Анистън и Теру местят сватбата около Коледа

И двамата са прекалено заети да се оженят сега
Обновена: 11 юни 2013 09:55 | 11 юни 2013 09:55,
4
Анистън и Теру местят сватбата около Коледа
Джен и Джъстин, Снимка: Reuters

В шоубизнес средите тръпнат в очакване на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру. По-рано тази година имаше информация, че двойката ще се ожени през май, а после се говореше и за август, ала изглежда щастливият месец ще е декември.

Причината за промяната е свързана с работата на двете звезди. След снимките на „ We're The Millers", 44-годишната красавица започва нов проект в Ню Йорк. Лентата се казва „She's Funny That Way". Джъстин също не бездейства и е подписал участието си в продукцията на HBO "The Leftovers".

"Има минимален шанс да направят нещо малко през идните месеци, но Джъстин сподели на приятелите си, че най-вероятно събитието ще е около коледните празници", каза източник пред MailOnline.

Докато Теру е готов на по-скромна сватба, Анистън настоява за нещо голямо, така че по всичко изглежда, че събитието ще е по Коледа.

„Джен иска нещо голямо, за да се съберат всичките ѝ приятели и да празнуват заедно. Тя е готова да чака, докато излезе такава възможност. Джъстин би бил щастлив и с нещо по-скромно, но е готов да се съобрази с нея. Той е толкова щастлив с ролята си в продукцията на HBO, а тя се гордее безкрайно с него", издаде близък до влюбените пред медията.

През април хора от обкръжението на годениците издадоха, че те не се напрягат излишно със сватбените планове. Анистън дори сподели, че още не си е избрала рокля, като се предполагаше, че ще каже „да" на половинката си през май. Когато обаче разбра, че бившият ѝ съпруг Брад Пит също ще се венчае за половинката си Анджелин Джоли през пролетния месец, Джени се напрегна и заяви, че няма да позволи неговото събитие да засенчи нейното и затова место сватбата за края на лятото.

В крайна сметка Брад не се ожени. Анистън също още не се е омъжила. Дали до края на годината поне едната сватба ще „падне от плещите" на очакващите?
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
36
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Джени я гони критическата вече,като я пуснат вълните, ще мине под венчило
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая ще се ожени в другия живот.
2
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако наистина искаш да бъдеш с някого и да се ожените, не се водиш от това, кога щял да се жени бившият ти!... Толкова за дълбочината и искреността на чувствата!
1
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тия просто няма да се оженят. Избрали са сватбената тема, за да се говори за тях непрекъснато, но едва ли имат реално намерение да се женят.