Хедър Греъм: По-добре щастливо неомъжена, отколкото нещастна съпруга

Актрисата говори за мъжете в живота си в юбилейния брой на списание Vegas
11 май 2013 17:52,
32
Хедър Греъм: По-добре щастливо неомъжена, отколкото нещастна съпруга
Снимка: сп.Vegas

Трудно е да си представим, че красива блондинка като Хедър Греъм не е намерила мъж, с когото да пожелае да създаде семейство и деца, но това е факт. Талантливата актриса вече е на 43 години, но в последното си интервю за списание Vegas споделя, че никой от ексгаджетата ѝ не е бил достоен да ѝ стане съпруг.

А сред въпросния дълъг и впечатляващ списък от нейни бивши са знаменитости в Холивуд като Леонардо ди Каприо, Ръсел Кроу, Едуард Бърнс, Джеймс Уудс, Мат Дилън, Бенисио Дел Торо, Матю Пери, Скот Спийдман, Кайл Маклоклан и Джейсън Силва.

Звездата от „Буги нощи" и "Последният ергенски запой" продължава да бъде отворена за идеята „брак", но не се притеснява, ако си остане без съпруг.

Ето и няколко акцента от интервюто с Хедър:

За брака:

"Не съм против него. Определено бих го направила, ако намеря мъж с когото искам да бъда до края на живота си. Но не чувствам натиск, че на всяка цена трябва да се омъжа."

За статута си на необвързана жена:

"Мисля, че всеки един от приятелите ми е бил страхотен, но не е бил напълно подходящ за мен. След всяка неуспешна връзка се чувствам така, сякаш съм се изплъзнала от куршум. Предпочитам да съм щастливо неомъжена, отколкото нещастна съпруга."

За бившите си гаджета:

"Имам някои страхотни истории от миналото. Определено съм си поживяла. Може би ще ви дам повече подробности за моите връзки, когато стана на 80 години!"

За излизането си от сянката на строгото си възпитание:

„Не се срамувам от това, че съм се отказала от строгото си католическо възпитание и съм съумяла да направя неща в живота си, които са ме направили щастлива. По принцип съм грижовна натура и обичам да се грижа за другите хора. Явно е вкоренено в нашата женска природа да бъдем настроени майчински."

За работата си с Брадли Купър, Зак Галифианакис и Ед Хелм в последната, трета серия на „Последният ергенски запой":

„Беше страхотно. Аз бях единственото момиче с куп момчета и получих много внимание. Брадли е супер готин и ме подкрепяше през цялото време на снимачната площадка. Ед е толкова сладък и очарователен! Зак е уникален, оригинален и малко луд."

За това, че е получила културен шок, когато е влязла в средите на Холивуд:

"Получих милиони смесени послания относно това как трябва да се държа в света на Холивуд. Затова ми беше трудно да разбера как точно да се държа, за да се чувствам добре. Накрая разбрах, че трябва да следвам своята гледна точка за нещата като все пак бъда отворена и за чуждото мнение."

Вижте снимките на Хедър в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Пантелей Пътник преди 11 години
Поредната неразбрала, че понятието "перфектен/на" присъства само в тълковните речници... тц тц тц
24
2
 
1
 
! Отговори
ТОНИ - ТО преди 11 години
Съгласен съм със нея.
23
2
 
4
 
! Отговори
Пенка преди 11 години
Ей, верно ли имало много жигола?! Отивам да търся някой евтинджос . Благодаря за информацията чедо - златен си!
22
3
 
9
 
! Отговори
гадняр един преди 11 години
хехе,мъжете ходят по чуждо,а жените не ходят....това е вица на света,е като ходят мъжете,по МЪЖЕ ли ходят или по ЖЕНИ?А пък напоследък се напълни с жиголо-играчи, и масажисти-айде,да не говорим повече,а и като гледам ,в повечето съвременни семейства кой чисти,и гледа децата и пазарува,докато невинната половинка скитосва или коментира мъжете с приятелки ,на кафе и с цигара в уста....ах невинните женички...ако се чифтосвате с мъжете си както с тъпкачите,НИКОЙ мъж няма да кръшка,ама неее
21
1
 
15
 
! Отговори
съпруга преди 11 години
Абсолютно вярно. Любовницата на мъж ми е щастливо неомъжена а аз се превърнах в нещастна съпруга. Обаче имам идея- да й го хакна гусина и ще си размениме ролите. Лошото е, че класическия изневервач не можешда го изгониш от дома си. ЗАПЪВА СЕ.
20
3
 
