Отличничките на 2012 г

Кейт Мидълтън е най-добре облечената дама
Обновена: 26 дек 2012 12:46 | 26 дек 2012 12:32, Петя Славова
44
Отличничките на 2012 г
Кейт Мидълтън. Снимка: БТА

Всеки месец различни сайтове, вестници и списания правят най-разнородни класации на различните качества на известни дами. На базата на тях френският в. "Фигаро" е определил кои са отличничките на отиващата си 2012 г.

В списъка на отличничките е актрисата Дженифър Лорънс, която беше определена за най-желаната жена от читателите на сайта Аскмен. Красавицата от "Игри на глада" обаче има в тази насока достойна конкуренция в лицето на модела Кейт Ъптън, обявена за най-сексапилната жена от списание "Джей кю". Същата дама има и най-сексапилните задни части, според в. "Сън".

По показателя сексапил Кейт обаче има силна конкуренция в лицето на английската певица Тулиза Контоставлос, която беше обявена от сп. "Фор хим" за най-секси жена на годината. Моделът Бар Рафаели е първенец в списъка на най-горещите жени на сп. "Максим", пише БТА. Не става ясно дали под най-гореща се разбира само сексуалния подтекст или и топлината на характера.Певицата Бионсе беше избрана за най-красивата измежду 100-те най-влиятелни личности на света на сп. "Тайм".

В списъка на отличничките попада и шейсет и една годишната нигерийка Фолоруншо Алкиджа. Тя не е чак толкова сексапилна като гореспоменатите дами, но е най-богатата цветнокожа жена в света, според икономическото списание "Венчър Африка". Алкиджа е мажоритарен акционер в нигерийския петролен и газов гигант Фамфа ойл лимитед.

Британската херцогиня Кейт, съпругата на принц Уилям пък е отличничката на годината в дисциплината най-добре облечената дама, според сп. "Венити феър". Очаква се в идните месеци тя да победи и в категорията за най-добре облечената бременна дама. Според сп. "Холивуд рипортър" пък най-влиятелната жена в света на шоубизнеса е Ан Суини, която е един от директорите на филмовите студия Дисни.

Актрисата Кирстен Стюарт пък е най-скъпоплатената холивудска звезда, според сп. "Форбс". Сред отличничките е и германският канцлер Ангела Меркел,която беше определена от сп. "Форбс" за най-влиятелната жена в света.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
е тя поне кавал си има, а не само дупка като някои
12
0
 
5
 
! Отговори
ВАЛ преди 11 години
До АнонименУТРЕ СЪМ НА РАБОТА И ТОГАВА ВООБЩЕ НЯМА ДА ПОГЛЕДНА КОМПА, НО ДНЕС С ЧИСТА СЪВЕСТ МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ!
11
2
 
3
 
! Отговори
До ВАЛ преди 11 години
Мне, не позна никой не е забравил, че тези дни почивате. Аз работя и не мрънкам за по поносима заплата и в обедната почивка си разнообразявам времето с *** пръчки които биха си дали г*за на цялото кралство само да са на мястото на тази "луксозна ***" ама защото няма как да им се получи бълват огън и змии ....
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ВАЛНе почиваме, на работа сме
9
2
 
13
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
Не е така- била съм и в Лас- Вегас, и в Лондон, и в Рим- работата ми е такава. Просто се сетих, че Кейти беше забелязана от принца на един бал, където беше в полупрозрачна рокличка- това е. Не знам дали вкусът и се променил или просто стилистите и са на ниво, но такива като мен- просто стилни жени, не влизат в класациите, защото сме били обикновени бременни жени, а не е такива като Кейт- някогашни гонителки на принцовете и сегашните модни икони и херцогини с променени дизайнерски възгледи.
8
2
 
5
 
! Отговори
ВАЛ преди 11 години
НЯКОЙ ЗАБРАВИЛ ЧЕ ТЕЗИ ДНИ ПОЧИВАМЕ!
7
4
 
14
 
! Отговори
Стига вече преди 11 години
Какво и харесвате на тази луксозна ***, продала се на ФАМИЛИЯТА..без принц Уилям е последна дупка на кавала!!
6
6
 
4
 
! Отговори
До ВАЛ преди 11 години
Ами като искаш по поносима заплата ходи работи, недей да четеш глупости! Никой не ти е упрял пистолета в главата да четеш тази статия! Хем сте жадни за клюки, хем ревете, че ви ги дават! Хем си губите времето с глупости, хем ревете че парите не стигали ... ИЗНЕНАДАААА от четене на глупости по сайтове заплата не се вдига!!!
5
5
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Не си имала възможност, не амбиции!! Че подобни класации са ***, *** са, ама и *** като теб както почнат с коментари - "Аз съм по-убава и по-важна от таа к*рва, *** нищъ да съм извясна" ..... такива амбиции била нямала, че и да имаше, щеше да се вдигнеш *** от село и да отидеш в Лондон да го вееш пред кралския двор ли? Или най-много щеше да го вееш пред някой, червен фенер в лондонски предградие ....
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И всичките имат поне по четвърт милиард долара или евро.
3
0
 
11
 
! Отговори
Nobody преди 11 години
Е нищо ли няма за гледане в тялото.беге?
2
0
 
10
 
! Отговори
ава преди 11 години
Такива класации наистина са ми странни. Чудя се дали призът трябва да отиде в тези жени или в техните стилисти и модни консултанти.
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз бих могла да бъда избрана за най- стилно облечена бременна, ама няма кой да ме сложи в такива класации, понеже не съм ходила в полупрозрачните роклички пред принцовете някога, а нямах и такива амбиции!