Елизабет Банкс: Не чакам някой да ми каже какво мога, сама действам!

"В този бизнес трябва сам да откриваш възможностите"
16 апр 2013 10:41,
6
Елизабет Банкс: Не чакам някой да ми каже какво мога, сама действам!
Снимка: сп. Marie Claire

Елизабет Банкс е едно от свежите лица на Холивуд, което не се натрапва на публиката, но е неизменна част от филмовия шоубизнес години наред. Дамата има повече от 60 филма зад гърба си, а със съпруга си Макс създават и продуцентска компания, която миналата година реализира лентата „ Pitch Perfect".

Елизабет е на 39 години и има две малки деца – Феликс на 2 г. и бебето Магнус, но успява да бъде майка и актриса/продуцент с цената на доста усилия.

Енергичната Елизабет излиза на корицата на новото Marie Claire, където позира като една истинска бизнесдама.

Какви са предизвикателствата в живота на Банкс научете от това, което казва:

За това как се справя с натоварения си график: Като за начало има си офис и у дома. Имам две деца, което означава, че лично ги слагам да спят и трябва да съм там, когато се събудят. Когато съм на снимки, което е почти ежедневно, ставам в 4.30 ч. пет дни в седмицата и се прибирам към 18 ч., за да мога да прекарам поне два часа с тях, преди да заспят.

Какво мисли за филмите, фокусирани върху жените: Опитвам се да не казвам: „Да, „Шаферки" отвори повече врати към филмите за жени." Всъщност направи ли го? Къде са те тогава?

За това, че работи със съпруга си Макс Хендълмен в тяхната продуцентска компания Brownstone Productions: Осъзнахме много бързо, че ако ще бъдем семейство, няма как да излиза в 9 сутринта и да се прибира в 17 следобед, като има само две седмици почивка годишно.

За началото на кариерата си: Предложиха ми договор за две години в „телевизионна сапунка", след като се дипломирах. Хонорарите щяха да ми помогнат да платя доста от наемите и заемите си. Тогава дори нямах агент и подписах с един мъж, който ми каза: „Вече получи роля в телевизионна новела още на първия си кастинг, нека да видим какво още можеш".

За работата си на продуцент: Всичко се опира на това как менажираш хората. Знаете, че в Холивуд жените не получават много роли на екшън героини. А и романтичните комедии, които направиха Джулия Робъртс, Сандра Бълок и Рийз Уидърспун звезди, вече не са на мода – никой не ги прави. Ако си амбициозен в този бизнес, няма да чакаш хората да ти казват на какво си способен. Трябва сам да намериш начин да се реализираш".

Снимките на очарователната Елизабет можете да видите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Кратос преди 11 години
Красива жена
4
0
 
0
 
! Отговори
Do 3 преди 11 години
До АнонименАми, има imdb.Провери си сам! :)
3
0
 
1
 
! Отговори
до №3 преди 11 години
Учасваше в Scrubs, в Definitely, Maybe и най-общо казано в романтични комедии. Гледал съм я много, но не е особено талантлива... Но 1 е прав.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако някой каже в какви филми е участвала ще съм му благодарен, защото за първи път я чувам тази г-жа.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шъ я клицандря без компромиси