Гаджето на Лейди Гага си паднал по нея, защото прилича на майка му

Певицата и Тейлър Кини мислят за деца
Обновена: 2 ное 2012 17:10 | 2 ное 2012 16:21,
48
Гаджето на Лейди Гага си паднал по нея, защото прилича на майка му
Лейди Гага. Снимка: Reuters

Американският актьор Тейлър Кини харесва силни и незвисими жени. Като майка му.

Именно приликата с родната му майка е причината 31-годишният актьор да се влюби в екстравагантната поп звезда Лейди Гага, чието истинско име е Стефани Германота, пише "Дейли мейл".

26-годишната певица е известна с твърдата позиция, която винаги заема, защитавайки вижданията си. Тя, например, е върл защитник на правата на хомосексуалните.

“Тя работи изключително много и е силна и вдъхновяваща личност като мама.” - заявява в интервю за “Сън” актьорът. “Търсех силна жена, може би заради това си паднах по Гага” - допъва той.

Актьорът срещнал ексцентричната си половинка на снимачната площадка през юли 2011 г. Там той участвал в заснемането на клипа към песента “You and I”.

Във видеото двамата се женят, като не би било голяма изненада това да се случи и в действителност. Тайлър казва, че двойката е получила благословията на майка му - Пам. Борбената жена е отгледала актьора и трите му братя сам-сама в Пенсилвания.

“Майка ми иска от мен да се оженя и, разбира се, да имам деца.” - допълва актьорът - “Много съм щастлив с връзката ни. Аз съм един голям късметлия.”

По нататък актьорът продължава по темата с децата: “Искам да зарадвам майка си с внуци. Смятам, че ще бъда добър баща. За мен би било удоволствие, а и в крайна сметка съм в подходяща възраст.”

Според RadarOnline певицата също е нетърпелива да създаде семейство с приятеля си. Тя разказвала на всички колко е влюбена в Тайлър.”Тя наистина го смята за единствения” - твърди източник на медията, който е близък до двойката.

Въпреки голямата любов между двамата, турнетата на Гага и неспирните ангажименти на снимачната площадка за Тайлър са причината щастливият семеен живот все още да не е започнал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: Лейди ГагаТейлър Кини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Вашето ниво е доста ниско защото Стефка нито прави качествена музика, нито добро шоу. Виждате, че и Адел и Тейлър Суифт са по-млади и вече са постигнали повече в музиката от вашто Стефче. Колкото до концертите Стефка е много нива надолу в шоуто в сравнение с U2, Бон Джоуви и AC/DC. А класациите - не тези за кликванията в интернет, показват, че изпълнители като Роджър Уотърс, Селин Дион, Мадона и Брус Спрингстийн са много над Стефка като шоу. Ето това е истината, а вие си говорете за ниво.
34
1
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Тулски ти *** ли си тук? Напиши ясно, за да се знае: "тук не може да се пишат критични неща за Стефка". Така ще е ясно за всички, че ти си в основната завера хората да не могат да казват това което мислят.И нещо друго забелязвам в псевдонима Tulski - отвореният разбирач. Много често дава определения за хора, които не познава. Виждал съм коментари в други музикални и немузикални теми. Тъпо е точно такъв човек да говори за спамене, още по-тъпо е точно такъв фен на Стефка да говори за ниво.
33
1
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Браво на всички фенки на леля Стефка. Доказахте, че по далече от носа на Стефка не виждате.Аз не съм разбирач - а вие к'ви сте? Аз дебна и кисна, а вие к'во правите? Всяка статия за Стефка е обсипана с ваши славоизилияния. Сигурно сте щастливи да я идеализирате - продължавайте да го правите необезпокоявани в монстърския си сайт, а там където има и други хора - оставете възможност и те както и вие да пишат своето мнение - колкото и да не ви харесва.
32
0
 
