Брад Пит се отказа от сапуна

Актьорът смята, че той подпомага стареенето
28 окт 2013 13:38,
23
Брад Пит се отказа от сапуна
Брад Пит, Снимка: Getty Images

Актьорът Брад Пит се е отказал от хигиенизирането със сапун и ще мине на алтернативни методи за почистване. Звездата вече се мие с комбинация от лимони, вода и ябълков оцет, като според него това е по-добре за околната среда.

„Брад сподели, че е чел за токсините в сапуна, особено в антибактериалния, и смята, че използването му, както и средствата против изпотяване, са не само лоши за околната среда, но и подпомагат стареенето", разкри източник, цитиран от Female First.

Този ход обаче никак не се нравел на половинката му Анджелина Джоли и шестте им деца. Близки до актьора издават, че семейството му го оприличава на „овчарка" заради миризмата му, а децата дори започнали да го наричат „смърдящ татко".

„Анджи се съгласи да му се смеят и да го наричат така, само докато той е далече от тях", добави друг източник. В момента Пит е в Лондон, където снима лентата „Fury" ("Ярост"), докато Джоли режисира втория си филм „Unbroken" в Австралия.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
Tihomir1488 преди 10 години
Правилно е постъпил актьора . Слонските фекалии къде къде са по - полезни и еко. След една средна нужда на слона , той ще се къпе поне 2 дни и ще се чувства като Тарзан в Холивуд !
19
1
 
6
 
! Отговори
Фарфалей преди 10 години
Хич, не ги мислете тях, там медицината и козметиката са толкова напред, че няма какво да ги одумваме, ама и с пари разполага:))), вижте го - на 50 години е, 51-вата кара, ако не греша!
18
1
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
аман от хипари
17
4
 
20
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Братчо, вземи си един противогаз и ходи с него щом толкова си се загрижил за себе си. Въздуха който дишаш е още по- вреден за теб, отколкото сапуна който използваш.Тия от бездействие и охолство съвсем ги е подгонила абсурдната параноя....
16
1
 
9
 
! Отговори
terry преди 10 години
има некачествени сапуни който наистина вредят, но колкото и да го мисли годинките напредват и мачкат всеки и всичко, не трябва да ставаш роб на това, но и ако можеш да се предпазиш от някой вредни влияния е добре
15
3
 
21
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
И този полудя! Не, че някога се е отличавал със голям ум! Да, прав си Пит - натрупването на кир ще спомогне много за консервирането на кожата ти, дума да няма!
14
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе, 12, даваш ли си сметка че нашите предци са оцелявали до около 30-40 годишна възраст?До не толкова отдавна в човешката история, 40 години са си били преклонна възраст? Защо ли...
13
2
 
2
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Омг.....
12
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко сте смешни, които сте писали долу - ако имате мозък, поне ще се замислете - как нашите предци са оцелели без *** хиляди години? Той не казва да не се мием. Той е против сапуна-химията.
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много е прав, сапуна има високо *** ха и изсушава и изтощава кожата, по-добре душ гел или специални дерматологични сапуни, бе въобще качествени и скъпи продукти.
10
5
 
24
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Все си мислех, че той е нормалната половина от Бранджелина... Явно са си лика прилика.
9
6
 
13
 
! Отговори
ДО KELES преди 10 години
Никоя няма да го върне от нашите селенки дето си падат по него, но жените в холивуд са светлинни години напред и дори да е брад пит като мирише на панагюрски яйца хич няма да му цепят басма, ше го изгонят като мръсно коте
8
1
 
5
 
! Отговори
ko преди 10 години
Ооо колко си ***, има ли смисъл със теб да говоря !
7
10
 
15
 
! Отговори
keles преди 10 години
Аман от жълти *** статии, не че някоя жена ще го върне, ако ще да мирише и на панагюрски яйца :)
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дори и да си Брад Пит, като не се къпеш и смърдиш на пор, всички ще бягат от тебе.
5
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съвсем се побъркаха... не е само в банановата ни република. Прави впечатление, че е световен феномен това... Всичко живо започва да мръдва в главата..
4
18
 
7
 
! Отговори
Брадчо Питков преди 10 години
До *** а?!, Ко? Не! Бях го турил в *** на жена ти.
3
4
 
38
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Оная хиена му е изпила мозъка....
2
5
 
21
 
! Отговори
сра а?! преди 10 години
*** А?!
1
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И тоя се побърка.