Без сълзи за сбогом – Мариана напусна Къщата

Тити Папазов и Орлин Горанов кумуват на певицата
5 ное 2012 22:38,
237
Без сълзи за сбогом – Мариана напусна Къщата
Мариана Попова. Снимка: архив Булфото

Певицата Мариана Попова е поредната, напуснала къщата на ВИП Брадър. Само минути, след като се раздели с любимия си Ханес, който преди дни й предложи брак, изпълнителката го последва извън имението в Нови хан.

В студиото на ВИП Брадър Попова помоли феновете си да не гласуват за нея, за да може да се върне при детето си Мария-Магдалена и да остане с баща му, който трябваше да напусне шоуто заедно с другата гост – звезда Любен Дилов-син.

Мариана и любимият си намериха и кумове по време на живото предаване в лицето на треньора Тити Папазова и певеца Орлин Горанов, които бяха поканени да я защитават.

Още при обявяването на първите  резултати в самото начало на предаването Мариана имаше най-малко зрителски гласове, а безспорен лидер в надпреварата за одобрението на хората бе Къци Вапцаров.

Той обаче губи ценен съюзник в Къщата в лицето на Попова и затова първи я прегърна на раздяла. Разочарован от изгонването й бе и Фънки, който цялата вечер не криеше надеждите си Къци да напусне Къщата.

Мариана даде медальона със своята част от наградата на колегата си Орлин, въпреки че бе наясно, че той я номинира за изгонване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Личи си кои са на страната на ФънкитУ - елементарните, необразованите и злобни индивиди.-----За твое съжаление е точно обратното.
134
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Личи си кои са на страната на Златка и ФънкитУ - елементарните, необразованите и злобни индивиди.Допускат множество правописни грешки и едва ли имат завършен 8-ми клас.Ако държавата ни се управлява от това пезпардонно, грубо и невъзпитано стадо лошо ни се пише !!!
133
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой сеща ли се за момента, когато въпросната от снимката беше кандидатка за бек вокал при Слави Трифонов, заедно с Деса Добрева и Алекс Раева? Само тази отпадна , а онези ги назначиха в шоуто. Този срамен факт старателно се крие от биографията на въпросната "вип звизда". Защо ли?До АнонименСещам се.Ама ти явно не се сещаш, че я бяхя избрали, но тя сама се оказа.
132
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
страдалеца който иска да командва, как да се държи човек с такива хора
131
15
 
6
 
! Отговори
един юноша преди 11 години
Предпочитам баща като Фънки /в отговор на 155/ вместо баща като Къци, защото и аз разбирам от достойнство и не искам да ме сочат с пръст на улицата и да се подиграват. /Баща ми не е като Къци не ме разбирайте погрешно, той е достоен човек/.
130
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Диалектите са за в къщи с баба си. П.С. "обласТТа"! )))
129
4
 
1
 
! Отговори
158-мий преди 11 години
Ти се вживяваш като учител ли бе *** ? Знаеш ли колко диалекта има в Б-я и,че всички са правилни за областа си и тук не е у-ще,а ти имаш сериозен комплекс, щом не разсъждаваш а търсиш грешки от които никой не е застрахован ? ***.
128
1
 
2
 
! Отговори
техническа грешка преди 11 години
да отстояват позиции и да НЕ гледат с уплашени очичики
127
17
 
6
 
! Отговори
за 155 преди 11 години
Какво е това насилие ? От кога шегата е насилие след като някой умишлено се поставя в ролята на страдалец ? Фънки е велик в къщата без него там всички биха умрели от скука. А защо страдалецът Къци като толкова е възпитан не пожела веднъж ей така в името на възпитанието да каже отказвам се от ядките и парите ги дайте на някой дом за дечица без родители, а плющи разни семена като невидял, толкова ли е гладен,нали има пари и земи по Гърция,че яде като невидял ?
126
10
 
5
 
! Отговори
пипи преди 11 години
Абе, най-важното е че грозната комсомолка Маряна, излезе !!! Адски гнусен човек !!!!!
125
2
 
3
 
! Отговори
до 156 преди 11 години
"изобретателносТТа", "можеМ", "изправиМ', "тропнем"...Мъка, мъкааааааааааааа!!!
124
16
 
9
 
! Отговори
do 155 преди 11 години
Фънки е широко скроен човек за разлика от дребнавия педантичен Къци! Така че по-вероятно е децата да искат бащи тип Фънки отколкото Къци...ОК? Но преди всичко мисля, те биха искали бъщите има да имат мъжки характер, да отстояват позиции и да гледат с уплашени очичики другите мъже. Някой ударил ли го е любимият ви Къци?! Майтапят се с него защото той им позволява, което е жалко и много тъжно /дори и да е направено за пари и награда/
123
17
 
7
 
! Отговори
do 155 преди 11 години
Нима ти смяташ Фънки за насилник ? Нима Фънки няма възпитание защото умее да се шегува ? Нима изобретателноста на Фънки е повод да го смятаме за насилник ? Хора осъзнайте се бе, да се правиш на смешен страдалец ли е достойно или да се чувстваш достоен човек ? Всеки който е казал,че сме *** е прав, защото не можеме да се изправиме като мъже да тропнеме по масата и да кажеме "СТИГА", е затова ще си понасяме страданието на което ни възпитава Къци и ще ревеме по форумите за помощ,но кой ли чува ?
122
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А вероятно синът Ви би се гордял, ако имаше баща като Фънки. Това е положението. Затова и, както четем в другата статия, насилието в училище е взело застрашителни размери. Защото всеки избира страната на насилника, по престижно е някак си..
121
23
 
19
 
! Отговори
Цачев преди 11 години
Вчера синът ми заяви,че ако е имал баща като Къци би се срамувал да излезне на улицата и аз за себе си си обещах никога да не допускам да лазя като *** дори да умирам. Това което прави Къци не разбирам защо хората го отдават на добро възпитание ? Нима да лазиш означава добро възпитание или за да спечелиш нещо възпитанието ти те е научило да ходиш наведен до земята в краката на хората ? Гнусно възпитание е това,да се подлагаш сам на опонентът си в краката му. Бащи бъдете мъже заради децата си.
120
2
 
5
 
! Отговори
ABV преди 11 години
Horata sa kazali- ne spori s prostaka zashtoto shte te svleche do negovoto nivo i posle shte te bie s opit...
119
0
 
16
 
! Отговори
БАШ БАЙ БРАДЪР преди 11 години
ВМЕСТО В ВИПОВИ МИ НАПЪЛНИХТИ КЪЩАТА С УРУДИ
118
0
 
19
 
! Отговори
ТВ-техник преди 11 години
Това гласуване е само за събиране на пари. Иначе колкото процента напишат сценаристите на компютъра - толкова излизат на вашите телевизори. Никой нищо не брои. Всъщност броят събраната печалба от данък "глупост" на зрителите.
117
3
 
18
 
! Отговори
аз ли не разбирам? преди 11 години
Не ви ли се строри, че снощи много бързо обявиха кой е изгонения? Значи, не бяха минали и две минути от края на гласуването и се прехвърлихме в къщата за да се обяви изгонения. Е как ги преброиха за две минути и докладваха на Кънчев?! Или аз не съм наясто с техниката?!
116
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напротив, Къци е добър артист и това се видя например от музикалните задачи - за ден се научи да рапира твърде задоволително, а започна от абсолютна невъзможност. Фънки и Златка не са артисти - те играят себе си.