8
 
! Отговори
До 20 преди 11 години
И трябва на всяка цена да се омъжи за кой да е, за да пробва и да успокои обществото?! Че после ако има деца, да тръгне тепърва да се развежда? Това е глупаво. Никак не звучи самовлюбено, а избягва да прави и разделя семейство защото така трябвало. Според кого трябва? А и като гледам, никак не й пука какво предпочитали мъжете. Както и трябва да бъде.
19
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато коментираш нещо, трябва да си го опитал. Ако се беше оженила и развела добре, пробвала не и харесва и продължава, но така е тъпо. Звучи много самовлюбено и явно си е дала много висока оценка. Мъжете когато избират жена на нейната възраст предпочитат разведена отколкото мома, защото им е ясно че нещо куца.
18
5
 
20
 
! Отговори
момиче преди 11 години
Жената е права. Ако се чувстваш добре сам-така трябва да бъде!
17
2
 
7
 
! Отговори
до 17 преди 11 години
Така не се говори по форуми. Понякога е по-добре да не се знае истината. Предполагам, че ще ме разбереш. Недей да говориш/пишеш така по форуми. Най-малкото, защото имаш дете. Пожелавам ти истината за живота ти занапред да е по-добра. Искренно.
16
10
 
3
 
! Отговори
е сега знаеш преди 11 години
До до 15обаче точно това че съм била такава ми е отворило очете за истината.Ако някоя живее с такива илюзии значи е овца.мъж верен няма!!!!!!да се знае,рано или късно щуква.Един от бившите ми клиенти умря.Горката му женица не знаеше че има толкова дългове и сега е в ужасия.Жените никога не знаят истината за съпрузите си,от мен да го знаят.А за мен не се притеснявай,родих си чудесно момиченце ,откраднах си го .
15
2
 
7
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
"Знаеш ли,била съм до преди 5 години момиче на повикване"Не това не го знаех. Извинявай, ако съм те засегнал или обидил, обаче да говориш на жените, които са омъжени и да твърдиш, че мъжете им ходят по *** не е правилно. Я си представи, че някоя жена си има добър съпруг, който я обича. От моя гледма точка ти с подобни коментари по форуми поставяш семейството им под въпрос. Не е правилно. Нали? Те едва ли заради коментар ще се разделят, но подклаждаш съмнения.
14
4
 
7
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
гледам сложил си ми минус,значи искаш само ти да си ходиш по ***,а жена ти да седи в къщи с топла манджа и изпрани *** ли,пич?Знаеш ли,била съм до преди 5 години момиче на повикване.Видяла съм какви ли не - по професия и мангизи.ВСИЧКИ мъже сте едни и същи страхливци,които се страхуват от жените си ,да не им се наруши топлото гнезденце,където да прибират *аните си*ове.
13
1
 
4
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
"Ако си разчовъркаш мозъка ще ти стане ясно защо жените не искат да се женят "Ами за мен е нормално жените да не искат да се женят. Обикновенно предпочитат да се омъжват. Обаче знам ли залитащите по жигола какво предпочитат. Ваша работа си е г-це/г-жа. Както си решите.
12
5
 
8
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
До Анонименами да,само мъжете ли ще ползвате ***,не е честно.Ако си разчовъркаш мозъка ще ти стане ясно защо жените не искат да се женят - заради изневерите на мъжете,коита се прибират за са им бъдат съпругите прислуга,безплатна.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Права е!повечето мъже са простаци,като теб и не си струват усилията."Ние сме простаци, а ни рекламиращ "чистоплътни" жигола ?
10
3
 
7
 
! Отговори
такива сато теб! преди 11 години
До ФАКТпредизвикват тези думи.Права е!повечето мъже са простаци и не си струват усилията.А пък и за чистия секс само си има жигола.плащаш ш получаваш качествена услуга,без да имаш задължението да понасяш вонята на нечистоплътен мъж и да понасяш унижения от него.Даааааааааааааааааааааа!
9
2
 
3
 
! Отговори
от 1 и 3 до 2 и 7 преди 11 години
Благодаря
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Напълно е права.
7
4
 
9
 
! Отговори
До номер 1 и 3 от 2 преди 11 години
Препрочети твойте коментари.И някой да живее с различни представи от теб какво те касае или дразни това след като ти си щастлив/а от това, което си и от начина, по който живееш?Нали ти си намерил/а щастието, а тези,които се правят на "велики" не са?Но помни едно-и този, който свали много гарда само и само да е с някого, а не сам, няма начин да е щастлив.Щастлив е само този,който е с човек до себе си без да прави компромиси със себе си. Другите само се самозалъгват, че са избрали по-малкото зло.
6
26
 
4
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 години
Демек иска да каже "По- добре да си остана *** ***, отколкото задоволена пу*ка"! *** женска логика...