Гаджето на Лейди Гага си паднал по нея, защото прилича на майка му

Певицата и Тейлър Кини мислят за деца
Обновена: 2 ное 2012 17:10 | 2 ное 2012 16:21,
48
Гаджето на Лейди Гага си паднал по нея, защото прилича на майка му
Лейди Гага. Снимка: Reuters

Американският актьор Тейлър Кини харесва силни и незвисими жени. Като майка му.

Именно приликата с родната му майка е причината 31-годишният актьор да се влюби в екстравагантната поп звезда Лейди Гага, чието истинско име е Стефани Германота, пише "Дейли мейл".

26-годишната певица е известна с твърдата позиция, която винаги заема, защитавайки вижданията си. Тя, например, е върл защитник на правата на хомосексуалните.

“Тя работи изключително много и е силна и вдъхновяваща личност като мама.” - заявява в интервю за “Сън” актьорът. “Търсех силна жена, може би заради това си паднах по Гага” - допъва той.

Актьорът срещнал ексцентричната си половинка на снимачната площадка през юли 2011 г. Там той участвал в заснемането на клипа към песента “You and I”.

Във видеото двамата се женят, като не би било голяма изненада това да се случи и в действителност. Тайлър казва, че двойката е получила благословията на майка му - Пам. Борбената жена е отгледала актьора и трите му братя сам-сама в Пенсилвания.

“Майка ми иска от мен да се оженя и, разбира се, да имам деца.” - допълва актьорът - “Много съм щастлив с връзката ни. Аз съм един голям късметлия.”

По нататък актьорът продължава по темата с децата: “Искам да зарадвам майка си с внуци. Смятам, че ще бъда добър баща. За мен би било удоволствие, а и в крайна сметка съм в подходяща възраст.”

Според RadarOnline певицата също е нетърпелива да създаде семейство с приятеля си. Тя разказвала на всички колко е влюбена в Тайлър.”Тя наистина го смята за единствения” - твърди източник на медията, който е близък до двойката.

Въпреки голямата любов между двамата, турнетата на Гага и неспирните ангажименти на снимачната площадка за Тайлър са причината щастливият семеен живот все още да не е започнал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: Лейди ГагаТейлър Кини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
3
 
! Отговори
Ами преди 11 години
Да Боб няма статия за Гага ,при която не си я оплювал. Не се заех пак да чета всичките ти коментари , но Гага беше на първо за на първо място за най-посещаван концерт през 2012( Лондон - 100 000 души) . Престани с тази цифромания , която си измислил . Билетите не бяха толкова евтини . На Дженифър Лопес билетите са по-евтини , доколкото знам и на Бон Джови билетите са от такава цена дори може би - по-евтини. На Гага билетите бяха едни от най скъпите тази година 70лв/120-200 лв .
14
1
 
1
 
! Отговори
Тина преди 11 години
Пада си по нея защото има пари и е известна.
13
2
 
3
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Ще довърша речта си със следното: не се оказаха прави фенките на Стефка, че след нейния провал в София (около 8 хил. публика) нямало да има други концерти. През 2013г. тук ще са Депеш Мод и Бон Джоуви. Предполагам, че за пореден път техните турнета ще са класи над това на леля Стефка. Билборд не я включи дори и в номинациите си за концертни турнета през 2012г. Ако фенките на Стефка се чудят защо, ами просто защото е средна ръка шоу със слаба посещаемост и приходи. Евтинко
12
2
 
5
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Ето ме и мен :))Няма какво да кажа.Снимката е най-голямото доказателство, че Стефка е грозновата млада певица.Да беше поприкрила лицето си с поредната капела, ама то да е умно да му дадеш акъл.Като е с такива бедра що се е показала само по чорапи, ама то да е умно да му дадеш съвет.Напоследък констатирам, че леля Стефка много си е повярвала, щото ако го раздаваше по-скромно нямаше да се появява за пореден път като смешен клоунКато е с такава физиономия
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мъж каже ли" мама" бягай на далече!!!
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това на снимката гага ли е или гажето й?
9
4
 
11
 
! Отговори
boko преди 11 години
Не е истина! Не може да има толкова грозна мама!
8
3
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 3 преди 11 години
Да съгласен съм , как пък все избират такива странни снимки , а и от къде ги намират.Сигурно са я търсили 2 часа в интернет ,за да я издокарат така тука . Има и по-хубави снимки: https://facebook/photo.php?fbid=10151289612219574&set=a.10151137024739574.452788.10376464573&type=1&theater
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що, бе? Нека са щастливи хората! Ама Гага ако е наистина силна жена и независима и т.н, едва ли ще издържи дълго с такова невменяемо мамино синче. Искал жена като мама, искал деца за да зарадва мама, мама му дала благословията си... *** абсолютен!
6
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
правилно е, че мислят, трябва да помислят хубаво преди да се размножат
5
2
 
9
 
! Отговори
кольо преди 11 години
по-скоро на баща му
4
1
 
19
 
! Отговори
! преди 11 години
Значи да разбираме,че майка му е грозна,че и е склонен да и го сложи!?Извратеняк :D
3
2
 
11
 
! Отговори
иди преди 11 години
Ужасно! Снимката е документирала госпожицата в ужасно лош вид. Не знам. Човек се опитва да види нещо хубаво. Ама след такива кадри нещата са трагични.
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всъщност е искал да си е.... Майката
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за ГАГА всеки ден е хелуин