Кристина Агилера: Не ме вълнуват парите на мъжа, издържам се сама

Певицата стояла далеч от знаменитости
6 сеп 2013 19:05,
7
Кристина Агилера: Не ме вълнуват парите на мъжа, издържам се сама
Снимка: MAXIM

Кристина Агилера вероятно е една от звездите, която най-малко бихме очаквали да се разголи. Дамата изтърпя доста критика покрай наедрелите си форми миналата година, но заяви на всеослушание, че не се впечатлява от обидните думи и харесва тялото си дори с няколко килограма екстра.

Съдийката от The Voice определено демонстрира силна самоувереност, защото показва повече плът на корицата на октомврийския MAXIM. Разбира се, фотосесията не е миналата без намесата на фотошоп и от закръглените форми на Агилера няма и помен. Кристина изглежда забележително в червена къса рокля, на някои снимки позира по къси панталонки с висока талия и черен сутиен.

Това не е първата поява на певицата в мъжкото списание. През 2007 г. блондинката отново се разголва за медията, като кадрите тогава са още по-горещи.

В новия брой на мъжкото списание Кристина споделя следното:

Какво за нея е секси: Аз съм доста земно момиче. Чувствам се удобно дори в мъжко бельо. Да се опитваш прекалено силно да бъдеш секси, е най-голямата грешка. Сексапилът трябва да се получава без усилие.

За това дали певческите способности на мъжа я възбуждат: Не, разбира се. Най-бързият начин някой да ме накара да се почувствам неловко и да избягам е ако седне да ми прави серенада с китара. Това не е моето нещо.

За това какви мъже харесва: Харесвам обикновени мъже, стоя далеч от знаменитостите. Не се интересувам от парите, защото мога да се издържам сама.

За това дали доминира в леглото: Единственото място, където няма нужда да поемам контрол, е в спалнята. Понякога сексуалните игри с партньора са чудесен начин да изпуснеш парата в края на тежък ден. Аз не съм от жените, които могат да бъдат „прекалено уморени за подобно нещо".

Вижте горещите снимки на Кристина в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
5
 
! Отговори
Валентин преди 10 години
" Сексапилът трябва да се получава без усилие." много полезно мнение, каква проницателност. Да не би ти да си примера за подражание?
3
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе и ти беше един страшен грозодабъл като лейди Гага, ама живи и здрави да са пластичните хирурзи и перхидрола, та го докарахте и двете до едни сладки малки муцунки. Твоите криви крака обаче така и никой не можа да оправи.
2
3
 
14
 
! Отговори
kironki преди 10 години
ИНТЕРЕСУВАТ Я ЗДРАВИТЕ КОХОНЕС...
1
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тъкмо си търся булка да ме издържа :)