Отличничките на 2012 г

Кейт Мидълтън е най-добре облечената дама
Обновена: 26 дек 2012 12:46 | 26 дек 2012 12:32, Петя Славова
44
Отличничките на 2012 г
Кейт Мидълтън. Снимка: БТА

Всеки месец различни сайтове, вестници и списания правят най-разнородни класации на различните качества на известни дами. На базата на тях френският в. "Фигаро" е определил кои са отличничките на отиващата си 2012 г.

В списъка на отличничките е актрисата Дженифър Лорънс, която беше определена за най-желаната жена от читателите на сайта Аскмен. Красавицата от "Игри на глада" обаче има в тази насока достойна конкуренция в лицето на модела Кейт Ъптън, обявена за най-сексапилната жена от списание "Джей кю". Същата дама има и най-сексапилните задни части, според в. "Сън".

По показателя сексапил Кейт обаче има силна конкуренция в лицето на английската певица Тулиза Контоставлос, която беше обявена от сп. "Фор хим" за най-секси жена на годината. Моделът Бар Рафаели е първенец в списъка на най-горещите жени на сп. "Максим", пише БТА. Не става ясно дали под най-гореща се разбира само сексуалния подтекст или и топлината на характера.Певицата Бионсе беше избрана за най-красивата измежду 100-те най-влиятелни личности на света на сп. "Тайм".

В списъка на отличничките попада и шейсет и една годишната нигерийка Фолоруншо Алкиджа. Тя не е чак толкова сексапилна като гореспоменатите дами, но е най-богатата цветнокожа жена в света, според икономическото списание "Венчър Африка". Алкиджа е мажоритарен акционер в нигерийския петролен и газов гигант Фамфа ойл лимитед.

Британската херцогиня Кейт, съпругата на принц Уилям пък е отличничката на годината в дисциплината най-добре облечената дама, според сп. "Венити феър". Очаква се в идните месеци тя да победи и в категорията за най-добре облечената бременна дама. Според сп. "Холивуд рипортър" пък най-влиятелната жена в света на шоубизнеса е Ан Суини, която е един от директорите на филмовите студия Дисни.

Актрисата Кирстен Стюарт пък е най-скъпоплатената холивудска звезда, според сп. "Форбс". Сред отличничките е и германският канцлер Ангела Меркел,която беше определена от сп. "Форбс" за най-влиятелната жена в света.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
третото око преди 11 години
Кейт Мидълтън е МОМИНСКОТО име на дамата. Крайно време е да бъде наричана според законите - законно омъжена, че вече и бременна. /или поне без Мидълтън/
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз бих могла да бъда избрана за най- стилно облечена бременна, ама няма кой да ме сложи в такива класации----------Ти пък каква се явяваш, та някой да се интересува от тебе?Проста женица, която се надига на пръсти в тълпата.Знаеш ли колко много стилно облечени жени има, дето освен всичко друго са и скромни, а не злобеят по форумите?
31
0
 
0
 
! Отговори
фен преди 11 години
Всеки с дертовете си! Ама тая е анорексичка.
30
0
 
3
 
! Отговори
Владо преди 11 години
Наградата би трябвало да бъде за целия и PR-щаб,който се грижи за цялостната и визия и поведение.
29
3
 
1
 
! Отговори
смок преди 11 години
Искам Пипа да ме пипа.... Няма да откажа и на Кейт, сестри са все пак!
28
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
30. Иванчо ти не можеш ли да си отговориш на въпроса , какво има та пишат за нея ?Ще пишат винаги .Тази двойка са вторите по ред ,бъдещите Крал и Кралица на Англия . по целия свят в новините включват по нещо от живота им , посещения в други страни , кога се женят , имат деца . Също както отбелязват в новините за президентите !Само че тук се плюе , и един друг се допълват .
27
2
 
7
 
! Отговори
ivan4o преди 11 години
какво има в тая че толкова време се говори за нея? ако беше някоя бедничка кат нас, то никой нямаше и един коментар да напише.....
26
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
като чета коментарите то освен простотия и злоба няма...днес.бг я им дайте на тея нещо за б.б. та да кандисат
25
6
 
3
 
! Отговори
От САЩ преди 11 години
До 11. И каква ти беше работата в Las Vegas ( дето си била ? ) - защото аз живея тук .И защо си толкова злобна ?
24
5
 
14
 
! Отговори
абе преди 11 години
Ко ме боли г..а за таз?Не ги е срам че милиони деца гладуват в Африка а те се чудят по какъв начин да се лигавят!?Дришльовци-панаир на суетата!
23
1
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 11 години
Много си права,всяка жена се съблича,обаче трябва акъл, за да уцелиш момента кога,къде, пред кого и за какво...Затова СЕГА ходи закопчана догоре и се сърди на целия свят ,че са и показали "мазолите",защото й е криво,че хората си спомнят "моминските и лудории!
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1. Това беше модно - студенско ревю , в университета в който са завършили . А принца и Кейти вече са се познавали преди това ревю ( .беше много хубава ) След дипломирането се разделят за известно време , след което той и предлага женитба !
21
3
 
3
 
! Отговори
Closer преди 11 години
Френското издание "Closer" одобрява облеклото на херцогинята.
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най- дисциплинирана и най- добре облечена е Кейт? хахахахахахха
19
3
 
18
 
! Отговори
AZ преди 11 години
4Е КОЙ С НЕХНИТЕ ПАРИ НЕ БИ БИЛ ДОБРЕ ОБЛЕ4ЕН!СТИГА С ТИЯ БОГАТАШИ СТАНАХТЕ СМЕШНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ!
18
4
 
14
 
! Отговори
Филип 31 преди 11 години
Абе хубава и тя пърди и с*ре като кон
17
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз пък много съм навит на Пипа ,жестока е !!!
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес, актрисата се казва КРистен Стюарт. Да купите риза на момичето...
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а коя е най-добре съблечената ...
14
0
 
11
 
! Отговори
До 12 преди 11 години
Ами ето затова е в тази класация,защото такива като теб я правят известна и интересна! аз нито я знам с какво поличка е била, нито знам къде са се запознали,защото не ме интересува.Просто видях една статия,прочетох я и отдолу видях злостни коментари на малки душишчки които умират да четат за живота на известни личности,правят ги още по известни с интереса си към тях и после мрънкат,че постоянно се говорело за тези хора и самите тези малки неизвестни дошички не попадали в класациите за известните