Без сълзи за сбогом – Мариана напусна Къщата

Тити Папазов и Орлин Горанов кумуват на певицата
5 ное 2012 22:38,
237
Без сълзи за сбогом – Мариана напусна Къщата
Мариана Попова. Снимка: архив Булфото

Певицата Мариана Попова е поредната, напуснала къщата на ВИП Брадър. Само минути, след като се раздели с любимия си Ханес, който преди дни й предложи брак, изпълнителката го последва извън имението в Нови хан.

В студиото на ВИП Брадър Попова помоли феновете си да не гласуват за нея, за да може да се върне при детето си Мария-Магдалена и да остане с баща му, който трябваше да напусне шоуто заедно с другата гост – звезда Любен Дилов-син.

Мариана и любимият си намериха и кумове по време на живото предаване в лицето на треньора Тити Папазова и певеца Орлин Горанов, които бяха поканени да я защитават.

Още при обявяването на първите  резултати в самото начало на предаването Мариана имаше най-малко зрителски гласове, а безспорен лидер в надпреварата за одобрението на хората бе Къци Вапцаров.

Той обаче губи ценен съюзник в Къщата в лицето на Попова и затова първи я прегърна на раздяла. Разочарован от изгонването й бе и Фънки, който цялата вечер не криеше надеждите си Къци да напусне Къщата.

Мариана даде медальона със своята част от наградата на колегата си Орлин, въпреки че бе наясно, че той я номинира за изгонване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, хубаво де, ще се съглася. Но като са толкова силни тези характери и борбени, защо не се сборят помежду, та да гледаме качествено шоу. Защо са избрали най-беззащитния да демонстрират върху него "силата" си.
154
4
 
7
 
! Отговори
до 184 преди 11 години
Целта на това ШОУ,не е ---ОБРАЗОВАТЕЛНА ,РАЗБЕРЕТЕ ...!Трябва да има СИЛНИ ХАРАКТЕРИ ,БОРБЕНИ ДУШИ ,АТРАКЦИЯ ----абе ,ШОУ!
153
14
 
11
 
! Отговори
Фънки-победител! преди 11 години
Мишоците подкрепят Къци- ясно е това като бял ден :)))
152
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В къщата трябва да си ---БОЕЦ,ИГРАЧ,АРТИСТ и т. н. ,мрънкалниците не вървят!
151
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом не може да намериш достойнство в поведението на Къци, значи трябва да се върнеш в предучилищна възраст и да смениш родителите си.Грубото поведение, псуването, липсата на самоконтрол, "мачкането" на видимо по-слабите, нечистоплътността, арогантността, цинизма, агресията и т.н. не правят никаква услуга на обществото.Който твърди обратното е поне за заточение...
150
4
 
3
 
! Отговори
до 167 преди 11 години
"Ако държавата ни се управлява от това ПЕЗПАРДОННО, грубо и невъзпитано стадо лошо ни се пише !!" Ей умникът и ителигентът,да вземеш да ме светнеш какво означава думичката която съм изписал с големите букви. Комплексът ти е в повече, разбирам те, човек в невъзможността си да противодейства започва да търси грешки в правопис и говор, това е станало като правило в Б-я,няма лошо, но се постарай друг път като поправяш да не допускаш поправката от твоета страна. Пак ще повторя,че си един жалък ***
149
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, щом е така, защо никой не обвини Патрашкова, когато се разплака като момиченце и отказа да стои вързана за Юлиян - да връща парите, предлагам аз!
148
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За какво е влязал Къци ,за да го СЪЖАЛЯВАМЕ ЛИ ?Другите да излезнат тогава навън !"То е ясно ,...един ще спечели ,но другите защо се състезават" ?
147
6
 
8
 
! Отговори
до 175 преди 11 години
Това шоу е с/у ЗАПЛАЩАНЕ ,който не може да понася бъзици,критики ,унижения ,---НЕ Е ЗА ТАМ !
146
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И не мога да разбера защо ядките на Къци ви вадят очите, но не забелязвате пурите и пиячката на корем на останалите. Цигарите и алкохолът са неограничени, поради което на "мъжагите" не се налага да се борят с останалите за тяхното купуване. На Фънки му носят специална храна, че бил милият на диета. Купуват се десетки килограми свинско, телешко, пилета, но Къци е егоист, че си поръчал риба и грозде. Е, стига де, малко обективност!
145
1
 
5
 
! Отговори
7 преди 11 години
е как така досега не се е научил да се защитава, на какви хора е попадал?!
144
3
 
17
 
! Отговори
jan преди 11 години
до 133Аз живея и работя в България. Инженер съм и съм сигурен, че получавам повече от тебе. Така че, не се изхвърляй. Тук коментарите са за качествата на хората, а не само за симпатии. Заяждането, оплюването, дебелащината, интригите сътворени от "мъжкарите" само ги характеризира като мъжки к*рви. След Юлиян ред е на тюфлека фънки да изхфърчи .
143
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фънки е ---БАШ ,за това шоу ,...Къци е по-образован и не стаА за такива реалита----ФАКТ!
142
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, определено вече смятам Фънки за насилник. Чувството за хумор, каквото и да е то, не бива да наранява и унижава, не бива да е насочено към човек, който не умее да се защитава, не бива да е гарнирано със злоба и несправедливи обвинения. Как да се защити Къци срещу няколко тормозници и няколко пасивни наблюдатели - да стане през нощта и да им прегризе гърлата ли?
141
1
 
3
 
! Отговори
до 171 преди 11 години
Прав си ,.................НО е за тази игра ,за това шоу ...така ,че ....?
140
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 169 ти да не си от атака бе ***
139
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези в къщата са се продали ,за КИНТИ !За какво съжаление може да се говори ,....БЪЛГАРИНО?Къци,Мъци,който не може да носи такъв тежък товат ,не е за там ----айде у лево!
138
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
фънки е злобна и алчна ***
137
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мариа/я/на,беше първият човек ,който ОТКАЗА---- на Сл.Трифонов ,Зза което той ,още не и говори !НО,....тия в къщата не са за жалене ,защото са си дали гъ.а под наем ,за да ЗАБАВЛЯВАТ ,АРТИСТИЧНО ---НАРОДА ---ТОВА Е ШОУ ,А НЕ СЪСТРАДАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО!За съжаление в Бг ,...не разбират това ,а само ....ревът и съжаляват .....!
136
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има ли мъже в тази държава бе ? Ще лазим като червеи докато ни закрякат жаби в ръкавите, щом Къцугей ви е образ и символ за подражание. ***, срам сте за българският род. Нямаме достойнство, свършени сме, ще си измрем само със споменът за славната ни история.