Филмът за Къци свърши. Победител е Орлин

ВИП Брадър 2012 приключи
Обновена: 18 ное 2012 09:25 | 17 ное 2012 23:52, Петя Славова
553
Филмът за Къци свърши. Победител е Орлин
Победителят на ВИП Брадър 2012 Орлин Павлов. Снимка: Булфото

Орлин стана големият победител на ВИП Брадър 2012. Заедно с Фънки двамата си оспорваха голямата победа.
Общо петима финалисти се бориха за телевизионната титла. Финалът на предаването се случи тази вечер.

Фънки, Никол, Багата, Къци и Орлин с нетърпение очакваха вота на зрителите. Сред публиката, освен техните близки, следяха реакциите им и бившите съквартиранти.Всеки от финалистите се опита да привлече повече фенове, като изпълни свой номер малко преди последните номинации.

Интересно бе изпълнението на Никол, съвместно с Криско, която се опита да пее, а никой от коментиращите в студиото не пожела да оспори нейното съвършенство освен спортният журналист Крум Савов, който я обяви за момиче, което трябва да порасте.

Най-зрелищно бе изпълнението на Фънки, който излезе с Кольо Гилъна, за да изпее „Най-щастливият ден”, което еднозначно бе поздрав към Къци.

Орлин излезе с хита „Дим да ме няма” с Графа и Бобо. За него говори баща му Орлин Павлов, който сподели, че се гордее със сина си, тъй като го е задминал в професията.

Петото почетно място на финалистите зае Багата, който каза, че единствено съжалява, че не е успял съвсем да се възстанови по време на двумесечния си престой в Къщата. От екипа на предаването му напомниха най-интересните му моменти, а в залата го очакваше неговата приятелка.

Естествено сред присъстващите бе и бившата му любима Златка, тъй като всички излезли съквартиранти също присъстваха на финала. Четвърти финалист стана Никол, която обясни, че не съжалява за излизането си, тъй като смята Фънки за по-достоен претендент на титлата.

На метри от финала бе Къци, който излезе трети от предаването с овациите на Фънки, който му обясни, че „вече е изпълнил мисията си”. Фънки така се впечатли, че остава до финала, че сподели цветущо в негов стил с Орлин, че не е предполагал, че ще стигне дотук.

Самият Къци, който излезе, заяви, че с Фънки се е сдобрил, тъй като „филмът е свършил”, но той смята, че победител трябва да стане Орлин. „Понякога наистина се филмирам и преживявам нещата малко повече”, призна някогашният водещ на Невада и прецени, че поуката, която си е направил с участието си в предаването, е да гледа по-леко на живота.

Второто място бе отредено на Фънки, който така и не успя да повярва, че е стигнал дотук. Колоритното му участие бе оценено подобаващо. "Комсомолът не спечели" - заяви победоносно рокаджията.

Последните минути на победителя Орлин в Къщата на ВИП Брадър бяха тегави и той сподели, че е „тъпо да си сам” в нея. "Много е важно да си стъпил на земята и че това е игра, обясни по-късно той пред водещия на предаването Ники Кънчев. Победителят на сезона заяви, че да застанеш пред цяла България е много трудно и не успя да си обясни защо публиката е избрала именно него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


553
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
36
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Наградата е...морална;паричната и...част е изпита от Фънки и...компания,предварително.
23
3
 
1
 
! Отговори
Neireich преди 11 години
Iskate da si dokarate dopulnitelen dohod???>>> moitelesnipari. blogspot.
22
20
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Муахах...толкова ли сте се отвратили от Къци , че го споменавате в подзаглавието? Май доста ви е бръкнал в скапаните миши душици. Да ви светна че не Къци се бори с Орлин за победител в това предаване, а оная скапана *** Фънки дето до последно не спря по най-просташки начин да казва че важното в Къцмун е загубил.Няма такъв *** като тоя дебелия свинята скапана Фънки.Ама вярно този скапан дебел *** с право Иван Ангелов- Най-големият го нарече *** майка с 15 хил милиарда прасенца.
21
32
 
100
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз гласувах за Къци. Според мен Къци беше най-точния човек, никого не обиди и не засегна, държа се неагресивно, възпитано и културно. Това е нещо чуждо за българина, който е свикнал да се държи просташки. Фънки е уникалния ***, само обиди и простащини, но такава ни е държавата - просташка. Все пак добре, че спечели Орлин, а не фънки.
20
8
 
55
 
! Отговори
werti преди 11 години
Заслужено Орлин е победителят! Честито! Орлин е N1! :)
19
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пак е по-добре от тоя спечелил миналия формат дето наричаше жена си "пръдня, ***"...България е в прогрес
18
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прости забавления за простият народ.
17
17
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз лично съм в ступор и потресен как може гротеската безобразна *** фънки да стигне изобщо до финал,как може този примитив дето си написъл *** на ръката да се показва пред хората и да си прегръща детето с нея ,тоя е абсолютен селянин,бунтар ми бил малееееее нямам думи просто!Единственото хубаво нещо на този вип брадър е че видяхме какъв майтап и талаш са ни "виповете" нямам думи просто,тъпанарщина и простотия безкрайна ,нещо умопомрачително е просто!
16
38
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Става ясно че гей мафията в България си е все така силна
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KAKVA BE6E NAGRADATA se pita ciala Bulgaria ???edva li e onia mizeren ... plaket ?
14
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Приятно съм изненадан,имало нормално мислещи хора в държавата,браво!
13
10
 
11
 
! Отговори
Пълна скука преди 11 години
Този филм вече сме го гледали. Пълна скука и монотония! Тривиални клишета. Липса на съдържание. Ако при гледането му не вземете хапче срещу заспиване, ще изпаднете в дълбок сън!
12
3
 
28
 
! Отговори
nqkoi_si преди 11 години
Тея от Биг Брадър са баси наг*лярите ! Как може да няма никаква награда, а се оядоха пак с няколко милиона! Пълна излагация !!!
11
73
 
20
 
! Отговори
Petkan преди 11 години
Спечели мазният индивид със съмнителна сексoалност
10
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МААЛУМНЯЦИ ,товалие България
9
2
 
16
 
! Отговори
Един преди 11 години
Нещо не разбрах, какво точно спечели Орлин? Май по-добре е да спечелиш непалещо Ферари, отколкото дъвка с косъмче и хонорар на час. Криза!
8
18
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Функи е *** ама голям, на едната си ръка беше написал Х.й
7
9
 
84
 
! Отговори
БГ преди 11 години
ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ НАПЪНИ НА ВОДРЮЕЩИЯ И НА РЕЖИСЬОРА, ПРОСТАЩИНАТА, ПРЕДСТАВЯНА КАТО СВОБОДЕН ИЗКАЗ НЕ МОЖА ДА ПОБЕДИ. ЧЕСТИТО НА ОРЛИН.
6
40
 
17
 
! Отговори
Pero преди 11 години
Davam obet 4e spiram da gledam NOVA tv ..... Moje li Fanki da ne zeme parvoto miasto :( uuuuuu KORUPCIAaaaaaaaaaaaa
5
1
 
40
 
! Отговори
? преди 11 години
А каква е наградата не успях да разбера