Деми се бори с всички сили срещу любовта си към Аштън

Мур опитвала какво ли не да го забрави
Обновена: 9 фев 2013 14:24 | 9 фев 2013 13:23, Веселина Йорданова
55
Деми се бори с всички сили срещу любовта си към Аштън
Деми и Аштън в щастливото минало. Снимка: архив, Ройтерс

Аштън Кътчър бе голямата любов на Деми Мур. И въпреки 15-те години разлика във възрастта (в полза на Кътчър) те бяха семейство цели шест години, докато той не ѝ изневери. После я напусна, а сега вече е влюбен и планира отново да се ожени – този път за колежката си Мила Кунис.

Деми и Аштън се разделиха през ноември 2011 г. Мина повече от година, но на госпожа Мур не ѝ става по-леко. Според нейни близки тя продължава да гори от яд и да се вторачва във връзката на бившия си.

„Деми не иска нищо друго повече от това, да продължи живота си нормално. Но тя още му е бясна. Яде я отвътре, защото той е щастлив с Мила и направо полудява, когато види техни снимки или чуе нещо", разкри близък до актрисата пред RadarOnline.

Мур вече усилено ходи на йога заедно с комика Ръсел Бранд с цел да постигне душевен мир и спокойствие. „Тя опитва всичко, за което се сети, само и само да продължи напред. Но ѝ е много трудно, защото още има чувства към Аштън и не е намерила никой, който да ги разсее до момента", допълни още информаторът.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Аштън Кътчърдеми мур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
1
 
! Отговори
Бостаншиев преди 11 години
Май и е пресъхнало кладенчето. Ами сега? Няма незаменими кукли
43
1
 
1
 
! Отговори
разбирачев преди 11 години
Симпатяга е Аштън, а и млад и работлив, сигурно я е порил като риба и сега тъгува баба ви. Жените с възрастта стават големи ***, само млад мъж може да им насмогне на мерака. Вместо да зяпа по Аштън да си хване някой нов младок Деми, ще и излекува с инструмента си любовната мъка.
42
3
 
0
 
! Отговори
Болярина преди 11 години
до 38 Жоро ***..защо ли не познавам нито един интелигентеш шофьор..то който нема акъл става шафьор а хихи..аман от простотия
41
0
 
5
 
! Отговори
1 преди 11 години
***, *** избива...
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 49НИ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ МОЖЕ ДА ИМА СЛАБИ РОЛИ НО НЕ Е СЛАБ АРТИСТ КАКВО ЩЕ КАЖЕЖ ЗА РОЛЯТА МУ ВЪВ ФИЛМА БРЕГОВА ОХРАНА .
39
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Супер слаб за артист,женски изполвач
38
1
 
11
 
! Отговори
NEL преди 11 години
...ПЪЛЕН ПРОВАЛ Е ТОЗИ АШТЪН ОПРОПАСТИ ХУБАВИЯ СЕРИАЛ ДВАМА МЪЖЕ И ПОЛОВИНА
37
0
 
5
 
! Отговори
@43 преди 11 години
Дянков, отиди направи един одит на Цеца, ББ ще го оцени
36
5
 
6
 
! Отговори
:( преди 11 години
леле, тя изглежда много зле, супер се е сгрохала, това не е просто характерно дори за възрастта й, все пак тя е звезда, а и преди 3 години изглеждаше добре. според мене тя си има и някакви други проблеми, не може от едната любов толкова много да се сдухаш. а пък мила кунис верно е ужасна, аштън къчър от трън та на глог
35
2
 
2
 
! Отговори
Ох преди 11 години
Тя да ви е прошепнала това , което пишете ?Само предположения !!
34
4
 
6
 
! Отговори
-:) преди 11 години
Аштън беше влюбен в Деми , веднага след като са били на едно гости . Всички са се изненадали . Личеше си , и той го каза на интервю !Това , което ще помогне на Деми е киното , трябва да вземе една роля и да се съсредоточи там , където е силна !
33
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох, тази вече се превзема! Няма незаменими мъже. А този Аштън специално е ръб и половина - доста грозноватичък. Нищо готино няма в него.
32
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аштън още 100 години да живее не може да настигне Брус
31
5
 
32
 
! Отговори
Жoро тираджийчето преди 11 години
Мур опитвала какво ли не да го забрави. Ами да опита ***
30
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Mila Kunis e takuv urod. Niska, debela s golqma i kriva glava..
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
браво Къчаре. ашкоулсун. *** ти не си бил само елементарен дедо Коледа.
28
0
 
23
 
! Отговори
Брус Уилис преди 11 години
Не спорете за нашата любов. От време на време се изпердашваме в един хотел в Бевърли Хилс и това е. Старата любов ражда не хваща.
27
1
 
8
 
! Отговори
до 32 преди 11 години
Леееко не съм съгласен с теб. Брус Уилис е по-дърт от нея и поради този факт ТЯ знае че такива като Ащън не могат да й вържа на номерата за за щастлив живот, а само старата любов по-голяма на години от нея- Брус Уилис. Голяма е тъгата й по него! Даже през екрана ми избива мъката й.
26
0
 
20
 
! Отговори
Жена преди 11 години
Трябва време за да се забрави една бивша любов...на някои хора им отнема доста години !Дали си известен или не - законите на природата важат еднакво за всички - независимо дали се отнася за връзките,семейството или остаряването.А и медиите не я оставят на мира...
25
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая не е влюбена нито в Брус, нито в Аштън. Просто преди бе в положението да си мисли, че въпреки възрастта си е желана. Сега научи истината - старостта идва въпреки фитнеса и хирургията. Скоро ще стане бабка и млад мъж ще легне с нея за пари (или бъдеща кариера) но не заради самата нея. Едно разглезено от съдбата същество научи природните закони от практиката, но не от книжките (ако изобщо може да чете).