3
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Сигурен съм ,че Гага ще се нареди в класациите за велики певци още след 10 години . Пред нея има много път и като гледам за сега върви успешно.Не знам ,но Мадона(нищо против),Ейси Диси и другите не са развявали българското знаме и не са качвали деца на сцената. Гага винаги е себе си и не се нуждае от сценарий.Като става за въпрос , но билетите на Гага са по скъпи от тези на ДжейЛо,сам попадаш в противоречие
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поканени бяха най-много 200 деца от домовете и то ,защото е добър човек. Имаш доста самочувствие за човек , като не си събирал по 1 милион души.Не казвам ,че Гага е на върха на класациите ,но че зад нея има многооооооо изпълнители ,а и за 3 години кариера , 1-2,5 млн. души публика е много.Дженифър Лопес , не че имам нещо против нея ,не е събирала толкова публика за 3 години ,а е създавала предимно песни,като К. Пери,Риана и другите.Гага за мен е хубава и не можеш да противоречиш на мнението ми
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук става въпрос за Гага , а не за другите Боб...като си им голям фен пиши за тях там , където трябва.ДжейЛо ми харесва , но и тя е в арената , не на стадиона, още не е продала пълния капаците ,за сега Гага води , на Дженифър Лопес са продадени около 7 500 билета , а на Гага 8750 билета.Ако бие Гага ,то ще е заради сцената .На Гага сцената беше много голяма и зае много места.Та Боб по коментарите ти приценявам , че си голям материалист , и че завиждаш ,че Гага бие в интернет пространството.
29
1
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
За вас като фенки остана да кликвате на клавиатурите си, за да създавате "армия" от фалшиви фенки, които да класират вашто Стефче по предните места в класациите на музикалните телевизии. Там където са истинските фенове, публиката, която е готова да даде колкото и да е пари, да чака заедно с другите в пек и дъжд, да преживява, куфее и пее, там Стефка няма толкова фенове. Там изведнъж тази многомилионна маса се стопява. Така Стефка за 50 концерта едва е събрала 1 млн. фенове. Факт!
28
1
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
JLo: Освен че е секси, може да танцува, щото е бивша танцьорка. Нейни песни са в челото на поп и латино класациите в цял свят от началото на годината, та и до сега. Може да са бозави песничките й, ама сексапила й продава. На концертите й в Америка на някой дати е събирала по 60-70 хиляди публика. Ще видите и че в Армеец ще събере повече от Стефка, просто латината е по-готина - факт!Е, не можела да пее?! Ами то и Стефка припевите си в Арена-Армеец ги изкара на плейбек - факт!
27
2
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
И вашта леля точно това прави. Странното е, че вместо да й се вдига посещаемостта и приходите от концерти при нея нещата спадат. Ниски доходи от концерти - щото билетите са й евтини и въпреки това пак не може да достигне постиженията на сегашните гастролиращи звезди. Хайде да се обзаложим, че Джей Ло е продала повече билети от Стефчето. Питате се защо? Ами защото латината е много по вървежна от Стефка. JLo е по-хубава и по-секси в пъти от Стефка.
26
2
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Информацията за концертите, посещаемостта и публиката е важна защото това е истинската стойност на т.нар. звезди. Знаете ли кога един изпълнител залязва? Когато концертите му в различни страни се канселират заради ниски продажби, а не когато в нет-а му гледат клипчетата. Публиката на концертите, която дава пари тя е важна за групите и изпълнителите. Вече никой не живее от продажби на албуми и сингли. Всеки гледа да издаде албум и до месец-два да е тръгнал на турне.
25
2
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Като не ви пука що ме коментирате и апострофирате? А? Май от истината ви боли. Жалки сте в опита си да издигнете вашта певачка в очите на хората.В София AC/DC (около 50 хил.), Депеш Мод (2006г. - 40 хил.), Джордж Майкъл - 40 хил., Мадона - 50 хил., Металика - 60 хил., Елтън Джон 25 хил. Това са десетки хиляди публика, дошли не с покани.Билетите на тези истински звезди никога не са били евтини, но има хора, които ги харесват и слушат и те са много повече от публиката на вашта Сетфка. Факт!
24
0
 
2
 
! Отговори
Free преди 11 години
До Ами на него проблема му е завистта ,която изпитва и това ,че Гага го комплексира. На такива хора само можеш да кажеш : "К'во ми пука за твоето мнение!" и да г подминаваш на улицата защото неговите болни амбиций са го довели до този хал! И след като не е успял ...сега трябва да ни залива с помията си.! Е Боб на нас "К'во ни пука за твоето мнение" ?! Ти си просто един завистлив човек .....Мир!!!
23
0
 
