Нови продажби със старо тяло

Кристина Агилера изрови вехти снимки, за да рекламира отново аромата си
26 окт 2012 15:26,
4
Нови продажби със старо тяло
Снимка: Christina Aguilera

Кристина Агилера наскоро заяви пред списание "People", че обича тялото си и начина, по който то се е променило напоследък.

Явно обаче от нейния екип не са в такъв възторг от пищните ѝ извивки, защото вместо да заснемат нова рекламна сесия с певицата, те са използвали нейни снимки от преди две години за новата реклама на парфюма ѝ от 2010 година „Aguilera Royal Desire".

Вероятно сте виждали скорошни кадри на Кристина и знаете, че тя е с доста по-заоблени форми от тези в клипчето и печатните реклами на аромата.

Според експертите, пък става въпрос за масивна атака на образа на Кристина с фотошоп. Според тях цялата анатомия на певицата е „ремонтирана" и всъщност става въпрос за компютърна измама.

Други пък казват, че снимките са си стари от периода на Кристина, когато копираше стила на Мерилин Монро. Какъвто и да е случаят Кристина очевидно не е толкова доволна от килограмите си, колкото твърди!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
малкия местан преди 11 години
тя да ми се яви хич няма да я бавя
3
0
 
5
 
! Отговори
Я преди 11 години
Агилера е певица от световна класа , а някои "журналисти" са нещастници също от световна класа ...
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това заглавие е просто върхът на тъпотията, честно!
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Рекламата е от преди близо 2 години, когато снимаше мюзикълът BURLESQUE -тогава тя беше супер слаба. Защо правят от НИЩО новина??? *** журналисти. Като не са наясно, да вземат да се поинтересуват поне малко. А вие, смешници от днес, веднага да преведете "новината" от дейли мейл...