Зое Салдана: Може накрая да отгледам децата си с жена

Ексгаджето на Брадли Купър позира гола и облечена за кориците на две списания
Обновена: 15 май 2013 07:43 | 15 май 2013 07:43,
5
Зое Салдана: Може накрая да отгледам децата си с жена
Снимка: сп.Allure

Вие сами ще решите как предпочитате Зое Салдана – облечена и с права коса на кадрите в списание In Style (юни/2013) или разсъблечена и с букли от кадрите на списание Allure. И в двата случая бившата приятелка на звездата Брадли Купър изглежда зашеметяващо добре. В последните няколко години актрисата с доминикански корени прави хит след хит, а най-новият ѝ филм е приключенската фантастика с Крис Пайн - „Пропадане в мрака".

Ето и няколко акцента от интервютата със Зое за двете модни издания:

За това дали вярва в любовта: "Аз се прекланям пред мъжете. Вярвам в любовта, защото знам, че е възможна. Харесвам лошите момчета, но тези, които са чувствителни и могат да плачат."

За натиска на Холивуд: "Скоро ми казаха, че вече не съм първа младост... В Холивуд на актрисите непрекъснато им се напомня каква е тяхната възраст. Дори един грозен, стар и дебел човек от кино индустрията, стига да има влияние, може да дойде и да ти заяви нещо подобно. Уморена съм да гледам филми, в които 50-годишни актьори играят сродни души с 23-годишни актриси."

За постигането на баланс между амбицията и собствената си самооценка: "През последните няколко години от живота ми, започнах да се стремя към това, което искам наистина и вече не се страхувам, че то може да не се случи или че ще остана разочарована. Опитвам се да бъда разумна, а ако целите ми не се осъществят, ще го приема нормално."

За своята сексуалност: "Може накрая да отгледам децата си с жена. Не мога категорично да заявя, че не бих имала връзка с партньор от моя пол. Всичко е възможно."

Вижте снимките на шоколадовата Зое в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
5
 
! Отговори
браво преди 10 години
разнищихте я в 2 коментара
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е за педофилите в холивуд може и да е дърта *** *** мен си ме кефи.Бих я треснал с голям кеф.Не един път.Проблемът е че чернокожото пиченце бръмчи само с богати чичковци.Чат пат за куртоазия реве че са дебели или грозни ама не ги връща;)
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе аз я приемам всякак ама тя дали щеме приеме без пукната пара само с един гол к...
1
8
 
4
 
! Отговори
СЕР ГЕЙ...ЕВРОСОЦИАЛ преди 10 години
Дреме ми.