1
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Много от съвременните колежки на Гага , гледат да си направят песни и да тръгнат на турнете чак след 5 години .Гага тръгна да покорява света още от първия-третия си албум и се радва на немалък интерес.Някои музикални рекорди от нея не могат да се счупят от съвременните и колежки(Риана,Кейти Пери и др.)Върни се назад в годините и виж дали дали легендите са се радвали на интереса,който имат сега.Всичките им рекорди са поставени на скоро,а Гага още нова,има голям успех и това е добър показател.
22
0
 
2
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Сигурен съм,че и твоите любимци не са били толкова известни от начало.На 26 години и събира по 1-2,5млн. души на турнета, прави печалби по 100-250 милиона на турне. Велики хора са я признавали. Твоите легенди имат повече постижения , но те са ги градили с десетилетия,а Гага само за 3-4 години постигна и то немалки постижения,дори да е на 15-то място по турнета ,това не е никак малко за толкова кратка кариера.Пред нея има много път и един ден вярвам ще стане легенда,има талант,идеи и вдъхновения.
21
0
 
3
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Билетите не били скъпи...Глупости ,за да наречеш евтини билетите и трябва да са 60-80лв.На Мадона не бяха,кой знае колко по скъпи.Държа се много топло на сцената,а не надуто. Това ,че не си и фен , не значи ,че трябва да я нападаш.Добре смяташ,че има по-добри от нея(твое мнение),е тогава отиди да пишеш добро за тях на техните статии ,а не да нападаш Гага. Който иска ,това ще си слуша!!!Постиженията на Гага на са толкова незначителни,колкото казваш.
20
0
 
2
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Да бе ако кажеш , че и хореографията и беше лоша...Преди време казваше ,че Гага горе долу я бива ( някъде след концерта) ,ама почваш да ставаш нагъл , да я оплюваш и сам да се заблуждаваш. Най-много ми писна от думите ти Стефче ,лелка и фенки!!!Гага доведе над 100 души екип , замъка е една от най-големите структури ,използвани за концерти и турнета , дойде с 42 тира , събра около 10 000 души , което по време на криза не е никак странно,раздаде се на сцената,беше топла и ти пак не си доволен.
19
2
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Да сме живи и здрави догодина пак ще коментирамеКонцертите на леля Стефка в Америка и тези на Депеш и Бон Джоуви в Европа и света.Още сега мога да се обзаложа, че Сефкиното шоу няма да може да се мери нито като публика, нито като посещаемост. За доходност няма да говорим. В предишното й турне Стефка е пяла по села и паланки, излизала е над 200 пъти и едвам е докарала някакъв резултат. И сега е така, ниска доходност - щото шоуто й е евтино.
18
3
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Класациите, които сте изплющяли нямат нищо общо с тези за продажби на музика за всички времена - там седят едни други изпълнители.А това, че Адел е класа над Стефка - няма спор. Просто Стефанка нито е невероятна певица, нито е убавица, нито има представа за добро шоу. Дали става за третокласна танцьорка други ще кажат, но според мен и там е пълна скръб. Тътри се смешно и ръкомаха монстърски ръчички :))Лелче, това не е танц - шок и ужас е.
17
3
 
0
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Лъжете фенки на леля Стефка. В Лондон е събрала хора, но цифрите се отнасят за два концерта.Билетите й за Армеец не бяха скъпи - не говорете глупости. Да не говорим, че над 1000 човека са влезли с покани защото не биха дали и 1 лев за тази клоунада, която се тътреше по сцената.Смешка е леля ви Стефка, тя си е смешка. Не съм търсил никакви снимки - нямам нищо общо с този сайт.Стефка си е грозна на всяка втора снимка и не е нужно атора на статията да търси, за да намери леля Грозилка.
16
1
 
4
 
! Отговори
Ами преди 11 години
А това дали красива , всеки сам си преценява ,за мен тя е си е много добре , просто тук са я снимали в неподходящ момент(долната снимка доказва това) . Просто предлагам да сложим край на тази дилема ,защото не искам да стане като последните статии с 150-200 коментара , а си имам живот и задължения , седмицата идва , не мога да се занимавам пак. Който си я харесва , ще продължи да си я харесва.Който не я - не я . Край!!!

Спонсорирани публикации