0
 
0
 
! Отговори
Месия преди 11 години
Имам си едно розово G., ама не го нося... Хубава... Ричард заселва острови с животинки, а при вас как е? Венера в кожи или къде е "Купонът"?
6
0
 
2
 
! Отговори
№4 преди 11 години
къде ми е коментарамного други, по-агресивни, под други статии стоят
5
0
 
1
 
! Отговори
t-rock преди 11 години
Яки (.) (.)
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичките й интервюта ни разкриват идилията на семейния им живоот А милиардерът си ръга чушки в боба къде свариЛинда Еванджелиста и тя мисли, че е романтичен
3
2
 
23
 
! Отговори
ммда преди 11 години
Много красива жена и знае за кого да се омъжи. За милиардер, естествено. Той е малко грозен като типичен французин, но на кого му пука. Ореола от пари така го разкрасява...
2
3
 
6
 
! Отговори
аха преди 11 години
1
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Писна ми от актриси с примитивно изражение.