Кендъл Дженър: Все ме обвиняват, че съм прекалено кльощава

17-годишният модел гради кариера, без да се възползва от името Кардашиян
28 мар 2013 17:12,
14
Кендъл Дженър: Все ме обвиняват, че съм прекалено кльощава
Снимка: сп. Harper's Bazaar Arabia

Кендъл Дженър скоро ще стане по-известна от сестрите си - триото Кардашиян. Момичето е едва на 17 години, а вече прави впечатляваща модна кариера. Тийнейджърката успя дори да влезе на страниците на Vogue въпреки крехката си възраст. За сравнение кака ѝ Ким се появи в модната Библия на 31 години – миналото лято тя позира за мъжкото италианско издание L'Uomo Vogue. Кендъл обаче не може по никакъв начин да бъде сравнена със своята родственица, която чака първото си дете от Кание Уест. Най-малкото формите на двете дами са тотално различни.

Докато Ким има пищна закръглена фигура с добре оформено дупе, Кендъл е много по-слабичка. Момичето споделя в новия брой на Harper's Bazaar Arabia, че често е критикувана заради слабата си фигура.

„Непрекъснато получавам критика, че съм прекалено кльощава", споделя тийнейджърката. „Опитвам се да напълнея, но тялото ми не се променя. Това, което хората не разбират, е, че да кажеш на някого, че е прекалено слаб, е също толкова болезнено, колкото да го наречеш дебел", допълва девойката и сигурно с тези думи предизвиква завист у много дами, които се борят с килограмите си.

Във фотосесията за списанието Кендъл изглежда по-възрастна и много стилна. Тя позира с черно-бяла рокля с зебров принт на Roberto Cavalli за корицата, като на вътрешните страници облича още няколко рокли.

Малката Дженър изглежда доста уверена, а в действителност е срамежлива. Ученичката издава, че модният подиум ѝ помага да се отвори към хората и света около себе си.

„Вярно е, бях много срамежлива. Не говорех, а просто си вършех работата. Но това не ме е притеснявало, защото срамежливостта за мен не е лошо качество", допълва хубавицата.

Кендъл не иска да печели слава заради фамилията си, а сама да изгради успешно име и имидж. Тя обаче се съветва със своите сестри – Клое, Кортни и Ким, които имат доста по-голям опит под светлината на прожекторите.

„Питам ги различни неща. Клое ми е като втора майка. Винаги когато се карам за нещо с някой от семейството, отивам при Клое. Кортни е реалистката в семейството и е много пряма. Тя ще ти каже истината, без значение дали е приятна. Ким пък е много умна. Тя мина през доста неща, така че можем да говорим с нея за всичко и тя винаги ми дава най-добрите съвети", разказва за сестрите си Кендъл.

За разлика от другите дами в семейството си 17-годишната Дженър не иска животът ѝ да бъде публично достояние: „Аз съм лоялна и доста затворена, когато става въпрос за личния ми живот. Харесва ми да промотирам работата си, да се снимам, но личният ми живот си е моя работа".

Главата на клана Кардашиян Крис Дженър е известна с това, че постоянно натиска дъщерите си да трупат успехи и слава. Кендъл обаче твърди, че това не е съвсем вярно и че тя сама взима решенията в живота си. „Майка ми винаги ме пита дали искам да поема някакъв ангажимент. Понякога настоява, но ако аз не искам, става на моето", категорична е малката моделка.

Вижте снимките на Кендъл за арабското Harper's Bazaar в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С това телосложение е като затворник в концлагер.
10
3
 
5
 
! Отговори
КуРти преди 11 години
На фона на останалите *** от фамилията всички са кльощави, не само тя.
9
6
 
13
 
! Отговори
Хм преди 11 години
"Все ме обвиняват, че съм прекалено кльощава"не си кльощава - направо си гърчава! Не мязаш на жена...
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На жените обикновено господ дава я лице, я тяло. Във фамилията Кардашиан явно това не е изключение.
7
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още един повод да преместим: едно, две, три!
6
1
 
7
 
! Отговори
Traffic light преди 11 години
I kvo sia obijdate drugata che bila prasuger? Vsichko tova si e geni, kakto momicheto samo kaza, moj da si palen, moje da si slab, ne vinagi zavisi samo ot teb. Vie koi znae kvi ste niski, shkembesti i pleshivi, tai kato go znam balkanskia gen v kakvo prevrasta majete, po-dobre ne se obajdaite!
5
8
 
10
 
! Отговори
!!! преди 11 години
между другото малката Кардашиян е Клоуи ,а не Клое ахахахахха иначе това момиче не ми харесва,не е мой тип,безлична е някак си :)
4
1
 
25
 
! Отговори
Тая ли.... преди 11 години
...е единствената хубава жена в свинеферма "Кардамон"?
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен аз и такива пръцам за това не се коси
2
3
 
27
 
! Отговори
Загорял по Ким преди 11 години
еееее, друго си е Ким! Сичко е и голямо!Освен това, както пише: "Ким пък е много умна"
1
1
 
16
 
! Отговори
Варненче преди 11 години
Аз не бих Ви обвинил другарко ДженърДа не сте била при д-р Емилова?