Тялото пресъздаде корица на Playboy отпреди 20 години

Ел Макферсън отново остава по чорапи, този път за Harper's Bazaar
4 юли 2013 11:09,
9
Тялото пресъздаде корица на Playboy отпреди 20 години
Снимка: сп. Harper's Bazaar

Ел Макферсън беше на 30 години, когато свали всичките си дрехи за корицата на Playboy и остана само по тънки черни чорапи. Близо 20 години по-късно 49-годишният топмодел с прозвище Тялото прави препратка към този момент от кариерата си, позирайки за друга корица – на модното списание Harper's Bazaar.

Повечето годинки на дамата могат да се познаят само ако човек се вгледа в лицето ѝ, защото фигурата ѝ не е мръднала и със сантиметър. А и за щастие, този път редакторите на австралийското издание на медията са минимализирали компютърните ефекти и ретуша и дори сладките лунички по раменете на Ел могат да се видят с просто око.

За кадрите Макферсън застава пред фотографа Браян Адамс, а за фотосесията главният редактор Кели Хъш казва: „ Тя е в невероятна форма за жена, която ще стане скоро на 50. Надявам се кадрите на Браян Адамс да бъдат толкова иконични, колкото тези за корицата на Playboy през 1994 г.".

След дебюта си в мъжката Библия Ел роди две деца – Арпад (15 г.) и Аурелий (10 г.) на милионера Арпад Бюсон, който е баща и на дъщерята на Ума Търман. Макферсън вече не е с богаташа, но пък си е хванала друг. Дамата е сгодена за милиардера Джефри Софър.

Все пак да се будиш сутрин до Тялото си е голямо постижение за всеки мъж. Особено ако дамата изхвърли нощницата и стои по тези секси чорапки, по които може да я видите в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
6
 
! Отговори
Sve преди 10 години
Страхотна е, лъчезарна... хейтърите да си хейтят, на кака Ели хич не и пука :)
2
3
 
12
 
! Отговори
Pesho преди 10 години
До ѝ&#111Che e markantilna -iasno,no zashto da e boklyk? Mnogo si e gotino mazeto :-)
1
16
 
8
 
! Отговори
ѝ&#111 преди 10 години
А аз си мислех, че меркантилни *** имало само на нашите географски ширини...