Деми се бори с всички сили срещу любовта си към Аштън

Мур опитвала какво ли не да го забрави
Обновена: 9 фев 2013 14:24 | 9 фев 2013 13:23, Веселина Йорданова
55
Деми се бори с всички сили срещу любовта си към Аштън
Деми и Аштън в щастливото минало. Снимка: архив, Ройтерс

Аштън Кътчър бе голямата любов на Деми Мур. И въпреки 15-те години разлика във възрастта (в полза на Кътчър) те бяха семейство цели шест години, докато той не ѝ изневери. После я напусна, а сега вече е влюбен и планира отново да се ожени – този път за колежката си Мила Кунис.

Деми и Аштън се разделиха през ноември 2011 г. Мина повече от година, но на госпожа Мур не ѝ става по-леко. Според нейни близки тя продължава да гори от яд и да се вторачва във връзката на бившия си.

„Деми не иска нищо друго повече от това, да продължи живота си нормално. Но тя още му е бясна. Яде я отвътре, защото той е щастлив с Мила и направо полудява, когато види техни снимки или чуе нещо", разкри близък до актрисата пред RadarOnline.

Мур вече усилено ходи на йога заедно с комика Ръсел Бранд с цел да постигне душевен мир и спокойствие. „Тя опитва всичко, за което се сети, само и само да продължи напред. Но ѝ е много трудно, защото още има чувства към Аштън и не е намерила никой, който да ги разсее до момента", допълни още информаторът.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Аштън Кътчърдеми мур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
5
 
11
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Абе приятел, Деми си търсеше утеха и намери косматия член на хипито Ащън да замести на Брус калашника. Просто, точно и ясно. К'во да ти обяснявам повече?
23
0
 
11
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
Виртуалния *** се бори с всички сили срещу това да си го премести в другия крачол и после да повърне върху монитора от гнус с какви глупости ни занимават. На някой пука ли му - ако да, имате позволението ми да го публикувате.
22
1
 
9
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
Една Брус Уилиска ми изпепели душата...от тази гледна точка говоря. А предвид фактите че Деми от немай къде се присламчи към Ащън за да не е самотна още преди 6 години ми беше ясно на мен и на всеки разумен човек, че връзката им е за 1-2 години..изненадаха ме цели 6 години са изкарали- а те от поне една са били разделени. Долу горе съм познал +4 години.Как я виждаш ти тази връзка на Демито дето се поболя по Бр *** деус Уилис когато се разделиха? Как я виждаше тази връзка с *** Ащън?
21
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
еваларка Къчаре, добре изигра дъртата ****ичка. свалям ти шапка.
20
9
 
1
 
! Отговори
до 25 преди 11 години
Мне. Проблемът на Деми Мур-колкото и силна като характер жена да е, че се докосна до изпепелителя на души Брус Уилис. Тя още го сънува и ще го сънува до края на живота си. Брус Уилис й е бръкнал толкова дълбоко в душата че тя живее всеки ден с тази болка-тяхната раздяла.
19
1
 
23
 
! Отговори
Естет преди 11 години
Куха лейка...Да оставиш Брус Уилис заради тоя ***...
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Даже не е рускиня, я украинка от еврейски произход. Направо в приключение ще се види :)
17
0
 
17
 
! Отговори
ззз преди 11 години
Не се присмивайте,че да не попаднем в подобна ситуация.ОСТАВЕТЕ ЖЕНАТА НА МИРА, А БРУС СИ Е СУПЕР, АМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ СЬДБА. ТОЗИ МЛАДИЧКИЯ МОЖЕ И В ПРОБЛЕМИ ДА СЕ ВИДИ С РУСКИНЧЕТО. ХАК МУ Е , МЛАДА ХУБАВА ИЗВЕСТНА И РУСКИНКА. ХА ...НЕ МУ ЗАВИЖДАМ
16
4
 
8
 
! Отговори
Neergen преди 11 години
До Борислав-Ерген 37гПич, не случайно си ерген ;)
15
5
 
3
 
! Отговори
до Силви преди 11 години
Сърцето трябва да слуша разума- а разума ДОПЪЛВА : няма съвършени, има такива които се допълват с теб и те разбират в мислите ти.
14
3
 
11
 
! Отговори
силвия преди 11 години
Сърцето няма господар. Не случайно в гръцките песни се пее за него-връзката между душата и щастието ни. Ние жените понякога сме подвластни не на себе си. Дано има път към щастието за нея.
13
1
 
8
 
! Отговори
до 14 преди 11 години
Ооо...ама ти за Ащън ли говориииш?Извини ме, нека се похиля малко. Знаеш ли каква е тази обич между Дени и Ащън? Като изоставена майка, която намира празнотата на съпруга си в едно дете като Ащън и от зор заман го заобиква.БРУС УИЛИС й е отворил такава празнота в душата, че всеки човек да се приближи до нея тя го погълва като черна дупка.Черната дупка-Брус Уилис.
12
0
 
12
 
! Отговори
до 14 преди 11 години
Деми остава и да не го е обича. Аз като мъж даже ме кефи Брус Уилис, като характер визия..всичко.. Представям си за жена, която е имала нещо общо снего какво е. Просто няма втори Брус за нея...има само палячовци СЛЕД НЕГО в нейните очи.
11
2
 
7
 
! Отговори
do 11 преди 11 години
Принципно не бих отказал и на приятелките на майка ми дето са по на 50 и кусур години- стига да изглеждат като Сандра Бълок. Както искат така им го правя.Нали знаеш - красотата кара човек да полудява.
10
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чак пък бабка с момче заради 15 години разлика!Брус Уилис и новата му жена имат 25 години разлика, ама никой не казва, че той й е прадядо!Иначе Деми няма какво да се бори. На тая възраст любовта много по-бавно изревтрява и няма да й мине скоро, даже може би никога. Най-много да стане за смях като Дженифър Анистън, след като си намери някой *** да се развява с него и да демонстрира колко много го обича, колко е щастлива и колко много е забравила бившия. Та поне сама да си повярва.
9
4
 
10
 
! Отговори
9/10 преди 11 години
Сандра едва ли ще ти се лепне. По- добре огледай приятелките на майка си...щом си "падаш" по лелки...
8
2
 
8
 
! Отговори
от 9 преди 11 години
* 48....18 години разлика..нека съм герантофил, и Сандра Бълок ми е в леглото.
7
3
 
6
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
То ако Сандра Бълок ми се лепне дето е 38, а аз на 30...ако ще цял свят после да ме нарече геронтофил.
6
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гади ми се от такива "двойки"- бабЕ с младо момче или дядка с младо момиче...
5
5
 
5
 
! Отговори
Брус Уилис преди 11 години
Тaя дaма ще я препоръчам на моят приятел от порно бизнеса Мануел Ферара да направи филм от неговата поредица "RAW".