Пазете се от извивките на Кристина Агилера!

Певицата парадира с наедрялата си фигура
Обновена: 10 окт 2012 14:44 | 10 окт 2012 14:44,
59
Пазете се от извивките на Кристина Агилера!
Кристина Агилера, Снимка: Reuters

Кристина Агилера се появи в лилава прилепнала по пищната ѝ фигура рокля на обявяването на номинациите за Американските музикални награди в Лос Анджелис.

Ако е имало някакви съмнения, че Кристина не се чувства добре в кожата си, то те окончателно изчезнаха.

31-годишната певица позира уверена в своя външен вид и не беше пропуснала да подчертае формите на тялото си до най-малкия детайл.

Изпълнителката на хита „Beautiful" се въртеше услужливо пред фотографите, така че да я хванат от всички страни.

С този свой ход тя заплаши да провали репутацията на Ким Кардашиян като знаменитостта с най-сексапилни извивки в Холивуд.

Кристина не беше пропуснала високите токчета, изкуствените мигли, изрусената коса, които са характерни за нея, но ги беше допълнила с кичури в розово-лилав цвят.

R&B звездата Риана и рапърката Ники Минаж поведоха номинациите за наградите с по четири броя, като са в ожесточена конкуренция с попзвездата Джъстин Бийбър, който получи три номинации. Другите изпълнители с най-много евентуални отличия са Кейти Пери, Дрейк, Ъшър и Maroon 5.

Наградите ще празнуват своя 40-годишен юбилей тази година и церемонията ще се излъчва на живо от Лос Анджелис на 18 ноември.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
13
 
16
 
! Отговори
МАЛИИИ БАБАНКЕЕЕ преди 11 години
Те тва е ся най *** кефи да има кво да пипнеш не няква плоска като молив с два малки домата дето нищо не осещаш ей тва си е 6
30
19
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето доказателство,че дебелите са завистливи злобарки, как може да кажете на това красиво. Не вярвайте на мъжете си, те няма да ви кажат никога,че сте дебела,защото ви обичат. Вярвайте, на огледалото и ако в него виждате хипопотам тичайте във фитнеса, защото бъдете сигурни,че мъжете ви си мечтаят да имате стегнати тела и се заглеждат по-такива, няма да ви харесват вечно ако не се поддържате-затова сте жени.сега цъкайте пак минуси :)уи
29
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
малеее това дупе като го шибнеш сутринта вечерта ще те посреща трептящо.
28
8
 
23
 
! Отговори
Дедо Шишарко преди 11 години
Е те това е Сгодна Женица!
27
8
 
1
 
! Отговори
Aljem преди 11 години
Ben sevgi dolu bir sürü yapmak
26
3
 
13
 
! Отговори
Хахо преди 11 години
Ах каква си ми пухкавичка. Муци!
25
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И малко дупе. По-добре от това да оплювате и да седите по цял ден на дебелата баница е да се размърдате със спорт и да спрете да критикувате. Не се заблуждавайте,че мъжете харесват слонове-харесват жени със стегнати фигури,вашето е мързел и плюене на слабите. Тези килограми ще ви навредят с течение на възрастта.
24
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чисто физически, за една певица е по-добре да е малко по-едра - за силен глас трябва голяма тяга. Обърнете внимание как всички тънички певици, когато взимат много високи тонове им трябва опора, или леко се превиват(навеждат), това е защото нямат физическата възможност да поемат това напрежение.
23
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На първо място, тази жена може да пее и има глас!Но не може да се отрече, че изглежда доста запусната, което звезда от нейната величина не трябва да си го позволява.Никой не е казал, че трябва да прилича на скелет, но все пак тази рокля я пръска по шевовете, което е прекалено!
22
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено, че беше 100 пъти по-добре преди. Жената като цяло трябва да е слаба и нежна-тогава е крсива. Дебелите жени на по 25 години приличат на лелки-състаряват се с килограмите си. Не мога да разбера защо дебелите жени мразят толкова слабите и ги наричат анорексички. Мацките просто поддържат фигурата си със спорт,а не с гладуване и си ядат каквото си искат,естествено е генетично понякога,но това не значи,*** трябва да бъдем мразени от хипопотамите заради това,че имаме малко кръстче (талия) и
21
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз пък нямам нищо против закръгленичките жени, стига да има пропорционалност на тялото, даже ги предпочитам пред скобите
20
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Както момичето само е казало, не и пука от мнението на такива като вас...така че :)))Можете да си коментирате каквото си поискате.Интересно, ако отслабне и възвърне старата ти фигура и пак и публикуват снимки тук, сигурно същите, които плюят ще започнат да се дърв..т на нея :)Абе...смешковци! :)
19
6
 
37
 
! Отговори
Смок преди 11 години
Супер си е! Падам си по такива жени. Който иска манекенки по 45 кила да си гледа модните шоута. Жената затова е жена, за да изглежда като такава, а не като изсушен чируз. Очи пълни, ръцете - също! Идилия! :)
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
всички съобщиха вече за десятъка върху банковите лихви, само вие пишете за г.за на агилера
17
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
прекалено на мода станаха големите г.зове
16
20
 
8
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
Никой не е наложил идеята, просто свинчоци не ми го дървят!
15
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
чудовището от лохнес. определено мъжете са готови да е* какво ли не
14
12
 
49
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Имам въпрос към всички, които пишат: Кой ви каза, че трябва да съществуват само слаби анорексички и че те са идеал за жена? Защо не обърнете виждането си и не кажете "ауу, тая каква е слаба, де да имаше корем и дупе, да има какво да барна"!!!! Кой наложи идеята, че жената трябва да е слаба и затова около мен само жени, които се тъпчат с марули и гледат гладно.
13
6
 
10
 
! Отговори
ужасен преди 11 години
Мъле, къф Краз е отпрала тая!?!
12
3
 
13
 
! Отговори
гого преди 11 години
И пак бих я ковнал, кво